- 5 Mart 2021
- 5.966
- 8.823
- 148
Tam bulantı zamanlarındasın sıkma canını doktorum bana için ne alıyorsa onu ye demişti. Bulantın oluyorsa çubuk kraker vs ye.. Tiksindiğin şeyleri yeme..Ben 7 haftalık hamileyim. Herşeyden tiksiniyorum hic bir şey yiyemiyorum. Nasıl geçer bu tiksinti, agzinin tadının kacmasi durumu
2-3 hafta içinde daha iyi hissedeceksin büyük ihtimalBulantı gibi değil de çok tiksinti yaşadım çok bir şey yiyemiyorum. Mide de küçüldü sanırım bundan dolayı..
Yemeye çalışıyorum ama yedikten sonra ağzımda iğrenç bir tat kaliyor. Ne yersem yiyim ayni tat. O tat yuzunden midem de bulanıyor. İnşallah duzelirim. DuzelirsinizTam bulantı zamanlarındasın sıkma canını doktorum bana için ne alıyorsa onu ye demişti. Bulantın oluyorsa çubuk kraker vs ye.. Tiksindiğin şeyleri yeme..
Ayyyy gerçekten mi valla benim uzun oldu diye düşünüyordum ben2-3 hafta içinde daha iyi hissedeceksin büyük ihtimalBende aynıydım 20.haftalara girdiğimden beri daha rahatım canım çok iştahım yok ama tiksinme ve her şeyi yiyememe durumu bitti en azından biraz sabret geçiyor merak etme
Alla alla bende çok tat değimi yoktu direkt kokudan midem almıyordu. Ama eskisi gibi zevkle yiyemiyorum yediklerimi de.. geçecek diyorlar inşallahYemeye çalışıyorum ama yedikten sonra ağzımda iğrenç bir tat kaliyor. Ne yersem yiyim ayni tat. O tat yuzunden midem de bulanıyor. İnşallah duzelirim. Duzelirsiniz
Benimde uzun sürmüştü hiç geçmeyecek sanmıştım ama geçti çok şükürAyyyy gerçekten mi valla benim uzun oldu diye düşünüyordum benyiyememekte çok zor ya.. Harekette çok edemiyorum dinlenmem gerekiyor riskli zamanlar geçene kadar darlanıyorum yiyemeyince
Amin inşallahBir tuhaf ya kimisi çok güzel geçiriyor kimisi sıkıntılı.. çok yemeği sevdiğim şeylerden soğudumhayırlısı ya inşallah yemekten kendimi durdurmaya çalıştığım zamanlarda olur
Aç kaldığım için biraz korkuyorum. Çok bir şey almadım zatenBenimde uzun sürmüştü hiç geçmeyecek sanmıştım ama geçti çok şükürgerçekten çok zor yaşamayan bilemez.
Sen bol bol dinlen hem yiyemiyor olmanın güzel yanıda var, hem dinlenip hem yiyebiliyor olsaydın alacağın kilolar kaçınılmaz olcaktıbu sayede kiloda almamışsındır diye düşünüyorum. Ben 22.hafta bittiğinde kilo almaya başlamıştım.
