Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tekrar gebelik testi yapsana olur mu olur

Amin canımmm inşallah bende tam kadir gecesi günü teste gideceğim cumartesi günü Allahım yüzümüze güler inşallah yaaa

Bakalım ben hiç yapmadım kuzum test inşallah meleğim benimledir mübarek gün yüzü hürmetine bize bayram sevincini yaşatır inşallah çok stresliyim ya akşam ağladım olmadı gibi geliyor hiç bişi hissedemiyorum ya akşam ağrım oldu biraz adet olcam sandım sonra geçti gitti şimdi bişey yok yine

Hayırlısı olsun canım bence memnundan orayla ilerle ama ben aşılama için tüp bebek merkezine gitmiştim çokda memnunum

Merhaba canım benim ilk gün birkere geldi sonrada gelmedi doktoruna danış istersen devam ediyorsa sorun olabilir bana devamı gelmediyse sıkıntı yok beklenen durum demişti

Arkadaşlar merhaba, 2.aşılama sonrası bugün adetimin 3.günü kontrole gittim doktor kist vs olmadığını söyledi. Eylüle kadar akışına bırak dinlen sonra devam edelim dedi. Rutin hormon istedi. Ve ilk defa E2 (estradiol) 111 çıkmış fsh, tsh, lh, prolaktin herşey normal ve kist yok dedi. Niçin yükselmiş olabilir sizce yarın sabah gideceğim tekrar ama endişeliyim

Kızlar bugün 7.günüm telefonda konuşurken nefes nefese kalıyorum ilk defa böyle birşey oluyor aldığım nefes yetmiyor sanki duphaston kullanıyorum düşük önleyici onun etkisi mi ki yaşadınız mı hiç böyle birşey

Ben geçen ay kullandım duphastan ama bende bi yan etkisi olmadı canım

Canım çok yüksek değilki 400 kadar sınırı var senin kötü değil sanmıyorum 2.aşılamanı 1.den sonra hemen mi yapmıştı canım

Sonucu pozitif olan arkadaşlar, cumartesi günü aşılamam oldu bugün ayaklarım ve ellerim buz gibi oluyor hava 30 derece biraz garip geldi böyle belirtisi olan var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…