- 1 Haziran 2019
- 1.734
- 1.686
- 83
ah inşallah cnm ikiside tutar ağzından bal damlıoTamam kuzum..2 bebismi olcak ...masallahh...insallah..canim..kan..can..olurlar..kucaginada..alirsin..hemen kaydediyorum..guzelim benim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah inşallah cnm ikiside tutar ağzından bal damlıoTamam kuzum..2 bebismi olcak ...masallahh...insallah..canim..kan..can..olurlar..kucaginada..alirsin..hemen kaydediyorum..guzelim benim..
yok henüz belli değil canım cumartesi estrofeme başlıcam kan vericem bakalım 13ünde kontrole gidicem o zaman belli olurTransfer gunu bellimi canim..
sağol canım aslında mübarek ramazan hürmetine tutar diyordum mübarek günler diye ama yine içim el vermezdi bir ay geç olsun ne yapalım grubun kapsamı geniş senin de tedavin hayırlı olsunMerhaba canim..tedavin hayirli ugurlu olur insallah...ben varim..ramazanin sonlarinda olcak kismetse..benim yas oldugu icin bekleyemiyorum malesef..
Tesekkur ederim..canimcumlemizin insallahsağol canım aslında mübarek ramazan hürmetine tutar diyordum mübarek günler diye ama yine içim el vermezdi bir ay geç olsun ne yapalım grubun kapsamı geniş senin de tedavin hayırlı olsun
Insallah en uygun zamnda..en dogru zamnda olur canim..yok henüz belli değil canım cumartesi estrofeme başlıcam kan vericem bakalım 13ünde kontrole gidicem o zaman belli olur
canımm benimmm bende aynııı bugidişle herkes yapıyo tüp bebek artıkkOkuduğum Kadarıyla deneyimli çok kişi var burada. Bende tüp bebeğe başlayacağım duygularım çok karışık ağlamaktan helak oldum. Bana da dua edin lütfen
Bugün oldu benim transfer imde 5.gun embriyosu iki adet dondurulmus embriyo çözüm esnasında hiç kayıp olmamış aynı kalite kalmislarMerhaba kizlar.⚘⚘.topigimiz hayirli ugurlu olur insallah.bol bol pozitif sonuclar alalim..transfer oncesi ..sonrasi...neler yapiyorsunuz..
breath12 mayis-haziran @ZarifKugu nisan-mayis @haemsa mayis @DenizMelek1907 nisan-mayis simin55 nisan -mayis @pulim08 nisan-mayis @Melanya mayis-haziran @Elmas arslan nisan Jou nisan pink21 nisan-mayis 5.gun embiyosu.cift..
Merhaba canim hayirli ugurlu olsun...transferinkucaginada almayi nasip etsin insallah rabbim...guzell annelistemize ekleyebilirmiyim..senide canim..Bugün oldu benim transfer imde 5.gun embriyosu iki adet dondurulmus embriyo çözüm esnasında hiç kayıp olmamış aynı kalite kalmislar
Evet cnm ekleMerhaba canim hayirli ugurlu olsun...transferinkucaginada almayi nasip etsin insallah rabbim...guzell annelistemize ekleyebilirmiyim..senide canim..
bende samsun medical parkta yaptırıyorum doktorunuz kim sizin memnun kldınızmı? hangi aşamadasınızSamsun medicalpark. Siz?
Transferin hayırlı olsun canımRabbim kucağına almayı da nasip etsin inş ikizleriniBenim de 5.gun embriyosu iki adet koyulacak büyük ihtimal çözüm esnasında bir aksilik olmazsaBugün oldu benim transfer imde 5.gun embriyosu iki adet dondurulmus embriyo çözüm esnasında hiç kayıp olmamış aynı kalite kalmislar
Hangi şehir ve merkez benim bursa bahçeci şükür hiç sorun olmamış çözüm esnasindaTransferin hayırlı olsun canımRabbim kucağına almayı da nasip etsin inş ikizleriniBenim de 5.gun embriyosu iki adet koyulacak büyük ihtimal çözüm esnasında bir aksilik olmazsa
İstanbul Mecicana internationalHangi şehir ve merkez benim bursa bahçeci şükür hiç sorun olmamış çözüm esnasinda
Merhaba, benim transferim de Ramazan’a denk gelecek. Dondurulmuş transfer olacağım şimdi olacağım ilk adetle. Bir an önce başlayın. Mübarek aylarda hepimiz için hayırlısı olur umarımMerhaba arkadaşlar tedavileriniz hayırlı olsun transfer süreci ramazan denk gelen varmı onu merak ediyorum. bende ikinci transfer için başlamak istiyordum ama karar veremiyorum siz nasıl yapacaksınız
tayfun hoca benim doktorum. Ben memnun kaldım. Yoğunlar evet ama araştırmalarımdan anladigim yoğun olmayan tüp bebek merkezi yok benm 17 Mart da yumurta toplamam oldu 2 tane 5. Gün embriyom donduruldu transfer de tahmini mayisin ilk haftası olacak şimdilik ikinci reglimi bekliyorum siz kime gidiyorsunuz ?bende samsun medical parkta yaptırıyorum doktorunuz kim sizin memnun kldınızmı? hangi aşamadasınız
Bende Samsun'da yasiyorum tüp bebek için Ankara'ya gidiyorum Rabbim inşallah pozitif sonuç almak nasip ederSamsun medicalpark. Siz?
İnsallah hayırlısıyla ve sağlıkla kucağınıza alırsınız Ben daha önceden dusuk yaşadığım icin doğana kadar tamam oldu diyemeyeceğim bizde Şişli memoriale gidecektik ama pandemi bizi korkuttu ve ilk olarak Samsun’da deneyelim dedik. Bu olmazsa bende İstanbul’a gitmeyi düşünüyorum. Ankara’da hangi merkeze gidiyorsunuz?Bende Samsun'da yasiyorum tüp bebek için Ankara'ya gidiyorum Rabbim inşallah pozitif sonuç almak nasip eder
Hapsirmadan oksurmeden hiç bişi olmaz korkma hayırlısıyla tutunur1 nisan transfer oldu alerjim tuttu ara ara sürekli hapşırıyorum bugün bir şey olurmu
Merhaba canim..tedavin hayirli olsun..tedavide hangi asmaadasin..listemize senide eklememi istermisin canim..Bende Samsun'da yasiyorum tüp bebek için Ankara'ya gidiyorum Rabbim inşallah pozitif sonuç almak nasip eder