Ayy çok güzel birde şey duydum bende insan en çok sevdiği istediği şeylerden sinanirmıs aslında biraz sabredip dua etmemiz lazım
Bizim aşılamamız 10 bini gecti canimHangi şehirdesiniz bilmiyorum ama, bulunduğunuz şehrin üniversite hastanesinde tüp Bebek merkezi var ise direk oraya gitmelisiniz. Biz şuan o şekilde yapıyoruz. İnanın özelden çok daha iyi
Çok sevindim ya şimdi aşılama için bekliyorum ve böyle güzel haberler alınca umut artıyor inşallah betan da yüksek çıkar haber ver bizeŞimdi buda pozitif çıkınca bende heyecanlandım sbaah olmasını bekliyorum bir an önce olur insAllh sizce doktorumun yanına gideyim mi yoksa sadece kan mı vereyim
Canim uyandın mı. Kan testi sonucunu duayla bekliyorumBu arada galiba aşılama olacaklar var hayla lütfen rabbi hebli minessalihin okuyun ben onu öğrendikten sonra elimden geldigince okudum ve aşılama odasında çatala yattıktan sonra elimi karnıma koydum yine okudum çok etkili bir dua başkalarının da hamile kaldığını gördüm bende burda bir arkadastan görmüştüm oda hamileydi aşılama olurken aşılama bittikten sonra 20 dk yatırdılar beni o zamanda okudum mümkün olduğunca okuyun lütfen
Benim sizinle aynı ama test yapmaya hiç cesaretim yok hemde hiçSenin kaçıncı günün canim benim bugun 12 gunum catlama ignesi olali asilama olali 11 gubum doktoruma testi gosterdim kanda vereyimmi dedim 3-4 gun daha bekle dedi
İns şimdi hastaneye geldim bekliyorumÇok sevindim ya şimdi aşılama için bekliyorum ve böyle güzel haberler alınca umut artıyor inşallah betan da yüksek çıkar haber ver bize
Hastaneye geldim şimdi bekliyorum ins güzel olurCanim uyandın mı. Kan testi sonucunu duayla bekliyorum❤❤❤
Ben bile heyacanlandım seni düşünemiyorumHastaneye geldim şimdi bekliyorum ins güzel olur
canım tebrik ederim inaşallah hayırla sonuçlanır aşılama yapğarken eşinin değerleri nasıldıHastaneye geldim şimdi bekliyorum ins güzel olur
Hic korkma lutfen. Allahim okadar büyük ki asilamasi olumsuz olan kendiliğinden de ilaçların etkisi geçmeden hamile kalanlar var. Doktorunun test yap dedigi günde yap. Dilerim Allahtan güzel haberler alırsın şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetineBenim sizinle aynı ama test yapmaya hiç cesaretim yok hemde hiç2ci aşılamam korkuyoruk yine negatif olursa diye
En kötüsüde en yakinlari bildigi halde yapmalarıBiz evlendikten sonra bütün görümcelerim kızlarına gelinlerine baskı yaptı.hepsi hamile ilk hamile haberlerini bize verdiler.ilk gobekleri büyüyünce bize attilar resimlerini gecenin bi vakti ultrason resmi atıp sabaha kadar uyutmadilar. Eşimi ailesinden biri arayinca yazik adam Hayir olsun inşallah bismillahirrahmanirrahim diye açıyor. Bende eşime kızıyorum neden bu hakki onlara veriyorsun diye.hele ki kaynanam nasıl sevinecek şimdi tutmadı diye.biz psikolojik olarak esimin ailesinden cok baskı görüyoruz.zaten esimin nisan düğün için olan paralarını annesi vermedi torununa ev aldı Bana yapılan altınları 1ay içinde nisan düğün yapılıp erkek yeğenine takıldı.bi ceyrek bile takmadilar.valla kızlar konu komşu olsun ama ailede olmasın ona bile şükür edin
Bu arada kaynanama değil eşime kızıyorum öyle ailesi olduğunu bildiği halde koskoca adam parasını kendi tutsaydı.
Testim kocaman negatif ve onlar çok sevinecekler
Amin insallahEn kötüsüde en yakinlari bildigi halde yapmalarıAllah'ım kimsenin diline daha fazla dusurmeden nasip etsin inşallah
Ablalari eşimi tek erkek diye hep kiskanmis canim.doktor ailesine cok seneler önce çocuğu olmaz demiş.ben bile bile evlendim bir kere olsun yüzüne vurmadım vurmam hic de pişman olmadım olmam.imkansız olmadığını da öğrendik inşallah Allah fazla düşman sevindirmeden bizi de evlat hasretiyle çok sınamadan nasip etsin hepimizeEn kötüsüde en yakinlari bildigi halde yapmalarıAllah'ım kimsenin diline daha fazla dusurmeden nasip etsin inşallah
Bekliyorum valla verdim kanı ortalikla geziyorumBen bile heyacanlandım seni düşünemiyorum
canım tebrik ederim inaşallah hayırla sonuçlanır aşılama yapğarken eşinin değerleri nasıldı
E-Nabız kullanıyorsan oradan da görebilirsin canim hayirli olsun Allahim sevinçli haber almayı nasip etsinBekliyorum valla verdim kanı ortalikla geziyorum
Tek erkekle olacak olsaydı benim eşim de iki erkek hiç onla alakalı değil. Bazı insanlar çok egoist bencil hele ki dünyaya bakış açısı sadce gözünün gördüğü kadarsaAblalari eşimi tek erkek diye hep kiskanmis canim.doktor ailesine cok seneler önce çocuğu olmaz demiş.ben bile bile evlendim bir kere olsun yüzüne vurmadım vurmam hic de pişman olmadım olmam.imkansız olmadığını da öğrendik inşallah Allah fazla düşman sevindirmeden bizi de evlat hasretiyle çok sınamadan nasip etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?