2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Bende bugün dinlecem pazartesiye kadar izinliyim hayırlısı inşallah

3 yumurtadan 2 emriyo oluştuğunu söylediler şimdi bekliyorum doktor transfer işleminde karar veriyormuş 1 ya da 2 diye doktoru göremedim sürekli işlemde hemşirelerin dediği buydu
Insallah 3 koyarlar canim...hadi bakalim..stresss yok...olurmu..maydonoz felan yemeyin diyolar..hemserimsin..dikkat et..transfer sonrasi..olurmu..

Evet transfer yapıldı 2 emriyo doktor transfer etti 1 çok güzel dedi 1 orta dedi ben demeden 2 tanesi transfer yaptılar çok güzel gecti dedi 2 ilaç verdiler sadece

Evet transfer yapıldı 2 emriyo doktor transfer etti 1 çok güzel dedi 1 orta dedi ben demeden 2 tanesi transfer yaptılar çok güzel gecti dedi 2 ilaç verdiler sadece
Güzel geçmesine sevindim canım, sağlıkla tutunsunlar :)
Ağrın sızın oldu mu, hangi ilaçları verdiler sonrasında? Ne zaman test yapacaksın?

Güzel geçmesine sevindim canım, sağlıkla tutunsunlar :)
Ağrın sızın oldu mu, hangi ilaçları verdiler sonrasında? Ne zaman test yapacaksın?
Yok hiç agrım olmadı progestan vajinal dan estrofem hap birde folik asit var 13 nisan sadece kan testi ver dedi bizim için negatiflik ya da pozitiflik önemli değil değeri önemli dedi

Merhaba arkadaşlar tedavileriniz hayırlı olsun transfer süreci ramazan denk gelen varmı onu merak ediyorum. bende ikinci transfer için başlamak istiyordum ama karar veremiyorum siz nasıl yapacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…