- 15 Aralık 2020
- 8.845
- 8.884
- 148
Ben daha önce hiç devlete gitmemiştim ki diyarbakırda da değildim. Özel hastanede çok doktora gittim hatta bir kez de aşılama oldum ama başarısız malesef. Mayis ayında adetliyken dicle uni ye gittim inanının özelden daha cok ilgilendi notlar aldı ve uzunca muayene etti aşılama degil de tüp bebek olmasını söyledi tahlillerimi aldı. Eşimin testleri haziran 15 de bitti zaten ben de rapor çiksa bile yaz dönemi tüp bebek önerilmiyor diye beklicektm o yüzden ertelenmesine çok takılmadim tek korkum tekrar test istemeleri o süreç zaten 1 buçuk Ayi buluyor. Sizin rapor aşılama için mi çıkacaktı ikisi farklidir
Anladım canım şimdi daha iyi. Evet bende aşılama içn rapor çıkartılacak devlet karşılayacak yarısını gibi durum olacak. Mesela iki kere aşılama olmadı tüp devam edeceğim o raporla devletten indirim alarak tüp yaptırabiliyorum. Sizde sebepsiz infertilite misiniz? Bizlere de rabbim yormadan verse en yakın zamanda. Benim devlette doktorlarım çok iyi ama pandemi biraz zorladı. Birde adetim denk gelmdi ya da doktorum izinliydi derken olay buraya geldi. Şimdi yumrtlama takibim yapılmıştı onunla deneme yaptım bu ay. İşte 1 temmuz adetimi bekliyorm ondan iki gün önce gel rapor çıkartalım dedi sekreteri doktorumun.