- 25 Mart 2021
- 1.381
- 1.673
- 83
ikisi de aynı canım şimdi çektim. çıkmamış gibi görünen de daha kalın gölge şeklinde var ama bu sekilde fotoda çıkmıyor. Ötekinde ince bir çizgi.. çizgi olan dün yaptım diğeri bu sabahkiCanim ikiside ayni testmi..ayni anda cektigin resimlermi..birinde cizgi cok belli digerinde cikmamis ..
Canimm superr..digerinde gorunuyor..fotoda cok zor cikiyor..biliyorum..asli dahada belirgindirr..kesin..aklini hic bulandirma..panikte yapma hicc..ikisi de aynı canım şimdi çektim. çıkmamış gibi görünen de daha kalın gölge şeklinde var ama bu sekilde fotoda çıkmıyor. Ötekinde ince bir çizgi.. çizgi olan dün yaptım diğeri bu sabahki
Bence hiç kendinizi strese sokmayin. Bunu demek kolay tabi ama kafanızı dağıtın başka şeylere yönelin test gününüze kadar. ben doğal yolla hamile kaldığımda adet günümden iki hafta sonra sizinkinden de coook daha silik çizgi görmüştüm hemen acile gittim kan verdim 359du değerim. Kaset testlere kesinlikle çok güvenmiyorum. Ama 9 haftalikken kaybettim. Kimyasalı falan şimdi hiç düşünmeyin bence. Önemli olan sağlıkla doğması oraya kadar cooook yolumuz var sıkmayın canınızı Allah bilir herseyi bizler için hayırlısını. Ben de mayista transfer olacağım beklemedeyim. Tutmazsa tatil planı yapıyorum ne yapayım dünyanın sonu degil yaikisi de aynı canım şimdi çektim. çıkmamış gibi görünen de daha kalın gölge şeklinde var ama bu sekilde fotoda çıkmıyor. Ötekinde ince bir çizgi.. çizgi olan dün yaptım diğeri bu sabahki
baya yüksekmiş değeriniz o halde bile silik çıkması umut oldu bana suanBence hiç kendinizi strese sokmayin. Bunu demek kolay tabi ama kafanızı dağıtın başka şeylere yönelin test gününüze kadar. ben doğal yolla hamile kaldığımda adet günümden iki hafta sonra sizinkinden de coook daha silik çizgi görmüştüm hemen acile gittim kan verdim 359du değerim. Kaset testlere kesinlikle çok güvenmiyorum. Ama 9 haftalikken kaybettim. Kimyasalı falan şimdi hiç düşünmeyin bence. Önemli olan sağlıkla doğması oraya kadar cooook yolumuz var sıkmayın canınızı Allah bilir herseyi bizler için hayırlısını. Ben de mayista transfer olacağım beklemedeyim. Tutmazsa tatil planı yapıyorum ne yapayım dünyanın sonu degil ya
ayni marka testte farklı sonuç çıkabilir diyor herkes canım idrara güvenmekle hata ettim boşuna ağladım sabah sabah.. yarin 1 de kan verecem 3 gibi çıkar dediler.Canimm superr..digerinde gorunuyor..fotoda cok zor cikiyor..biliyorum..asli dahada belirgindirr..kesin..aklini hic bulandirma..panikte yapma hicc..
Benide eklermisin canim mayista olacağım insaallah 3.gün embriyosuMerhaba kizlar.⚘⚘.topigimiz hayirli ugurlu olur insallah.bol bol pozitif sonuclar alalim..transfer oncesi ..sonrasi...neler yapiyorsunuz..
breath12 mayis-haziran @ZarifKugu nisan-mayis @haemsa mayis @DenizMelek1907 nisan-mayis simin55 nisan -mayis @pulim08 nisan-mayis @Melanya mayis-haziran @Elmas arslan nisan @elcin123 nisan @melo2039 nisan-mayis 5.gun embiyosu.cift..
