• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar merhaba bugün 11. Günüm stres yine benimle 😁🙄 ne çıkacak merak ediyorum korkuyorumda naparım olumsuz olursa diye gece sıcaktan yanıyorum ayaklarımdan ve vücudumdan alev çıkıyor sanki kasığımda herhangi bir ağrı yok bazen gün içinde çok hafif minik oluyor ama sonra geçiyor bu iyiyemi işaret bilemedim 🤷🏻‍♀️

Merhaba sevgili arkadaşlar, bugün aşılama günü de dahil 5. Günüm sağ ya da sol yumurtalıklarda değil tam ortada böle sanki yumruk kadar bir bölgede bir uyuşukluk var su gibi de akıntım olmaya başladı 1-2 saattir. Önce kuyruk bölgesinde bir sızlanma şeklinde ağrı oldu sonra karnımda şişknlik oldu gaz doldu sanki karnım daha sonra da bu anlattığm şeyler oldu, özellikle pozitif olan arkadaşlar sizlerde de oldu mu 5 ya da 6 gün yerleşme oluyor diye bliyorm

Kızlar merhaba bugün 11. Günüm stres yine benimle 😁🙄 ne çıkacak merak ediyorum korkuyorumda naparım olumsuz olursa diye gece sıcaktan yanıyorum ayaklarımdan ve vücudumdan alev çıkıyor sanki kasığımda herhangi bir ağrı yok bazen gün içinde çok hafif minik oluyor ama sonra geçiyor bu iyiyemi işaret bilemedim 🤷🏻‍♀️
Benimde 8.günüm bugün çok ateş basması var kullandığımız ilaçlar mı yapıyor acaba halsizliğinde çok bugün psikolojik olarak çok etkileniyoruz ondan oşabilir Allah yardımcımız oldun inşallah sonuçları aldığımızda çok mutlu oluruz

Gözün aydın canım ne mutlu sana darısı başıma inş 🤲🤲ben kan testini tekrarlayacağım cuma günü doktorum garantilemek istiyor galiba kimyasal ihtimaline karşı değerimde düşüş olmazsa çağırır heralde haftaya kese için🤗🤗sende karın ağrısı bacak ağrısı var mı canım bacaklarım çok ağrıyor benim ya da ben gibi yaşayan var mı normal mi acaba
Kızlar benim aşılama yapan doktor bayram sonrası baktır ultrasona dedi ama normalde bulunduğum şehirde de artık başka doktora da muayene olmam gerekir değil mi kendi şehrimdeki doktorumla devam edeceğim sonuç olarak gebeliğimin geri kalanına ne zaman gitmem gerekir sizce yarın burda da bir muayene olsam diyorum artık

Kızlar benim aşılama yapan doktor bayram sonrası baktır ultrasona dedi ama normalde bulunduğum şehirde de artık başka doktora da muayene olmam gerekir değil mi kendi şehrimdeki doktorumla devam edeceğim sonuç olarak gebeliğimin geri kalanına ne zaman gitmem gerekir sizce yarın burda da bir muayene olsam diyorum artık
Son adet tarihine göre kaç hafta canım ??benim şuan 4+2 gitsemde kese gözükmez o yuzden çağırmadı daha dokturum senin doktorunda o yzuden demiştir bayram sonrası baktır diye..5 haftalıkken git bence

Bugün yedinci günüm ve silik de olsa bir çizgi var sevinmeli miyim cuma günü tekrar idrar testi yapacağım ve kan vereceğim ✨🤲

Son adet tarihine göre kaç hafta canım ??benim şuan 4+2 gitsemde kese gözükmez o yuzden çağırmadı daha dokturum senin doktorunda o yzuden demiştir bayram sonrası baktır diye..5 haftalıkken git bence
Son adet tarihi 9 nisan kuzum benim ama aşılama 11.gün oldu yarın muayene için sora almıştım hem artışa bakar beta hcg nin hem diğer değerlerime falan bakar dedim ilk gebeliğimde progesteronum düşmüştü ona falan da bir bakılsın diyeceğim ama zaten progestan kalp sesleri duyulana kadar devam edeceğim kalçadan hala vuruluyorum

