Kuzum aşılama oldun mu? "olduysan bugün 5 günün hiç ağrın vs oldumu?Herkese merhaba bende yarın aşılama olacağım
Adetli iken git 2 veya 3.günde. Çünkü benim doktorum da mutlaka kist kontrolu yapmalıyız dedi. Hele sen sakın kaçırmaÇok teşekkür ederim canım, evet doğru hatırlıyorsun, sence adet olduğumda mı gitmeliyim kontrole yoksa bittikten sonra mı?
Bugün 7.gün kuzum ama tık yok ağrıdan. Özellikle de arayayım dedim yok. Tutmadı diye düşünüyorumCanım senin ne zaman test tarihin aşılama için ?
Ben Denizli'de özel sağlık Hastanesi'ne veya Antalya'ya gitmeyi düşünüyorum, ikisi de 3 saat bulunduğum yereKızlar tutmazsa yada aşılaması tutmayanlar tüp bebek düşünen var mı ve nerde düşünüyorsunuz ?
Kac kişide okudum yaptırdık tutmadı takibi iyi yapamadi diye yorumlardı ama bire bir görüşüp güven kazanmak önemli.insallah Allahim em doğru yolu nasip etsin. Düşünmekten yoruldumNe gibi canım?
Canim 2.ci asilama da büyük ihtimalle cok tutan var. Bence tutacak hiç düşünme sen başka doktor baska tedavi inşallah bu sefer olacakBugün 7.gün kuzum ama tık yok ağrıdan. Özellikle de arayayım dedim yok. Tutmadı diye düşünüyorum1 mayıs test tarihim. Erken gebelik testi alıp 13.gün yapacağım. Çatlatma iğnesi olmadığı için sonuç net olacak benim için. Ondan sonra direk tüpe geçmek istiyorum
İnş canım ya. Yoruyor yoruyor vallahi yoruyor. Eşim de ben de bırak bir çocuğu, herhangi bir canlının gözlerinin içine bakarız içimiz sızlar biri bir yanlış yaptığında. Biz de o sevinci hak ediyoruz, yaşamak istiyoruz. Çok mudurCanim 2.ci asilama da büyük ihtimalle cok tutan var. Bence tutacak hiç düşünme sen başka doktor baska tedavi inşallah bu sefer olacak
Allah bizimde yüzümüzü güldürecek kuzucuklarim inşallah dualarım sizinleİnş canım ya. Yoruyor yoruyor vallahi yoruyor. Eşim de ben de bırak bir çocuğu, herhangi bir canlının gözlerinin içine bakarız içimiz sızlar biri bir yanlış yaptığında. Biz de o sevinci hak ediyoruz, yaşamak istiyoruz. Çok mudur(
Allah'ın izniyle olacak, burdan güzel haberi vereceğin günü de göreceğiz inşallahİnş canım ya. Yoruyor yoruyor vallahi yoruyor. Eşim de ben de bırak bir çocuğu, herhangi bir canlının gözlerinin içine bakarız içimiz sızlar biri bir yanlış yaptığında. Biz de o sevinci hak ediyoruz, yaşamak istiyoruz. Çok mudur(
Benim 4. Gün ağrım sızım yok hiç çatlatmanın etkisiyle biraz göğüslerim acıyor o kadar başka hiç bişey yok o yüzden umudum da yokBugün 7.gün kuzum ama tık yok ağrıdan. Özellikle de arayayım dedim yok. Tutmadı diye düşünüyorum1 mayıs test tarihim. Erken gebelik testi alıp 13.gün yapacağım. Çatlatma iğnesi olmadığı için sonuç net olacak benim için. Ondan sonra direk tüpe geçmek istiyorum
0.12 cnmSen ciddi misinkaç peki değer
Ay yok artık birde açık açık söylüyor kafayı yemiş olmalı yuh dedim okurkenBugün de kayinvalideme gitmisti eşim ihtiyaçları için.bundan sonra bizimle yasamaya karar vermiş artık bizle kalacakmış oyle soylemis beni sizin eve taşıyacaksin demiş.esim geldi soyledi hemen ara dedim gidelim alalım.esim telefon etti anne geliyoruz senı toplayalım gidelim bize diye. Bu arada eşim asla annemle yaşamam memleketi terkederim diyomikrofon açık kayinvalidem karin kabul ettimi dedi.evet dedi eşim.ben az sizi birbirinize karıştırayım diye dedim gelmeyin dedi kapatti 3 4 defa aradık telefonu açmıyo. Ben nelerle uğraşıyorum millet neler düşünüyo el insaf ya
Benim aşılamamın 11.günü çatlatma iğnesinin 13.günü hala devam ediyor canım iğnenin etkisi geçmiştir sanırım artıkKızlar benimde bugün 10. Günüm çatlatma iğnesinin 12. Günü ama göğüslerde elleyince açıma devam ediyor iğnenin etkisi halen sürüyor galiba iğnesinin 12. Günü göğüslerde dolgunluk ve acı devam eden oldu mu?
Bende Bahçeçi Tüp bebek merkezinde yaptırmak istiyorum canım başarı oranı çok yüksek dünya da 3.sırada geliyor. Benim iki tane tanıdığım ilk denemede hamile kaldılar ve sorunları da ciddiydi. Sizde araştırabilirsiniz.Kızlar tutmazsa yada aşılaması tutmayanlar tüp bebek düşünen var mı ve nerde düşünüyorsunuz ?
Benim 2 arkadaşım da Ankara Bahçeçi de hamile kaldı canım bende orayı çok istiyorum tabi inşallah gerek kalmaz ama yine de orası bana umut veriyorBende aşılamamı Ankara bahçeci de oldum tutmazs aynı klinikte tüp bebek istiyorum zaten Yarım tüp bebek parasına mal oldu il dışından git gel covit dönemi benim de gözüm devleti kesmiyor
Ne diyeyim bilemiyorum canım0.12 cnm
Evet ablacım. Öyle kendi kendine kararlar veriyor işte.Allah onun içine serinlik kalbine merhamet versin. Haline şükür canim senindeAy yok artık birde açık açık söylüyor kafayı yemiş olmalı yuh dedim okurken
İnşallah öyle olur canım heyecanlıyım yarın 9 da gidiyorum hastahaneyeİnan bende hem çekiniyorum stres derken canım çok acır diye düşündüm ama doktorum bitti dediğinde çok şaşırdım. Hiç korkma kendini de koşullama güzel geçecek İnş
Doktorun Berfu hoca benim çok tatlı ben daha önce başka doktorlarla düşük sürecimde çok sorun yaşadım ama sonun da gerçekten güvenebildiğim bir doktor buldum Allah nasip ederse tüm sürecime onla devam edeceğim benim aradığım en önemli şey kişiye göre tedavi ve gerçekçi konuşmasıydı. Bakalım hayırlsı olur inşallah o süreçlere kalmayız inşallahBenim 2 arkadaşım da Ankara Bahçeçi de hamile kaldı canım bende orayı çok istiyorum tabi inşallah gerek kalmaz ama yine de orası bana umut veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?