Ayy neden tutmadı diyorsun ki yani belirti olmadıysa diye diyorsan herkesin belirtisi olmayabilirYarın yani 13.üncü gün kanda baktracagim canım ama tutmadı biliyorum ben. Eşim istiyor diye gidiyorum
İnşallahGönlünü ferah tut, üzülüp düşünüp strese sokma kendini
Kalbini bozma canım, herkeste belirti verecek diye birşey yok, benim arkadaşımda da hiç belirti vermemişti o da tutmadı diyordu ama şuan ikizleri kucağındaYarın yani 13.üncü gün kanda baktracagim canım ama tutmadı biliyorum ben. Eşim istiyor diye gidiyorum
Canım ben 12 nisanda yaptırdım aşılamamı, daha yeni ama gün saymıyorum bu sefer rahatım. 2. Aşılamam buİnşallahSizin kaçıncı gün test yaptınız mı
Ay hadi inşallah hayırlısı olsun bende bu gidişle 2. Ye gidicem sizce aşılama için ara mı vereyim hemen mi yapayım bazıları arkasından hemen yapmak iyi diyorlar ama ramazan da nasıl olur bilemedim siz hemen mi yaptırdınız 2.yi ara verip miCanım ben 12 nisanda yaptırdım aşılamamı, daha yeni ama gün saymıyorum bu sefer rahatım. 2. Aşılamam bu
Insallah canım inşallah Allah razı olsun. Icim rahatladi sagolasin inşallah hepimizin pozitifi gördüğü tez zamanda gelirKalbini bozma canım, herkeste belirti verecek diye birşey yok, benim arkadaşımda da hiç belirti vermemişti o da tutmadı diyordu ama şuan ikizleri kucağındahiç belli olmaz
Inşallah canim inşallahAyy neden tutmadı diyorsun ki yani belirti olmadıysa diye diyorsan herkesin belirtisi olmayabilir
İnşallah canım hepimizin duası kabul olsun inşallahSen hiç stres yapmadan bekle canım, aşılamanın yapıldığı günden itibaren say 12. Yada 13. Günde yaparsın, kafanı başka şeylerle dağıtmaya bak, olursa olur olmazsa da pes etmek yok dewam
Hoşbulduk. Rabbim size de en kısa zamanda size de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Sizi çok iyi anlıyorum. Bende 2buçuk yıldır evliyim. Daha çocuğumuz olmadı. Benim ailem de çok istiyor ama fazla üstümüze gelmiyorlardı fakat eşimin ailesi akrabaları hatta komşuları bile sürekli arkamızdan konuştular. Konuştuklarının hepsi kulağıma geliyordu. En zoruma giden komşunun karışması arada bir laf sokması oldu. Barışçı sessiz sakin biriyim ama kıyameti kopardım artık ne eşim nede ailesi görüşmez oldu o komşuyla. Hele eltim benden yaşça baya küçük 2 çocuğu var ben eşimle gezmeleri paylaştıkça çocukları ile fotoğraflar paylaşır oldu inadına inadına :)) hem üzülüyordüm hem beni kıskandığı için yaptığını farkındaydım. neyse ki o günleri de atlattık. İlk aylarda biraz kendimize zaman ayıralım diye korunduk 3cu ay bebeğimiz olsa ne kadar güzel olurdu yaşımızda geçiyor bir an önce olsun dedik ama kulun planladığı değil Allahın iradesi olurmuş. bir türlü olmadı bebeğimiz. Birçok hastane ve doktor gezdik ortada bir sorun gözükmuyordu yumurtalık sperm kalitesi falan herşey düzgündü taki rahim filmi çektirene kadar. Tüplerde bir sorun yoktu ama rahim içi yapışıklık varmış. geçtiğimiz kasımayında histereskopi ameliyatı oldum. Doktor her 4 kadının birinde görüldüğünu ve genelikle temizlendikten sonra kendiliğinden hamile kalanlar çok olduğunu söyledi ve bu güne kadar bekledik ama yine olmadı. Artık aşılama işlemi düşünüyoruz. Bakalım hayırlısı olur inşallah.Canım merhaba hosgeldin aramıza.bizim sperm sayısı düşüklüğü sorunumuz var bende gebeliğe engel teşkil edecek bir sorun yoktu.doktorum da yikanmis spermleri 5 milyon ve %87 olarak asilamayi gerceklestirdi.sizin sorunuz neydi acaba.bence mutlaka aşılamayi yaptirin.o aşamaya gelebilmenin bile mutluluğu şükrü cok güzel.benim test günüme 4 gün kaldı. Sperm sayısı düşük olduğu için pek umudum yok aslında.Allah cok büyük belki nasip eder bize o çekirdek aile olabilme duygusunu. Şartlar koşullar uygunsa mutlaka denemelisin.olumlu olumsuz kimseyi incitmeyecek şekilde tabiiki paylaşırım.benim eşimin ailesi bana cok körlük yapti.bütün ailesi hamile şuanilk haberi üzülmeyin ama hamileyim diye veya karım hamile diye paylaştılar dalga geçerek.gecenin bi vakti ultrason görüntüsü atarak.ki esim küçük yaşta ateşli hastalıklar geçirmiş ve doktorlar büyüyünce çocuğu olmaz demişler bunları kendileri aileme ben nişanlıyken söylediler bende bile bile evlendim eşimi cok seviyordum cünkümbebeği olamayan birine körlük yapanları Allah hiç affetmesin
