• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Merhaba canim..tedavin hayirli ugurlu olur insallah...ben varim..ramazanin sonlarinda olcak kismetse..benim yas oldugu icin bekleyemiyorum malesef..
sağol canım aslında mübarek ramazan hürmetine tutar diyordum mübarek günler diye ama yine içim el vermezdi bir ay geç olsun ne yapalım grubun kapsamı geniş 😊 senin de tedavin hayırlı olsun

sağol canım aslında mübarek ramazan hürmetine tutar diyordum mübarek günler diye ama yine içim el vermezdi bir ay geç olsun ne yapalım grubun kapsamı geniş 😊 senin de tedavin hayırlı olsun
Tesekkur ederim..canim💕💕🙏🙏cumlemizin insallah🤗🙏

Merhaba kizlar.⚘⚘.topigimiz hayirli ugurlu olur insallah.bol bol pozitif sonuclar alalim😍..transfer oncesi ..sonrasi...neler yapiyorsunuz..
breath12 breath12 mayis-haziran
@ZarifKugunisan-mayis
@haemsamayis
@DenizMelek1907nisan-mayis
simin55 simin55 nisan -mayis
@pulim08nisan-mayis
@Melanyamayis-haziran
@Elmas arslannisan
Jou Jou nisan
pink21 pink21 nisan-mayis5.gun embiyosu.cift..

D DLK033 1 nisan3. Gun embriyosu
@Esmer 245 nisan6.gun embriyosu
Bugün oldu benim transfer imde 5.gun embriyosu iki adet 🙏 dondurulmus embriyo çözüm esnasında hiç kayıp olmamış aynı kalite kalmislar

Bugün oldu benim transfer imde 5.gun embriyosu iki adet 🙏 dondurulmus embriyo çözüm esnasında hiç kayıp olmamış aynı kalite kalmislar
Merhaba canim hayirli ugurlu olsun...transferin🤗🤗💕💕kucaginada almayi nasip etsin insallah rabbim...guzell anne🤗🤗💕💕listemize ekleyebilirmiyim..senide canim..

Transferin hayırlı olsun canım💕Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inş ikizlerini🤲🏻Benim de 5.gun embriyosu iki adet koyulacak büyük ihtimal çözüm esnasında bir aksilik olmazsa

Merhaba arkadaşlar tedavileriniz hayırlı olsun transfer süreci ramazan denk gelen varmı onu merak ediyorum. bende ikinci transfer için başlamak istiyordum ama karar veremiyorum siz nasıl yapacaksınız
Merhaba, benim transferim de Ramazan’a denk gelecek. Dondurulmuş transfer olacağım şimdi olacağım ilk adetle. Bir an önce başlayın. Mübarek aylarda hepimiz için hayırlısı olur umarım 🙏😇🎈
bende samsun medical parkta yaptırıyorum doktorunuz kim sizin memnun kldınızmı? hangi aşamadasınız
tayfun hoca benim doktorum. Ben memnun kaldım. Yoğunlar evet ama araştırmalarımdan anladigim yoğun olmayan tüp bebek merkezi yok 😇 benm 17 Mart da yumurta toplamam oldu 2 tane 5. Gün embriyom donduruldu transfer de tahmini mayisin ilk haftası olacak şimdilik ikinci reglimi bekliyorum 😃 siz kime gidiyorsunuz ?

Merhaba benim transferimde mayista olacak 2 tane 6. Gun orta kalite embriyom var donduruldu beklemedeyiz hepimizin hakkinda hayirlisi olsun 🤗 benim gibi embriyo kalitesi orta olan var mi

1 nisan transfer oldu alerjim tuttu ara ara sürekli hapşırıyorum bugün bir şey olurmu

Bende Samsun'da yasiyorum tüp bebek için Ankara'ya gidiyorum Rabbim inşallah pozitif sonuç almak nasip eder
İnsallah hayırlısıyla ve sağlıkla kucağınıza alırsınız🙏 Ben daha önceden dusuk yaşadığım icin doğana kadar tamam oldu diyemeyeceğim 🙈 bizde Şişli memoriale gidecektik ama pandemi bizi korkuttu ve ilk olarak Samsun’da deneyelim dedik. Bu olmazsa bende İstanbul’a gitmeyi düşünüyorum. Ankara’da hangi merkeze gidiyorsunuz?

Back