- 29 Kasım 2020
- 192
- 151
- 23
- 32
İnşallah canım senin işlemin de hayırlısıyla sıkıntısız gerçekleşir aşılamadan sonra mutlaka yat beni doktorum tam bir saat yatırdı aşılama yaptığı yerdedüzensizde olsa topiği takip ediyorum benimde yarın 12 de ilk aşılamam olacak. süreç maddi manevi çok yıpratıcıymış umarım herkes kısa sürede istediğine kavuşur
Canim senin kaçıncı gün beta kac cikti ?Canım seninde yükselir beta bence sende salı günü tekrar kan ver inşalllah tutunurlarbenimde modum düştü ama yine de beta yükselecek ye kendimi umutlandırıyorum sende öyle düşün o sayılarda olup sonra yükselen çok okudum kuzummmm
Canım saraçoğlunun soğan kürünü yapabilirsin, hem faydası da varKizlar dun adet olmam lazimdi olmadim dunle bugun karnim agriyor adetim sökülemiyor ne yapsam sökülürki
Kuzum catlatma ignesi yuzunden heveslendik hepKan testi yapmak nasip olmadan biraz önce regli oldum herşey nasip kısmet yine de çok şükür ki 2 yıl sonra ilk defa çift çizgi gördüm o bile bana umut oldu herşeyin hayırlısı
Yapayim kuzum onu haklisin teşekkür ederimCanım saraçoğlunun soğan kürünü yapabilirsin, hem faydası da var
Kizlar dun adet olmam lazimdi olmadim dunle bugun karnim agriyor adetim sökülemiyor ne yapsam sök
Allah razı olsun canım benim inşallah gönlümüz kalbimiz birCanim daha cuma gününe cok var ama. Hemen belli olmuyor işte.14 gün ve sonrasında çıkar. Sen güzel kalbini ferah tut. Eger ki negatifi görürsenönümüzdeki aylarda inşallah beraber müjdeli haberi almak nasip olsun bizlere. Ben negatifi görünce cok üzülüp icim burkuldu ama yine yerinden sapasağlam tutundum anne olma hayallerime.inşallah en yakın zamanda bebek haberini almak dilegiyle ❤
Yaa umutluydum senden ben gerçekten çok üzüldüm inşallah en yakın zamanda annelik nasip olacak bizlere de... kalbimiz birKan testi yapmak nasip olmadan biraz önce regli oldum herşey nasip kısmet yine de çok şükür ki 2 yıl sonra ilk defa çift çizgi gördüm o bile bana umut oldu herşeyin hayırlısı
Hayırlısı olsun arkadaşım bi umut biter bi umut başlar hayırlısı ileKuzum catlatma ignesi yuzunden heveslendik hepaslinda onun etkisinin oldugunu biliyoruz ama o umut bile insani mutlu ediyor cok üzüldüm senin adinada kendi adimada
Bende üzüldüm belki yerleşme kanamasıdır falan diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama maalesef. Hayırlısı olsun ne diyelimYaa umutluydum senden ben gerçekten çok üzüldüm inşallah en yakın zamanda annelik nasip olacak bizlere de... kalbimiz bir
Canım hayırlı olsun inşallah bu süreçte oruç tuttun mu ya da aşılama esnasında tutulmuyor dimi nasıl ayarladın hani doktor ilaç falan veriyor yadüzensizde olsa topiği takip ediyorum benimde yarın 12 de ilk aşılamam olacak. süreç maddi manevi çok yıpratıcıymış umarım herkes kısa sürede istediğine kavuşur
Eğer kanaman azsa kahverengi veya pembeyse yarın ilk idrarla test yap tekrardanBende üzüldüm belki yerleşme kanamasıdır falan diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama maalesef. Hayırlısı olsun ne diyelim
Yoğun yani her zamanki gibi geliyor. Neden oyle sordunuz kiYoğun mu regliniz yoksa damla damla mı
Keşke tutabilseydim canım ya maalesef ben yüksek tansiyon hastasıyım ve ilave olarak fmf hastasıyım senelerdir oruç tutamıyorumCanım hayırlı olsun inşallah bu süreçte oruç tuttun mu ya da aşılama esnasında tutulmuyor dimi nasıl ayarladın hani doktor ilaç falan veriyor ya
Yarın benimde aşılamam olacak güzel sonuçlar alırız inşallahdüzensizde olsa topiği takip ediyorum benimde yarın 12 de ilk aşılamam olacak. süreç maddi manevi çok yıpratıcıymış umarım herkes kısa sürede istediğine kavuşur
Hayırlı olsun canım inşallah bebişin tutunurYarın benimde aşılamam olacak güzel sonuçlar alırız inşallah
Geçmiş olsun canımKeşke tutabilseydim canım ya maalesef ben yüksek tansiyon hastasıyım ve ilave olarak fmf hastasıyım senelerdir oruç tutamıyorum
Evet ptesi olacaktı ama cuma kontrole gittiğimde doktor yumurtan çatlayacak ctesi hemen yapmalıyız dedi ve son dk 1 günlük perhiz ile ctesi yaptık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?