Aslında doğal bir şekilde hepsi vücudumuz da oluyor ama yeterli olmadığı zamanlarda klomen çatlatma iğnesi aşılama vb yollarla hepsini destekliyorlar belki de yumurta tembelliğine en iyi gelen gonal f iğne olur diye düşünüyorumBüyütüyor evet. Ama çatlamasını engel durum varsa bile çatlatma iğnesi uygulanır. Benim ilk aşılamamda çatlatma iğnesi vermedi doktorum kendiliğinden çatladı. Ya da tek yumurtaydı diye mi bilmiyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR
- Konu Sahibi rcannnn
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bazen şey diyorlar ya ilaçla açılabliyor kısmi olanlar. Neyse ki Bu ay solda 2 tane olmuş İnş tutar yaaYok açılmadı. O sıvı sol dan geçti sağdan geçmedi geçmediği için zaten tıkalı tanısı konuldu
Valla doktorum 1 ve 2 ideal diyor. Klomene cevap verince yumurtalarım dozu bile artırmadı bu ayAslında doğal bir şekilde hepsi vücudumuz da oluyor ama yeterli olmadığı zamanlarda klomen çatlatma iğnesi aşılama vb yollarla hepsini destekliyorlar belki de yumurta tembelliğine en iyi gelen gonal f iğne olur diye düşünüyorum
Ben 3 klomen 3 çatlatma tedavi gördüm 3 ay olmadı rahim filmi çekildiği zaman tüp tıkalı çıkınca bu ay aşılama dedi ve sadece klomen kullandım beş gün ve bir hafta da C life kullandım cuma günü yumurtalarım büyüyüp oluşunca cuma akşamı saat 23.00 de ovitrelle çatlatma iğnesi yaptık bugün de 11.00 de aşılama yapıldıBu ay klomenlre kullanma dışında kullandınız mı C life ı? İlk ay dimi si
Di
amin inşallah tutar böyle denk gelmesi bile bana umut oldu zaten diğer arkadaş yumurtalarım ilaçla zor büyüyor dedi ya onun için iğne daha iyi olur sanırım. Yoksa klomen ile büyüyen yumurtayı zaten yine klomen ile aşılama yapıyorlar. Bide maddi açıdan masrafsız olduğu için üniversite hastanesi ilk aşılamaları hapla 3 ve 4 ü gonal f ile yapıyoruz dediValla doktorum 1 ve 2 ideal diyor. Klomene cevap verince yumurtalarım dozu bile artırmadı
Bazen şey diyorlar ya ilaçla açılabliyor kısmi olanlar. Neyse ki Bu ay solda 2 tane olmuş İnş tutar yaa
Nedense bu ay benim de içimden geçen ses ile bu ay C life ıda klomenle birlikte kullan dedi. Cuma kontrole gideceğim bakalım boyut ve sayıda fark etmiş mi? Peki yakıyı duydunuz mu? Benim hemşire olan yakın arkadaşım da yaptı o ay hamile kaldı (35 yaş). Hem de ikizBen 3 klomen 3 çatlatma tedavi gördüm 3 ay olmadı rahim filmi çekildiği zaman tüp tıkalı çıkınca bu ay aşılama dedi ve sadece klomen kullandım beş gün ve bir hafta da C life kullandım cuma günü yumurtalarım büyüyüp oluşunca cuma akşamı saat 23.00 de ovitrelle çatlatma iğnesi yaptık bugün de 11.00 de aşılama yapıldı
Evet sanırım prosedürde o yönde. Aşamalı ve düşük dozdan başlayarak ilerliyorlarDi
amin inşallah tutar böyle denk gelmesi bile bana umut oldu zaten diğer arkadaş yumurtalarım ilaçla zor büyüyor dedi ya onun için iğne daha iyi olur sanırım. Yoksa klomen ile büyüyen yumurtayı zaten yine klomen ile aşılama yapıyorlar. Bide maddi açıdan masrafsız olduğu için üniversite hastanesi ilk aşılamaları hapla 3 ve 4 ü gonal f ile yapıyoruz dedi
- 30 Ocak 2021
- 531
- 501
- 53
Evet cok iyi olur bence. Dilerim ki bu topikte olanlar ve gelenler teker teker hamile verir
Kızlar İnş bu topic bize uğurlu gelir birşey soracağım birbirimize umut olmamız ve süreci gün ve gün takip etmemiz açısından topiğin başına nick+tedavi türü+yaş ve bat olarak ekleme yapayım mı bizleri?
One more bantları var onları duydum yakıyı da duydum ama hiç araştırmadım canım madem senin arkadaşın denemiş bizde deneriz belki zaten denemediğimiz birşey kalmadı hiç Ben çakşır otu suyu hayıt otu tohumu falan da kullandımNedense bu ay benim de içimden geçen ses ile bu ay C life ıda klomenle birlikte kullan dedi. Cuma kontrole gideceğim bakalım boyut ve sayıda fark etmiş mi? Peki yakıyı duydunuz mu? Benim hemşire olan yakın arkadaşım da yaptı o ay hamile kaldı (35 yaş). Hem de ikiz
Bence de kesinlikle yapmalısınKızlar İnş bu topic bize uğurlu gelir birşey soracağım birbirimize umut olmamız ve süreci gün ve gün takip etmemiz açısından topiğin başına nick+tedavi türü+yaş ve bat olarak ekleme yapayım mı bizleri?
Hadi o zaman uğurlu gelsin hepimize senin 1.aşılama, klomen ovitrelle kullanımı, 11 Nisan aşılama günü. Doğru mudur? Yaş ve bat ıda yazarmısınBence de kesinlikle yapmalısın
Çakşır ve hayıt otunu da çok duydum ama denemedim. Belki yakıyı denerim dedim bu ayOne more bantları var onları duydum yakıyı da duydum ama hiç araştırmadım canım madem senin arkadaşın denemiş bizde deneriz belki zaten denemediğimiz birşey kalmadı hiç Ben çakşır otu suyu hayıt otu tohumu falan da kullandım
Bat 1 Mayıs yaş 33, uğur getirsin hepimize
- 30 Ocak 2021
- 531
- 501
- 53
Amin canim inşallah nisan anneleri olmak nasip olsun bizlere ❤Bat 1 Mayıs yaş 33, uğur getirsin hepimize
Emekçi bayramında emeklerinizin karşılığını pozitif sonuç alarak bayram havasında kutlayın inşallahBat 1 Mayıs yaş 33, uğur getirsin hepimize