Eneeee maşallahAmin inşallahben sıkıntı yaşamadığım için habire yedim gittim 22 kilo aldım bide 16 saat suni sancı çekip acil sezeryana alındım o yüzden vermek biraz daha sıkınti ama bı 10 kilo rahat gitti fazlasını bilmiyom tartılmaya korkuyorum
Bebişler çok güçlü her türlü besleniyorlar merak etmeAç kaldığım için biraz korkuyorum. Çok bir şey almadım zatensaoalsın verdiğin bilgiler için
Çok geçmiş olsun canım benim şimdi iyisin dimiBebişler çok güçlü her türlü besleniyorlar merak etme19.haftada covid geçirdim ona rağmen çok şükür bebeğim güzel kilo alıp gelişmişti
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım benim şimdi iyisin dimi
Çok sevindim.. Ya hamilelik çok farklı kendinden çok insan bebeği için endişe ediyor. Allahım kimseyi zor duruma düşürmesinSağol canımiyiyim iyiyim 2-3 gün zordu onun dışında rahat geçirdim çok şükür psikolojik olarak zor oluyor bebeğime üzülmüştüm ama geçti gitti neyse ki
Aminnnn inşallah tüm dileklerin içinSelam kızlar bebeğini kucağına alanlarına gözün aydınben gibi yolunu bekleyenlere hayırlısı ile sağlıkla kucağına Almayı nasip etsin inşallah ve tedavi görüp bu yolda olanlara da Rabbim kolaylıklar versin ve en güzel sonuçlarla dönsünler inşallah benim hamileliğin ilk zamanları kolaydı ikinci zamanlar tiksinmeler başladı ve maalesef şeker yüksekliğinle herşey alt üst oldu şeker yüklemesi yaptırmak istemeyip kendim takip ettim ama yükseğe yakın çıktığı için zor oldu benim açımdan. Hala ölçmeye dikkat etmeye devam hamilelikte özgürce yiyeceğim sanıyordum yanılmışım neyse ki buna da çok çok şükür
Ayy 37. Haftaaa bitmiş bitmiş çok az kalmış yaa daha dün gibiydi valla burda hamileliğini söylemen falanSelam kızlar bebeğini kucağına alanlarına gözün aydınben gibi yolunu bekleyenlere hayırlısı ile sağlıkla kucağına Almayı nasip etsin inşallah ve tedavi görüp bu yolda olanlara da Rabbim kolaylıklar versin ve en güzel sonuçlarla dönsünler inşallah benim hamileliğin ilk zamanları kolaydı ikinci zamanlar tiksinmeler başladı ve maalesef şeker yüksekliğinle herşey alt üst oldu şeker yüklemesi yaptırmak istemeyip kendim takip ettim ama yükseğe yakın çıktığı için zor oldu benim açımdan. Hala ölçmeye dikkat etmeye devam hamilelikte özgürce yiyeceğim sanıyordum yanılmışım neyse ki buna da çok çok şükür
Sen ne yaptın canım doğum oldu mu ?Selam kızlar bebeğini kucağına alanlarına gözün aydınben gibi yolunu bekleyenlere hayırlısı ile sağlıkla kucağına Almayı nasip etsin inşallah ve tedavi görüp bu yolda olanlara da Rabbim kolaylıklar versin ve en güzel sonuçlarla dönsünler inşallah benim hamileliğin ilk zamanları kolaydı ikinci zamanlar tiksinmeler başladı ve maalesef şeker yüksekliğinle herşey alt üst oldu şeker yüklemesi yaptırmak istemeyip kendim takip ettim ama yükseğe yakın çıktığı için zor oldu benim açımdan. Hala ölçmeye dikkat etmeye devam hamilelikte özgürce yiyeceğim sanıyordum yanılmışım neyse ki buna da çok çok şükür
Bende herkese söylemek istiyorum mesela ama değerim şu anda 120 hâlâ dış gebelik riski var nasıl soyliyim doktor tamam hamilesin diyene kadar 6 haftalık oluveriyor zatenEvet kızlar sonucum negatif okadar düşük ki kandaki değer 0.100 den bile kücük, ve aynı zamanda eşimin şirketten en yakın arkadaşının 5,5 haftalık hamile oldugunu öğrendik. En garip yanıda şubat ayında görüştüğümüzde bebek düşünmediklerini söylemişlerdi. İnsanlar neden saklar ki anlam veremiyorum..
Ailem ve arkadaşımın olmadıgı şu koca şehirde birtek onlarla görüşüyordum onların adına sevinirken bile içim buruldu biraz..
Canım sen naptın nasıl gidiyor tiksintilerin ne durumda daha geçmemiştir büyük olasılık ama baya yol almışsındırBen 7 haftalık hamileyim. Herşeyden tiksiniyorum hic bir şey yiyemiyorum. Nasıl geçer bu tiksinti, agzinin tadının kacmasi durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?