2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

benim doktorumda tayfun bey evet baya yoğunlar ama çokta önerildi o doktor oyüzden onu tercih ettım 1nisanda opu yapıldı bna suan embriyo dondurma yapılacak onu bkliyoruz tahmınen mayısın sonunda transferim olur dıye düşünüyorum

Merhaba canim..tedavin hayirli olsun..tedavide hangi asmaadasin..listemize senide eklememi istermisin canim..
Beni listeye ekler misiniz? Kadınlar Kulübü'ne bugün kaydoldum. 31 Mart'ta transferim oldu, 12 Nisan'da da sonuç belli olacak. Bu 3. Tüp bebek denememiz ve ilk ikisi başarısız oldu. Embriyo da dondurulmuş 3. gün embriyosu.

Merhaba canimmtabikide eklerim..insallah bebislerin can olurlar tutunurlar.kucaginada almayi nasip etsin guzel rabbim..

Bu arada benimki de çift embriyo transferi

1 nisan transfer oldu alerjim tuttu ara ara sürekli hapşırıyorum bugün bir şey olurmu
Nasıl geçiyor ilaçların yan etkilerini yasiyormusun basım ağrıdı benim dün ateş bastı uyuya kalmışım zaten bugün hareketliydim iş yapmadım ama ya oturdum ya biraz ev içinde gezindim öğlen uyudum aynı gün seninle transfer günlerimiz

Herhangi bir yan etkisi olmadı sadece 2 gündür ayaklarım buz gibi sol tarafım yumurtaliklarim ağrı belimde ağrı var dün birde ayaklarım yukarı çekiliyor gibi ayaklarım ağrıyor arada bende dün sadece yemek yemek için kalktım evde turladimpazartesi ısbasi bakalım ilaç içmeyen biri olarak hergün 8,16.00,24.00 aynı ilaç sabah 9 da 10 farklı ilaç zor oluyor

ben ayaklarımın bu kadar üşüdüğünü bilmem normalmi bir türk kahvesi falan içebiliyormuyuz çay sevmem zaten kahve özledim

Ben daha başlamadım Haziran'da dusunuyorum 3.denemem olacak benim özel Ankara tüp Bebek merkezi Dr Cem akarsu çok memnunum merkezden inşallah Rabbim sevindirsin hepimizi

ben ayaklarımın bu kadar üşüdüğünü bilmem normalmi bir türk kahvesi falan içebiliyormuyuz çay sevmem zaten kahve özledim
Yok bitki çayı kahve yasak cnm en azından pozitif görene kadar sonra günde bir adet icebilirsin oda dr izin verirse

Bugün oldu benim transfer imde 5.gun embriyosu iki adet dondurulmus embriyo çözüm esnasında hiç kayıp olmamış aynı kalite kalmislar
Çok sevindim canım, inşallah transfer edilenler sana sıkıca tutunur ve 2 haftaya kadar güzel haberleri alırsın :)))

Merhaba kizlarrr doktorunuz yumurta toplama gunune nekadar size ilacmi veriyo yumurta gelismesi icin yoksa igne turlu seylermi biriniz acill cvp versin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…