Canim hamilelik günlüğünü imzala diyor ya. Bebeğimin doğacağını muhtemel tarih adi ne bilmiyorum
Canim hosgeldinBu arada ben burada yeniyim, bazen yazdıklarımda yanlışlık oluyor, yada yanlışlıkla alakasız başka kişilere cevap yazabiliyorumaffedin nolur
Canim hosgeldinEstağfurullah öyle şey mi olur sana da Allahim sag salim evlat nasip etsin inşallah sağlıkla huzurla
Ben bi sayfaya girmişim bende yeni sayılırım. Kendi kendime bisey sormuşum sonra kendime cevap yazmışım hahahaha
Ben öyleydimhepimiz aynıyız galiba
Ben bu semptomlarınızın devam ettiği takdirde mutlaka hastaneye gitmeniz gerektiğini düşünüyorumLütfen bilgisi olan bu durumu yaşayan birileri cevap versin. Pazartesi günü aşılama yapıldı sağ ' tarafta 2 yumurta vardı ve igne ile catlatilmisti. Hiçbir sorun yoktu ve aniden hayatimda yasamadigim sancılar girdi hem yumurtaliklarima hem Rahime hatta makat bölgesine. Yavaşça uzandim, ağrı eşiği yüksek biri olmama rağmen ağlamaklı oldum. Çok kötüydü biraz daha sürse ambulansi arayacaktım. Suan oksururken ve lavaboya gittigimde hafif hafif ağrı var. Yaşayan var mi ne olmuş olabilir ? Döllenme sanmıyorum erken ki artık ondan da geçtim tuplerde falan bir hasar olusmasinda yeter modundayim.
Ama ya değerim artmazsa hemde nasıl yapacağımı bilmiyorum kiCanim hamilelik günlüğünü imzala diyor ya. Bebeğimin doğacağını muhtemel tarih adi ne bilmiyorumonu da yap da içimiz açılsın gördüğümüzde ❤ ❤
Teşekkür ederim canım, hoşbuldumCanim hosgeldinEstağfurullah öyle şey mi olur sana da Allahim sag salim evlat nasip etsin inşallah sağlıkla huzurla
Ben bi sayfaya girmişim bende yeni sayılırım. Kendi kendime bisey sormuşum sonra kendime cevap yazmışım hahahaha
Off ne güldüm yaaCanim hosgeldinEstağfurullah öyle şey mi olur sana da Allahim sag salim evlat nasip etsin inşallah sağlıkla huzurla
Canim daha 12. Günündesin. Hem ben baktım netten bide okudum 33.88 çıkanlar var. Kalp atışını da insallah yakin zamanda duyacaksın:)İnsAllah o zamanlara gelirim birisi değerine biraz düşük gibi dedi de
Bide merhaba canim diyorum kendime hahahahah :))Off ne güldüm yaa
İnsAllahCanim daha 12. Günündesin. Hem ben baktım netten bide okudum 33.88 çıkanlar var. Kalp atışını da insallah yakin zamanda duyacaksın:)
Canim peki kaçıncı gün başladı belirtilerinKasık batması bel ağrısı sarıya dönük akıntı inanmayacaksınız belki ama midem bulanıyor kusamiyorum ama ogurme oldu eşim ben ordan anlamıştım dedi bugün
Canim bence yükselir, nerdeyse 5 gün kala test yapmışsın ve deger gayet cikmisKızlar bende yeniyim nerden yazacağımı bilemedim bende 7 nisanda aşılama yaptırdım bugün 9 Günğm dayanamadım test yaptım 3 62 cıktı sizce bu değer yukselir mi
Hele burda kendi kendime koyu muhabbete girmişim hahahahahahahaYaa offf
6. Gün 3 dk kaadar aşırı kasık ağrım oldu aslında o günden sonra hep hamile olduğumu anladım ama kendime konduramadim iki buçuk senedir negatif olunca inanamiyir insan hayla inanamıyorum 8 yada 9. Gün gaz başladı ve 10. Gün göğüs ucum da hafif sızlama hissettim bir sonraki gün arttı ve bugün göğsümde ağrı hissediyorum kolum üstüne falan gelince bu şekilde olduCanim peki kaçıncı gün başladı belirtilerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?