Inşallah güzel haberlerini alırsın sağlıklaMerhaba bende tüp Bebek tedavisi görüyorum ege üniversitesinde hayirlsiiyla pazartesi günü transferim olucak Allah'ın izniyle
Bende bugün dinlecem pazartesiye kadar izinliyim hayırlısı inşallah4 kez denemiş biri olarak kesinlikle katılmıyorum tek tuttuğu zaman hiç yatmamıştım diğer denemelerde hiç iş yapmadım yattım tutmadı ilk gün dinlenmek gerekiyor banyo falan yasak oluyor ama sonra normal hayata dönmeli bence bu denemede öyle yapıcam
Superrr canimmm...Amin canım sagolasin. Ekleyebilirsin tabiki. Doktor takviye vs bir şey demedi. Ama migrenim olduğu için nöroloji 2 ay önce d damla B12 ve magnezyum vermişti onları kullanıyorum halen
Insallah 3 koyarlar canim...3 yumurtadan 2 emriyo oluştuğunu söylediler şimdi bekliyorum doktor transfer işleminde karar veriyormuş 1 ya da 2 diye doktoru göremedim sürekli işlemde hemşirelerin dediği buydu
Canim dinlen yuruyuslerde yap..ama sakin agir is yapma..agir kaldirma mesela..Bende bugün dinlecem pazartesiye kadar izinliyim hayırlısı inşallah
Amin inşallah hepimiz güzel haberler alırız canımInşallah güzel haberlerini alırsın sağlıkla
Evet uzun bir süreç oldu amin inşallah Allah hepimizin yüzüne gülsün canımCanim cok yorulmussun.cok gecmis olsun..ama sukurler olsun 1 tane embriyoyu kaybetmemissin..sansin yuksek canim..insallah..tutarr..hayirlisi ise..tutsunn canim..
Amin inşallah canım hepimiz güzel haberler alırızInşallah güzel haberlerini alırsın sağlıkla
Bitti hemşire geldi bilgilendirme yaptı ilaçları anlattı güzel her şey dedi hayırlısı
Samsun medicalpark. Siz?Merhaba nerde yaptiriyorsunuz tüp bebegi
Güzel geçmesine sevindim canım, sağlıkla tutunsunlar :)Evet transfer yapıldı 2 emriyo doktor transfer etti 1 çok güzel dedi 1 orta dedi ben demeden 2 tanesi transfer yaptılar çok güzel gecti dedi 2 ilaç verdiler sadece
Hayırlısı olsun inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzEvet transfer yapıldı 2 emriyo doktor transfer etti 1 çok güzel dedi 1 orta dedi ben demeden 2 tanesi transfer yaptılar çok güzel gecti dedi 2 ilaç verdiler sadece
Yok hiç agrım olmadı progestan vajinal dan estrofem hap birde folik asit var 13 nisan sadece kan testi ver dedi bizim için negatiflik ya da pozitiflik önemli değil değeri önemli dediGüzel geçmesine sevindim canım, sağlıkla tutunsunlar :)
Ağrın sızın oldu mu, hangi ilaçları verdiler sonrasında? Ne zaman test yapacaksın?
Inşallah hayırlısı olsunHayırlısı olsun inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz
hayırlı olsun transferin inşallah güzel haberler gelirBende bugün dinlecem pazartesiye kadar izinliyim hayırlısı inşallah
canım bu arada 5.gün embriyosu 2 tane transfer olucam inşallah donmuşlar 5.gündü yaniInsallahh canimmmmmaminnn...
Inşallah aminhayırlı olsun transferin inşallah güzel haberler gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?