Konu nerelere geldi kusura bakma canım:
Ben hiç ara vermedim canım arka arkaya oldu 2. Aşılamam daAy hadi inşallah hayırlısı olsun bende bu gidişle 2. Ye gidicem sizce aşılama için ara mı vereyim hemen mi yapayım bazıları arkasından hemen yapmak iyi diyorlar ama ramazan da nasıl olur bilemedim siz hemen mi yaptırdınız 2.yi ara verip mi
Seni en iyi ben anlarım canimHoşbulduk. Rabbim size de en kısa zamanda size de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Sizi çok iyi anlıyorum. Bende 2buçuk yıldır evliyim. Daha çocuğumuz olmadı. Benim ailem de çok istiyor ama fazla üstümüze gelmiyorlardı fakat eşimin ailesi akrabaları hatta komşuları bile sürekli arkamızdan konuştular. Konuştuklarının hepsi kulağıma geliyordu. En zoruma giden komşunun karışması arada bir laf sokması oldu. Barışçı sessiz sakin biriyim ama kıyameti kopardım artık ne eşim nede ailesi görüşmez oldu o komşuyla. Hele eltim benden yaşça baya küçük 2 çocuğu var ben eşimle gezmeleri paylaştıkça çocukları ile fotoğraflar paylaşır oldu inadına inadına :)) hem üzülüyordüm hem beni kıskandığı için yaptığını farkındaydım. neyse ki o günleri de atlattık. İlk aylarda biraz kendimize zaman ayıralım diye korunduk 3cu ay bebeğimiz olsa ne kadar güzel olurdu yaşımızda geçiyor bir an önce olsun dedik ama kulun planladığı değil Allahın iradesi olurmuş. bir türlü olmadı bebeğimiz. Birçok hastane ve doktor gezdik ortada bir sorun gözükmuyordu yumurtalık sperm kalitesi falan herşey düzgündü taki rahim filmi çektirene kadar. Tüplerde bir sorun yoktu ama rahim içi yapışıklık varmış. geçtiğimiz kasımayında histereskopi ameliyatı oldum. Doktor her 4 kadının birinde görüldüğünu ve genelikle temizlendikten sonra kendiliğinden hamile kalanlar çok olduğunu söyledi ve bu güne kadar bekledik ama yine olmadı. Artık aşılama işlemi düşünüyoruz. Bakalım hayırlısı olur inşallah.
Bu belirtilerin hiçbiri bende yokKasık batması bel ağrısı sarıya dönük akıntı inanmayacaksınız belki ama midem bulanıyor kusamiyorum ama ogurme oldu eşim ben ordan anlamıştım dedi bugün
Bende yeniyim kafamda basmıyor bazen yanlış yerlere yorum yapiyorumBu arada ben burada yeniyim, bazen yazdıklarımda yanlışlık oluyor, yada yanlışlıkla alakasız başka kişilere cevap yazabiliyorumaffedin nolur
Bende de yok canım benim. Bi göğüs hassasiyeti oldu kasik agrim oldu ama o da kullandığım iğnelerin etkisi. 1 aydır igne kullanıyorum benBu belirtilerin hiçbiri bende yok
Kimse benim kadar yanlış yazamaz amaBende de yok canım benim. Bi göğüs hassasiyeti oldu kasik agrim oldu ama o da kullandığım iğnelerin etkisi. 1 aydır igne kullanıyorum benAllahim en tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün evlattan yana
Amin inşallah bütün umudum gitti benim ne diyelim Allahim kimsenin diline daha fazla dusurmeden nasip etsin ben aslinda bu kadar takmam ama elalemin cocugu olmuyormu diye ona buna sormasi beni mahvediyorBende de yok canım benim. Bi göğüs hassasiyeti oldu kasik agrim oldu ama o da kullandığım iğnelerin etkisi. 1 aydır igne kullanıyorum benAllahim en tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün evlattan yana
Kuzum gene yanlis yere yazdınKimse benim kadar yanlış yazamaz ama
Hepimiz ayni dertten muzdaribiz ben hakkımı helal etmiyorum bizi bu hassas noktamizdan vuranlara. ALLAH da affetmesin onlarıAmin inşallah bütün umudum gitti benim ne diyelim Allahim kimsenin diline daha fazla dusurmeden nasip etsin ben aslinda bu kadar takmam ama elalemin cocugu olmuyormu diye ona buna sormasi beni mahvediyor
Ayy sorma ya kaç yere yazdım yanlışlıklaBende yeniyim kafamda basmıyor bazen yanlış yerlere yorum yapiyorum
Oo hayallerde üniversiteye kadar gitmişliğim var. Hatta ve hatta ilerde vintage yapsın diye kıyafetlerimi kaldırıyorum doğmamış bebeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?