Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım senin ne zaman test tarihin aşılama için ?
Bugün 7.gün kuzum ama tık yok ağrıdan. Özellikle de arayayım dedim yok. Tutmadı diye düşünüyorum 1 mayıs test tarihim. Erken gebelik testi alıp 13.gün yapacağım. Çatlatma iğnesi olmadığı için sonuç net olacak benim için. Ondan sonra direk tüpe geçmek istiyorum

Kac kişide okudum yaptırdık tutmadı takibi iyi yapamadi diye yorumlardı ama bire bir görüşüp güven kazanmak önemli.insallah Allahim em doğru yolu nasip etsin. Düşünmekten yoruldum

Canim 2.ci asilama da büyük ihtimalle cok tutan var. Bence tutacak hiç düşünme sen başka doktor baska tedavi inşallah bu sefer olacak

Canim 2.ci asilama da büyük ihtimalle cok tutan var. Bence tutacak hiç düşünme sen başka doktor baska tedavi inşallah bu sefer olacak
İnş canım ya. Yoruyor yoruyor vallahi yoruyor. Eşim de ben de bırak bir çocuğu, herhangi bir canlının gözlerinin içine bakarız içimiz sızlar biri bir yanlış yaptığında. Biz de o sevinci hak ediyoruz, yaşamak istiyoruz. Çok mudur (

Allah bizimde yüzümüzü güldürecek kuzucuklarim inşallah dualarım sizinle

Allah'ın izniyle olacak, burdan güzel haberi vereceğin günü de göreceğiz inşallah

Benim 4. Gün ağrım sızım yok hiç çatlatmanın etkisiyle biraz göğüslerim acıyor o kadar başka hiç bişey yok o yüzden umudum da yok

Ay yok artık birde açık açık söylüyor kafayı yemiş olmalı yuh dedim okurken

Kızlar benimde bugün 10. Günüm çatlatma iğnesinin 12. Günü ama göğüslerde elleyince açıma devam ediyor iğnenin etkisi halen sürüyor galiba iğnesinin 12. Günü göğüslerde dolgunluk ve acı devam eden oldu mu?

Benim aşılamamın 11.günü çatlatma iğnesinin 13.günü hala devam ediyor canım iğnenin etkisi geçmiştir sanırım artık

Kızlar tutmazsa yada aşılaması tutmayanlar tüp bebek düşünen var mı ve nerde düşünüyorsunuz ?
Bende Bahçeçi Tüp bebek merkezinde yaptırmak istiyorum canım başarı oranı çok yüksek dünya da 3.sırada geliyor. Benim iki tane tanıdığım ilk denemede hamile kaldılar ve sorunları da ciddiydi. Sizde araştırabilirsiniz.

Bende aşılamamı Ankara bahçeci de oldum tutmazs aynı klinikte tüp bebek istiyorum zaten Yarım tüp bebek parasına mal oldu il dışından git gel covit dönemi benim de gözüm devleti kesmiyor
Benim 2 arkadaşım da Ankara Bahçeçi de hamile kaldı canım bende orayı çok istiyorum tabi inşallah gerek kalmaz ama yine de orası bana umut veriyor

İnan bende hem çekiniyorum stres derken canım çok acır diye düşündüm ama doktorum bitti dediğinde çok şaşırdım. Hiç korkma kendini de koşullama güzel geçecek İnş
İnşallah öyle olur canım heyecanlıyım yarın 9 da gidiyorum hastahaneye

Benim 2 arkadaşım da Ankara Bahçeçi de hamile kaldı canım bende orayı çok istiyorum tabi inşallah gerek kalmaz ama yine de orası bana umut veriyor
Doktorun Berfu hoca benim çok tatlı ben daha önce başka doktorlarla düşük sürecimde çok sorun yaşadım ama sonun da gerçekten güvenebildiğim bir doktor buldum Allah nasip ederse tüm sürecime onla devam edeceğim benim aradığım en önemli şey kişiye göre tedavi ve gerçekçi konuşmasıydı. Bakalım hayırlsı olur inşallah o süreçlere kalmayız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…