Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kıyamam olabilir canım inan ne düşneceğimi ne hissedeceğimi şaşırdım artık inşallah güzel haberler alırız
Aynı durumlar ben de de var karın sit ve bel kısmında sürekli bir ağrı ve ateş o yüzden bugün test yaptım silik bir şey çıktı iki gün sonra kan verip tekrar yapacağım bırak saati dakikalar gecmiyor

Benim 3-4 gün oldu ilk aşılamadan sonra ondan sonra geçti şimdi arada oluyor ama çok hafif yani belli belirsiz sadece şuan çok sıcak geliyo göğüslerim biraz hassas onun dışında bişi yok adete benzediği için ayırt edemiyorum

Ah ne güzel yaaa inşallah benimde meleğim vardır içimde Allah sağlıkla ilerletsin inşallah herkese nasip etsin hepimize

Benide ekleyebiliyor miyuz bu listeye . Ya da nasil yapiliyor acaba? Bende beklemedeyim 2. Aşilama sonucmu

Benide ekleyebiliyor miyuz bu listeye . Ya da nasil yapiliyor acaba? Bende beklemedeyim 2. Aşilama sonucmu
Bilmiyorum sanırım ben de henüz listede değilim.konu sahibi ekliyor diye biliyorum. Hayırlı güzel haberler verirsiniz siz de inşallah

hayırlısı olsun inşallah hakkınızda benimde 1. aşılamam bende gonalf kullandım inşallah hayırlı olumlu sonuçlar alırız bizde eşimde ve bende hiç bir sorun olmadığını söylediler cumartesi teste gideceğim çok heyecanlıyım korkuyorum Allahım yardım etsin tüm isteyenlere

Kizlar dün yazamadim test günümdü malesef olumsuz. Sonuç 1.14 cıktı zaten bir gönlüm umutsuzdu cunki 10.gün kaset test yaptim cıkmadı neyse belki erkendir dedim bir umut. Test günü gecesi yaptim tekrar yine tek cıktı umudum iyice azalmisti ama yinede Allahtan umut kesilmez dedik gittim bir yanim heycanli bir yarim buruk ilk asılamamdı doktorum bayramdan sonra adetinde gel dedide gitmicem aşılama yaptirmicam biraz kendi haline birakicam 2.3 ay ondan sonrasıda Allah kerim

Allah büyük hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Amin canım benim. Mutluluk dolu haberlerini bekliyoruz

inşallah hepimiz için güzel haberler alacağımız zamanlar olur bu sene kötü bir süreçten geçsekte inşallah Allahım hepimizin kucağını doldursun çok teşekkür ederim
Amin canım benim. Stres yapma stres en büyük düşman zaten. Hayatta güzel ne varsa onları yakala herşeyin güzel olacağına inandır kendini. Ben bol dua ediyorum. Dün gece sahurda bir sancı girdi kasığıma. Eyvah dedim bitti gitti galiba. 1-2 dk ya geçti. Baktım forumdaki çoğu kişi yaşamış. Normal diyip kendimi rahatlattım. Malesef kendi kendimizin psikoloğu olmak durumundayız. Sakin kalıp sabırla duayla beklemekten başka çare yok.

aynen canım ne güzel yazmışsın Allah büyük inşallah bebeklerimiz bizimledir çok şükür bu günümüze

Merhaba bende 30 nisanda aşılama oldum belirtileriniz neler bende hiç bi belirti yok ne agrı ne sızı hatta cuma aşılama yapıldı cumartesi salı birliktleik oldu sonrası istemiyorum artık normalde cumartesi pazartesi carsamba cuma birliktelik demisti sizede önerdimi birliktelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…