- 20 Aralık 2019
- 3.332
- 1
- 2.546
- 83
- 24
Allah iyiliğini versin kahkaha attım yaaHele burda kendi kendime koyu muhabbete girmişim hahahahahahahaAllahim yarabbim
Canim Allah bilir en hayırlısını en doğrusunu ama benim içime oğlun olacakmış gibi geldi.taa ki testin pozitif çıkmadan önce oglu olacak diyorum kendi kendime.Allah iyiliğini versin kahkaha attım yaa
Valla duyan herkes erkek diyor eşimde az önce erkek değilse bende adımı değiştirecem dedi hislerinde yanılmaz geneldeCanim Allah bilir en hayırlısını en doğrusunu ama benim içime oğlun olacakmış gibi geldi.taa ki testin pozitif çıkmadan önce oglu olacak diyorum kendi kendime.
Bende öyle hissetmişim iste Hayirlisi inşallah canim sag salim gelsinValla duyan herkes erkek diyor eşimde az önce erkek değilse bende adımı değiştirecem dedi hislerinde yanılmaz genelde
Akşam akşam neşem yerine geldi, sen bizi güldürdün Allah da seni güldürsün canımHele burda kendi kendime koyu muhabbete girmişim hahahahahahahaAllahim yarabbim
Adetime daha 1 hafta var ama bugün cok üzüldüm Acaba Bi umut varrmıdır diye düşündüm en son buraya yazayım dedim yoksa kendimi mi kandırıyorumCanim bence yükselir, nerdeyse 5 gün kala test yapmışsın ve deger gayet cikmis
Hayırlı olsun sizin tutmuş sanırım ilk öğrendiğinizde değeriniz kaçtı bide kaçıncu gün test yaptınız6. Gün 3 dk kaadar aşırı kasık ağrım oldu aslında o günden sonra hep hamile olduğumu anladım ama kendime konduramadim iki buçuk senedir negatif olunca inanamiyir insan hayla inanamıyorum 8 yada 9. Gün gaz başladı ve 10. Gün göğüs ucum da hafif sızlama hissettim bir sonraki gün arttı ve bugün göğsümde ağrı hissediyorum kolum üstüne falan gelince bu şekilde oldu
Amin canim aminn sağolasınAkşam akşam neşem yerine geldi, sen bizi güldürdün Allah da seni güldürsün canım
Canim hic üzülme 1.20 nin üzerinde bir deger varsa cok güzel umut var demektir. Benim ve çoğu kadının değeri hep 1.20Adetime daha 1 hafta var ama bugün cok üzüldüm Acaba Bi umut varrmıdır diye düşündüm en son buraya yazayım dedim yoksa kendimi mi kandırıyorumBide 5in altında olunca negatif oluyor ama ondan cok üzüldüm
Hoşgeldin canım aramıza, 9. Gün daha çok erken canım, çatlatma iğnesinin etkisi geçmemiştir bence daha, tabiki gönlüm değerin yükselmesinden yanaKızlar bende yeniyim nerden yazacağımı bilemedim bende 7 nisanda aşılama yaptırdım bugün 9 Günğm dayanamadım test yaptım 3 62 cıktı sizce bu değer yukselir mi
Akşam akşam bu çok iyi geldi, Allah’da seni güldürsün canım benimHele burda kendi kendime koyu muhabbete girmişim hahahahahahahaAllahim yarabbim
Bugün öğrendim daha 3 Nisan'da aşılamam oldu o günü saayrsak 13 saymazsak 12. Gün değerim 65.37Hayırlı olsun sizin tutmuş sanırım ilk öğrendiğinizde değeriniz kaçtı bide kaçıncu gün test yaptınız
I Love You beslenmende özellikle dikkat ettiğin birşey oldumu canım, yada kullandığın takviye vitamin falanBugün öğrendim daha 3 Nisan'da aşılamam oldu o günü saayrsak 13 saymazsak 12. Gün değerim 65.37
Aşılamadan sonra 3 gün hep yattım iki gün asla duş yok sonra 6 gün yarım avakado yedim canım ozellikle o altı gün çok dikkat ettim sonra bı kere adet ağrısı geldi bana ve bende olmadı sandım iş yaptım o gün ondan sonra çikolatar mi dersin cipslermi noodle mi dersin neler neler ama avakadonun çok faydası olduğunu düşünüyorum bana da başka birisi söylemişti oda aşılama ile hamile kalmış ve avakado yemiş tadı yok ama yemek zorundaydimI Love You beslenmende özellikle dikkat ettiğin birşey oldumu canım, yada kullandığın takviye vitamin falan
Anladım canım, Rabbim nasip etmiş olmuşAşılamadan sonra 3 gün hep yattım iki gün asla duş yok sonra 6 gün yarım avakado yedim canım ozellikle o altı gün çok dikkat ettim sonra bı kere adet ağrısı geldi bana ve bende olmadı sandım iş yaptım o gün ondan sonra çikolatar mi dersin cipslermi noodle mi dersin neler neler ama avakadonun çok faydası olduğunu düşünüyorum bana da başka birisi söylemişti oda aşılama ile hamile kalmış ve avakado yemiş tadı yok ama yemek zorundaydim
İnşallah canım sen test yaptın mı kaçıncı gününCanim hic üzülme 1.20 nin üzerinde bir deger varsa cok güzel umut var demektir. Benim ve çoğu kadının değeri hep 1.20içini ferah tut inşallah hayırlı haberlerini alacağız seninde
Hoşbuldum yani en azından tek değilmişim onu öğrendimHoşgeldin canım aramıza, 9. Gün daha çok erken canım, çatlatma iğnesinin etkisi geçmemiştir bence daha, tabiki gönlüm değerin yükselmesinden yanaAma erkenden ümide kapılıp sonradan üzülmeni istemem canım
Bu arada şimdi biraz avokadoyu araştırdım; E vitamini yönünden çok zenginmiş, rahim zarının gelişimine ve embriyo implantasyonuna yardımcı oluyormuş.Aşılamadan sonra 3 gün hep yattım iki gün asla duş yok sonra 6 gün yarım avakado yedim canım ozellikle o altı gün çok dikkat ettim sonra bı kere adet ağrısı geldi bana ve bende olmadı sandım iş yaptım o gün ondan sonra çikolatar mi dersin cipslermi noodle mi dersin neler neler ama avakadonun çok faydası olduğunu düşünüyorum bana da başka birisi söylemişti oda aşılama ile hamile kalmış ve avakado yemiş tadı yok ama yemek zorundaydim
Gönlünü ferah tut, üzülüp düşünüp strese sokma kendiniHoşbuldum yani en azından tek değilmişim onu öğrendimİnsan Bi umut işte bekliyor aslında yapmayacaktım ama Bi kaç arkadasım cok ısrar etti sonuç böyle cıkıncada üzülme belki yukselir dediler ama bende catlatma iğnesi in etkisi olduğunu düşünüyorum ya
Yarın yani 13.üncü gün kanda baktracagim canım ama tutmadı biliyorum ben. Eşim istiyor diye gidiyorumİnşallah canım sen test yaptın mı kaçıncı günün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?