Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kuzum gene yanlis yere yazdın bak benim seyi okuyonya hani onun altinda hemen cevapla yaziyor oraya tikla baska yaziyi okumadan
Canim yanlış yazdım ama ben kendi kendime röportaj bile yapıyorum yanlis artık kronik oldu bende
Şuna baksana hahahahahaha

Eklentiler

• Screenshot_20210415-204836_Kadnlar Kulb.jpg
    84,1 KB · Görüntüleme: 26
Hepimiz ayni dertten muzdaribiz ben hakkımı helal etmiyorum bizi bu hassas noktamizdan vuranlara. ALLAH da affetmesin onları
Bende etmiyorum hatta gecen Facebookuma yazdim icimden gecenleri Bedduada ettim Allahda sizi evladınızla sinasin diye ama insanı gerçekten illallah ettiriyolar bile bile soruluyor neden yapmiyorsun diye ebenin şeyinden diyesim geliyor elalem sormasa asla bu kadar kafama takmam hatta cocuk daha düşünmüyorduk ama elalem 3 senelik evli olunca 1 seneden sonra başladılar cocuklari olmuyor diye

Anladım canım, Rabbim nasip etmiş olmuş
Yani sonuç olarak biz ne yaparsak yapalım Allah ne derse o olur! Bende çok dikkat ettim beslenmeme hem aşılama öncesi hemde şimdi ediyorum ama nasip
Aynen öyle gerçekten biz ne yaparsak yapalım onlar vaktinde gelecek

Bu arada şimdi biraz avokadoyu araştırdım; E vitamini yönünden çok zenginmiş, rahim zarının gelişimine ve embriyo implantasyonuna yardımcı oluyormuş.
Evet bana da bir arkadaş söylemişti öyle yedim tadını beğenmedim ama yedin her gün yarım

Hahahaha haha kahkaha attım Allah seni güldürsün İyi ki dememişsin neredensin yoksa akraba çıkardınız
Hahahahaha şuan bende kahkaha attım hahahahahah ))
Bide kendi kendime diyorum adaşım ayni benim kaderden

Merhaba bende tayin dolayısıyla diyarbakır da yasıyorum ama tedavimi memleketimde yaptırdım burda bildiğim doktor yoktu siz nerde yaptırdınız üniveriste hastanesinde mi? Birde ne kadara mal oldu
Merhaba, burada gidilecek en iyi yer üniversite prof. Mehmet Sıddık evsen var tüp Bebek merkezinde bize ilaçlarla birlikte 1500 yakın oldu. Ben ilk diyarlife hastanesine gittim hakan çoksuer var hiç memnun kalmadım, galiba aynı gün yaptırdık aşılamamizi durumunuz nasıl

Yumurtalar zor mu uyarılıyordu? Yüksekmiş dozajın benimkine göre Bende de pco var 50 ml ile başladıydık ilk baş 6 kere vuruldum aynı doz. Son 4 dozumda 75 ml idi.
Test yaptın mı canım, bugün aşılamanın 12.günü yanılmıyorsam, herkes pozitif olsun, mutlu haberler alalım istiyorum

Selamün aleyküm bende Nisan 9 da aşılama yapildi yumurta çatlatma iğnesi vurulali 9 gün oldu aşılama ise 7 gününde bakalım nasip hayırlısı Allah'tan 23 Nisan'da adet tarihim rabbim hayırlısı ne ise onunla karşılaştırsın hepimizi

Aleyküm selam hosgeldin canım inşallah 23 nisanda adet olma Allahın izniyle annelik haberini alalım cok sevindim inşallah hayırlı uğurlu olsun Rabbim güzel haber almani nasip etsin

Aleyküm selam hosgeldin canım inşallah 23 nisanda adet olma Allahın izniyle annelik haberini alalım cok sevindim inşallah hayırlı uğurlu olsun Rabbim güzel haber almani nasip etsin
Amin inşallah Allah razı olsun hepimizin duası kabul olsun zaten öyle bişey olursa hemen sizlerle paylaşıcam ne kadar güzel bir site burası çok geç geldim ben

Hoşgeldin canım aramıza dilerim bu ay pozitif haberlerini alırız Yaş ı da öğrenebilir miyim tabloya eklemek için. Ve ilk aşılaman mıbu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…