@DLK033 1 nisan 3. Gun embriyosu @Esmer 24 5 nisan 6.Gun embriyosu @eladadn 1 nisan 5. Gun embriyosu.cift. @RAAT 31 mart 3.Gun embriyosu.cift @Siyahinci12 3 nisan 3. Gun embriyosu @candyyyy nisan-mayis 5. Gun embriyosu Nevermindjustsmile mayis @Bulutumsu7 mayis-haziran
Benim ilk denemem bizimki sebepsiz infertilite. Aslında sebebini ben biliyorum benm stres yapıp kafaya takmamBence hiç kendinizi strese sokmayin. Bunu demek kolay tabi ama kafanızı dağıtın başka şeylere yönelin test gününüze kadar. ben doğal yolla hamile kaldığımda adet günümden iki hafta sonra sizinkinden de coook daha silik çizgi görmüştüm hemen acile gittim kan verdim 359du değerim. Kaset testlere kesinlikle çok güvenmiyorum. Ama 9 haftalikken kaybettim. Kimyasalı falan şimdi hiç düşünmeyin bence. Önemli olan sağlıkla doğması oraya kadar cooook yolumuz var sıkmayın canınızı Allah bilir herseyi bizler için hayırlısını. Ben de mayista transfer olacağım beklemedeyim. Tutmazsa tatil planı yapıyorum ne yapayım dünyanın sonu degil ya
Beni de ekler misiniz 13 nisan 5.gün embriyosu çift transfer olabilir çok kararsızım.23 nisan test günümMerhaba kizlar.⚘⚘.topigimiz hayirli ugurlu olur insallah.bol bol pozitif sonuclar alalim..transfer oncesi ..sonrasi...neler yapiyorsunuz..
breath12 mayis-haziran @ZarifKugu nisan-mayis @haemsa mayis @DenizMelek1907 nisan-mayis simin55 nisan -mayis @pulim08 nisan-mayis @Melanya mayis-haziran @Elmas arslan nisan @elcin123 nisan @melo2039 nisan-mayis 5.gun embiyosu.cift..
@DLK033 1 nisan 3. Gun embriyosu @Esmer 24 5 nisan 6.Gun embriyosu @eladadn 1 nisan 5. Gun embriyosu.cift. @RAAT 31 mart 3.Gun embriyosu.cift @Siyahinci12 3 nisan 3. Gun embriyosu @candyyyy nisan-mayis 5. Gun embriyosu Nevermindjustsmile mayis @Bulutumsu7 mayis-haziran
Belirti arama canım hiç. Belirtisi olup negatif alan da var hiç belirtisiz pozitif gören de. Kişiye göre değişiyor yani. Benim de hiç kanamam göğüs agrim olmadı. aynı gün olmuşuz transferi benim ctesi test günü ama yarın yaptiricam. Kacinci gub embriyosuydu seninki ?merhabalar benide kaydedebilir misiniz acaba2. Transferim yapıldı 29 martta ve yarın test günüm son güne kadar bekledim ama bugün resmen geçmiyor ilk tranferimde gögüs agrım vardı sadece ama negatif aldık bu transferimde ara ara batma var sadece birde normalde kabızdım kullanılab ilaclardan dolayı birgün ishal oldum sadece ve neden oldum hala bilmiyorum ondan sonra normal ritüne döndü tuvaletim. Ama ne bi gögüs agrısı ne yerlesme kanaması hic bisey olmadı bilmiyorum nediyosunuz kızlar hamile olma ihtimalim bugün test yaptırsam mı diye düsündüm ama esim yaptırma diyo habersiz yaptırasım ama hala cok kararsızım
Canım kabizligi genelde progestan fitil yapiyo, dr una danissaydin keske kabizlik icin. Çunku ıkınmak risk bu dönemde.. Genelde duphalac şurup veriyo dr'lar. Belirtiyede takilma çunku burda belirtisiz hamile kalan çok fazla kisi var. Umarim yarin guzel sonuç alirsin,biraz sabirr..merhabalar benide kaydedebilir misiniz acaba2. Transferim yapıldı 29 martta ve yarın test günüm son güne kadar bekledim ama bugün resmen geçmiyor ilk tranferimde gögüs agrım vardı sadece ama negatif aldık bu transferimde ara ara batma var sadece birde normalde kabızdım kullanılab ilaclardan dolayı birgün ishal oldum sadece ve neden oldum hala bilmiyorum ondan sonra normal ritüne döndü tuvaletim. Ama ne bi gögüs agrısı ne yerlesme kanaması hic bisey olmadı bilmiyorum nediyosunuz kızlar hamile olma ihtimalim bugün test yaptırsam mı diye düsündüm ama esim yaptırma diyo habersiz yaptırasım ama hala cok kararsızım
