İnş canım ya daha ptesi olacam aşılamamı. Şimdiden tutmazsa diye plan yapmama da gerek yok. O zaman da sonraki aşama neyse onu yaparız. Hiç kafayı kurcalamim en iyisiHee rapor çıksın demezdi o zaman. Neyse merakla beklicez bakalım inşallah gerek kalmaz
aynne doğru dediğin benimde klomene çok tepki veriyor günde 1 tane 5 gün kullandım 24 -22-20-17 yumurta olmuştu aylar önce daha dullanmadım zatenŞanstan ziyade yuumrtalıkların uyarılma ölçüsü olarak görüyorum aşamaları. Benim yumurtalıklarım klomene cevap veriyor tedaviyi karşılıyor. İğne ile uyarılması belki ohss olacak. Bu durumdada belirti istisnanın olması gerektiğini düşünüyorum
Aynen işte demek istediğim bu. Bence detayları da vardır. Bazı hekimler aşılamada ilaç desteği bile vermiyor. Sizin gibi klomende dahi 4 veya 5 yumurtayı uyardığı için tercih etmiyor. Bu tedavinin verimli yapılmadığını da göstermez. Siz ilk defa aşılama olacaksınız bu ay değil miaynne doğru dediğin benimde klomene çok tepki veriyor günde 1 tane 5 gün kullandım 24 -22-20-17 yumurta olmuştu aylar önce daha dullanmadım zaten
Ayy hayirli uğurlu olsun, sag salim kicagina al insallahSonucum çıktı 65.37
Amin insAllahyavrunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım bende kavuşurum inşallah biran önce
Amin insAllahHayırlı olsun çok mutlu oldum evladın uğur getirsin
Amin amin rabbim isteyen herkese nasip etsinAyy hayirli uğurlu olsun, sag salim kicagina al insallahcok cok sevindim. Darisi bizlerin başina inşalllaaaahhh
Bence yapma ben yaptım daha önce ve büyük hayal kırıklığı oluyo iki gün daha bekleKizlar adetime 2 gün kaldi catlatma ignesinin 12 günü bugun erken gelebik testi yapsam doğru sonuc verirmi sizce
Canim Eşine ailene söyledin mi. Onlar nasıllar heyecanlandılar miAmin insAllah
Dogru soyluyorsun kuzum en mantıklısı beklemekBence yapma ben yaptım daha önce ve büyük hayal kırıklığı oluyo iki gün daha bekle
Esimi bir görseniz varya evin içinde ağlaya ağlaya dört dönüyor çok şükür yarabbim diye diyeCanim Eşine ailene söyledin mi. Onlar nasıllar heyecanlandılar miMaazallah subhanallah bayram erken geldi size canim benim
Ne güzel, doğum yaptığında da mutluluktan ağlamak nasip olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallahEsimi bir görseniz varya evin içinde ağlaya ağlaya dört dönüyor çok şükür yarabbim diye diyeailemde ağladılar hepsi
Merhaba bende tayin dolayısıyla diyarbakır da yasıyorum ama tedavimi memleketimde yaptırdım burda bildiğim doktor yoktu siz nerde yaptırdınız üniveriste hastanesinde mi? Birde ne kadara mal olduBende İzmir'liyim ama Diyarbakır'da yaşıyorum tayinci olduğumuz için. Büyük şehirdesin bu yüzden şanslısın 2 üniversiteninde tüp Bebek merkezleri var ikisinide araştır ara görüş kafana yatan üniversiteye git. Eğer olmazsa çok tanıdığım kişi var İzmir'de özelde tüp Bebek yaptıran, sana doktor isimlerini verirm.
Amin insAllahNe güzel, doğum yaptığında da mutluluktan ağlamak nasip olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Canim benim Allahim tamamına erdirsin inşallahEsimi bir görseniz varya evin içinde ağlaya ağlaya dört dönüyor çok şükür yarabbim diye diyeailemde ağladılar hepsi
Allah bizede o yuzden ağlamayı nasip etsin inşallahEsimi bir görseniz varya evin içinde ağlaya ağlaya dört dönüyor çok şükür yarabbim diye diyeailemde ağladılar hepsi
çok sevindim canım, Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallahSonucum çıktı 65.37
Amin inşallahAllah bizede o yuzden ağlamayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?