Benimde 8.günüm bugün çok ateş basması var kullandığımız ilaçlar mı yapıyor acaba halsizliğinde çok bugün psikolojik olarak çok etkileniyoruz ondan oşabilir Allah yardımcımız oldun inşallah sonuçları aldığımızda çok mutlu oluruz
Kıyamam olabilir canım inan ne düşneceğimi ne hissedeceğimi şaşırdım artık inşallah güzel haberler alırız🙏🏻😇

Son adet tarihi 9 nisan kuzum benim ama aşılama 11.gün oldu yarın muayene için sora almıştım hem artışa bakar beta hcg nin hem diğer değerlerime falan bakar dedim ilk gebeliğimde progesteronum düşmüştü ona falan da bir bakılsın diyeceğim ama zaten progestan kalp sesleri duyulana kadar devam edeceğim kalçadan hala vuruluyorum
İçin nasıl rahat edeeckse öyle yap canım benim 🍀🤗

bugün doktoruma randevu aldım 2 aşılama için sonrasında ateşim yükseldi test verdim covid çıktım her şeyde bir hayır vardır iyi ki hamile kalmamışım. Bebişim daha doğmadan hastalıkla tanısacaktı.
Çok geçmiş olsun canım, herşeyde bi hayır vardır. Kendine çok iyi bak bu süreçte inşallah hafif atlatırsın🥰

Gözün aydın canım ne mutlu sana darısı başıma inş 🤲🤲ben kan testini tekrarlayacağım cuma günü doktorum garantilemek istiyor galiba kimyasal ihtimaline karşı değerimde düşüş olmazsa çağırır heralde haftaya kese için🤗🤗sende karın ağrısı bacak ağrısı var mı canım bacaklarım çok ağrıyor benim ya da ben gibi yaşayan var mı normal mi acaba
Teşekkür ederim canım🥰 karın ağrısı bende de oluyor, hatta dün gece kalkamadım bile karnımın içi acıdı resmen, üzülmüştüm bende dış gebelik mi yaşıyorum diye ama çok şükür. Bence yaşadığın ağrılar çok normal endişe etme💕

Canım beniim bugün 5+5, doktora gittim keseyi gördük, sende ona göre hesaplayıp gidebilirsin, tabiki bulunduğun şehirde güvendiğin bi dr bulman daha iyi olur senin için

Teşekkür ederim canım🥰 karın ağrısı bende de oluyor, hatta dün gece kalkamadım bile karnımın içi acıdı resmen, üzülmüştüm bende dış gebelik mi yaşıyorum diye ama çok şükür. Bence yaşadığın ağrılar çok normal endişe etme💕
Kızlar ateş basması oluyormu sizde de benim 11. Günüm ama kasık ağrım falanda yok B Beklenen yaz sende nasıldı canım

İgnenin 11 aşılamanın 9. Günü test silik cikiyordu hep bugun kan verdim 2.5 cikti betahcg 🤷‍♀️ doktor ortada bir deger cikadabilir dedi 2 gun sonra tekrar yaptir dedi ama ben pazarteso aşılamanin 14. Gunu kendi doktoruma gidecegim bakalim😊

Eklentiler

• Screenshot_20210505-223257_Kadnlar Kulb.jpg
    Screenshot_20210505-223257_Kadnlar Kulb.jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 33
Bişey sorucam canım belirtin varmıydı ben yanıyorum ya bi tuhafım kasık ağrın falan varmıydı
İlk 5-6 gün hiç bişey yoktu sonrasında adet olacak gibi bir ağrı geliyordu alt Karnıma 3-4 sn sonra da geçiyordu benim pek belirtim olmadı bariz bir kasık ağrım o zaman olmadı ama şuan arada oluyor çok kısa süreli ama rahatsız edecek seviyede hiç olmadı

Back