Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlısı olsun İyi şeyler düşünelim ki iyi şeyler olsun Benden bir müddet paydos zaten 3. Aşılama olumsuz olunca başka seçenek kalmıyor
Ben artık paydos edemicem canım her geçen gün ben daha çok yıpranıyorum bu sene sıkı davranıcam elimden geldiğince

Ben artık paydos edemicem canım her geçen gün ben daha çok yıpranıyorum bu sene sıkı davranıcam elimden geldiğince
Benim iş yoğunluğundan mecburiyet bırakmak zorunda kaldım eşimle aynı iş yerindeyiz birde ama tabiki sen devam et umudunu asla yitirme Haberlerinden geri bırakma baksana kızlar kayboldu

Benim iş yoğunluğundan mecburiyet bırakmak zorunda kaldım eşimle aynı iş yerindeyiz birde ama tabiki sen devam et umudunu asla yitirme Haberlerinden geri bırakma baksana kızlar kayboldu
Nadir bırakmayanlardanız ikimiz yok bırakmam canım gonalf başladım bugün hayırlısı bakalım

Ben bugün tekrar aşılama oldum arkadaşım sen naptın
Ben yumurta büyütme tedavısı görüyorum canım bugun tekrar gıdıcem doktora kontrole yarında cagııcam dedi eger büyümediyse istediği gibi. Aşılama dönebılırız bızde her an.. kac gün perhiz gerekiyor canım aşılama için? Özeldemısım devlettemı? Ben baska doktorla baslamıstım doktor azizliğine ugradım bıraz tedavıye erken başlamış mecbur henı doktorumda iğne başladı zorunda kaldı yani. Bu seferde olmucak bızım 3yumurtam olmuş sıkıntı aşılamanyapmaz 3yumurayla dımı

Doktorlar bana çok zaman kaybettirdi bu sefer doktorumu buldun diyorum ben inşallah. Ben devlette oluyorum tedavi özele geçmiştim ama özel maddi olarak yordu ve devletten bi farkı olmadığını gördüm. 3 yumurtayı kimi doktor yapıyor kimisi bırakıyor snaa da bırakabilir çoğul gebelik ihtimalin var devam etmek istiyor musun diye sorar büyük ihtimal. Mesela benim bu aşılama im da doktorum baktı ne güzel yumurtam çatlamış mı diye çatlamadığnı görünce bi iğne daha vurdular bana hastane de

Cok iyi yaa ne guzel maşallah. Sorması ayıp hangı hastanede tedavı görüyorsun?

Denizli Pamaukkale üniversitesi ben çok çok doktor değiştirdim o da beni çok yordu. Sen nerde tedavi görüyorsun
Benım istanbul canım medıpol hastanesı pendik şuanlık memnunum oncekı doktorumda iyiydi ama cook yogundu ve tedaviye hızlı ilerletti o yüzden şuan iğne kullanıyorum..bakalım nolucak bızde aşılama yaptırıcaz olmazsa eger ki bu zamana kadar olmadı buda olmıcak.sorunumuz yok herseyımız normal

Naptınız canım aşılama yaptınız mı

Aşılama mı canım benim de aşılamamın 6ci günü bu sefer bi stres var bende ister istemez. Çünkü aşılama esnasında yumurtam çatlamadığı anlaşıldı bir iğn3 daha vuruldu
Stres yapmayın. Rabbimden hayırlısı olur ve olmaz diye düsünmeyin. Sadece biraz dikkat ederek normal hayatiniza devam edin bana kalırsa. Evet 2.aşılamayı yaptirdim bugün 3.günüm ben şuan ne durumda olduğumu bile bilmiyorum. Sadece hayatı fonksiyonlarımı sürdürüyorum. Kısmet insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…