Hayir kuzum..bisey olmaz..havalar soguk biliyosun..2 gundur..hava degisimindende olabilir..1 nisan transfer oldu alerjim tuttu ara ara sürekli hapşırıyorum bugün bir şey olurmu
benim doktorumda tayfun bey evet baya yoğunlar ama çokta önerildi o doktor oyüzden onu tercih ettım 1nisanda opu yapıldı bna suan embriyo dondurma yapılacak onu bkliyoruz tahmınen mayısın sonunda transferim olur dıye düşünüyorumMerhaba, benim transferim de Ramazan’a denk gelecek. Dondurulmuş transfer olacağım şimdi olacağım ilk adetle. Bir an önce başlayın. Mübarek aylarda hepimiz için hayırlısı olur umarım
tayfun hoca benim doktorum. Ben memnun kaldım. Yoğunlar evet ama araştırmalarımdan anladigim yoğun olmayan tüp bebek merkezi yokbenm 17 Mart da yumurta toplamam oldu 2 tane 5. Gün embriyom donduruldu transfer de tahmini mayisin ilk haftası olacak şimdilik ikinci reglimi bekliyorum siz kime gidiyorsunuz ?
TesekkurlerHayir kuzum..bisey olmaz..havalar soguk biliyosun..2 gundur..hava degisimindende olabilir..
Hayırlı olsun canım pozitif sonuçlarını bekliyoruz1 nisan transfer oldu alerjim tuttu ara ara sürekli hapşırıyorum bugün bir şey olurmu
Beni listeye ekler misiniz? Kadınlar Kulübü'ne bugün kaydoldum. 31 Mart'ta transferim oldu, 12 Nisan'da da sonuç belli olacak.Merhaba canim..tedavin hayirli olsun..tedavide hangi asmaadasin..listemize senide eklememi istermisin canim..
Merhaba canimmBeni listeye ekler misiniz? Kadınlar Kulübü'ne bugün kaydoldum. 31 Mart'ta transferim oldu, 12 Nisan'da da sonuç belli olacak.Bu 3. Tüp bebek denememiz ve ilk ikisi başarısız oldu. Embriyo da dondurulmuş 3. gün embriyosu.
Bu arada benimki de çift embriyo transferiMerhaba kizlar.⚘⚘.topigimiz hayirli ugurlu olur insallah.bol bol pozitif sonuclar alalim..transfer oncesi ..sonrasi...neler yapiyorsunuz..
breath12 mayis-haziran @ZarifKugu nisan-mayis @haemsa mayis @DenizMelek1907 nisan-mayis @simin55 nisan -mayis Acelyaa0 nisan-mayis @Melanya mayis-haziran @Elmas arslan nisan Jou nisan @melo2039 nisan-mayis 5.gun embiyosu.cift..
Nasıl geçiyor ilaçların yan etkilerini yasiyormusun basım ağrıdı benim dün ateş bastı uyuya kalmışım zaten bugün hareketliydim iş yapmadım ama ya oturdum ya biraz ev içinde gezindim öğlen uyudum aynı gün seninle transfer günlerimiz1 nisan transfer oldu alerjim tuttu ara ara sürekli hapşırıyorum bugün bir şey olurmu
Masallah canim...Bu arada benimki de çift embriyo transferi
Herhangi bir yan etkisi olmadı sadece 2 gündür ayaklarım buz gibi sol tarafım yumurtaliklarim ağrı belimde ağrı var dün birde ayaklarım yukarı çekiliyor gibi ayaklarım ağrıyor arada bende dün sadece yemek yemek için kalktım evde turladimpazartesi ısbasi bakalım ilaç içmeyen biri olarak hergün 8,16.00,24.00 aynı ilaç sabah 9 da 10 farklı ilaç zor oluyorNasıl geçiyor ilaçların yan etkilerini yasiyormusun basım ağrıdı benim dün ateş bastı uyuya kalmışım zaten bugün hareketliydim iş yapmadım ama ya oturdum ya biraz ev içinde gezindim öğlen uyudum aynı gün seninle transfer günlerimiz
Amin inşallah herkes güzel hayirli haberler alirHayırlı olsun canım pozitif sonuçlarını bekliyoruz
Ben daha başlamadım Haziran'da dusunuyorum 3.denemem olacak benim özel Ankara tüp Bebek merkezi Dr Cem akarsu çok memnunum merkezden inşallah Rabbim sevindirsin hepimiziİnsallah hayırlısıyla ve sağlıkla kucağınıza alırsınızBen daha önceden dusuk yaşadığım icin doğana kadar tamam oldu diyemeyeceğim bizde Şişli memoriale gidecektik ama pandemi bizi korkuttu ve ilk olarak Samsun’da deneyelim dedik. Bu olmazsa bende İstanbul’a gitmeyi düşünüyorum. Ankara’da hangi merkeze gidiyorsunuz?
Ben daha başlamadım inşallah Haziran a 3.deneme için gideceğim inşallah pozitif diye paylaşmak nasip olur çok korkuyorumMerhaba canim..tedavin hayirli olsun..tedavide hangi asmaadasin..listemize senide eklememi istermisin canim..
Yok bitki çayı kahve yasak cnm en azından pozitif görene kadar sonra günde bir adet icebilirsin oda dr izin verirseben ayaklarımın bu kadar üşüdüğünü bilmem normalmi bir türk kahvesi falan içebiliyormuyuz çay sevmem zaten kahve özledim
Çok sevindim canım, inşallah transfer edilenler sana sıkıca tutunur ve 2 haftaya kadar güzel haberleri alırsın :)))Bugün oldu benim transfer imde 5.gun embriyosu iki adetdondurulmus embriyo çözüm esnasında hiç kayıp olmamış aynı kalite kalmislar
Aminn ben bı Çarşamba yada cuma günü kan vereyim varsa azcik kıpırdama olur kan değerlerinde diye düşünüyorumÇok sevindim canım, inşallah transfer edilenler sana sıkıca tutunur ve 2 haftaya kadar güzel haberleri alırsın :)))
Insallah canim..srnin icin en dogru zman olurBen daha başlamadım inşallah Haziran a 3.deneme için gideceğim inşallah pozitif diye paylaşmak nasip olur çok korkuyorum
TeşekkürlerYok bitki çayı kahve yasak cnm en azından pozitif görene kadar sonra günde bir adet icebilirsin oda dr izin verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?