İns ilk ve son olur canimmBenim ilk denemem bizimki sebepsiz infertilite. Aslında sebebini ben biliyorum benm stres yapıp kafaya takmamama ben de 34 yaşıma geldim ve tüp bebek denemek istedim. Guzel dilekleriniz için teşekkür ederim Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Olumlu düşünmeye çalışıyorum bakalım inşallah olumlu olurBelirti arama canım hiç. Belirtisi olup negatif alan da var hiç belirtisiz pozitif gören de. Kişiye göre değişiyor yani. Benim de hiç kanamam göğüs agrim olmadı. aynı gün olmuşuz transferi benim ctesi test günü ama yarın yaptiricam. Kacinci gub embriyosuydu seninki ?
BIzimki de sebepsiz canım.. kaçıncı denemeniz bu ?İns ilk ve son olur canimmbenimde sebepsiz infertilite, 5 yildir ugraş veriyorum, Umarim hepimizz mutlu sonla tedavimizi sonuçlandiririzz
Canım kabizligi genelde progestan fitil yapiyo, dr una danissaydin keske kabizlik icin. Çunku ıkınmak risk bu dönemde.. Genelde duphalac şurup veriyo dr'lar. Belirtiyede takilma çunku burda belirtisiz hamile kalan çok fazla kisi var. Umarim yarin guzel sonuç
Canım kabizligi genelde progestan fitil yapiyo, dr una danissaydin keske kabizlik icin. Çunku ıkınmak risk bu dönemde.. Genelde duphalac şurup veriyo dr'lar. Belirtiyede takilma çunku burda belirtisiz hamile kalan çok fazla kisi var. Umarim yarin guzel sonuç alirsin,biraz sabirr..
Benimki 2 tans 3. gun embriyosu canım. 2. Denememiz bu. bugün 10. günüm yarın kanda baktiricam artık iki gündür test yapıyorum silik çizgi çıkıyor daha fazla beklemek istemedim varsa çıkar diye düşünüyorum. isteyen herkesin gönlüne göre olsunOlumlu düşünmeye çalışıyorum bakalım inşallah olumlu oluryaaa aynı gün mü olmuşuz transferi ya inşallah güzel sonuç alırsın rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla benimki 5. Gün embriyosuydu , seninki kacıncı gün embriyosu ?
Canım kabizligi genelde progestan fitil yapiyo, dr una danissaydin keske kabizlik icin. Çunku ıkınmak risk bu dönemde.. Genelde duphalac şurup veriyo dr'lar. Belirtiyede takilma çunku burda belirtisiz hamile kalan çok fazla kisi var. Umarim yarin guzel sonuç alirsin,biraz sabirr..
aslıCanım kabizligi genelde progestan fitil yapiyo, dr una danissaydin keske kabizlik icin. Çunku ıkınmak risk bu dönemde.. Genelde duphalac şurup veriyo dr'lar. Belirtiyede takilma çunku burda belirtisiz hamile kalan çok fazla kisi var. Umarim yarin guzel sonuç alirsin,biraz sabirr..
4.denemem. Sizin??BIzimki de sebepsiz canım.. kaçıncı denemeniz bu ?
Aramadılar tekrar, evet hazırım evı süpürdüm sildim, yemek yaptımSohrab canim naptin haber geldimi? Embriyolardan.. Yarın transfer günün sanırım, büyük güne hazirmisin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?