Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim ben yumurta takibi ve gittigim her muayenede ücret ödedim. Eger ki irenbe de bilgin varsa böyle aylik 400 se bir dakika düşünmem oraya giderim. Ama her gidişte veriliyor
Bana böyle Bilgi verildi ama tam da emin olamadım şimdi. Ama aylık diye hatırlıyorum bir karar verirsem eğer tekrar gideceğim net birşeyler yazarım o Zaman size ya da başka görüşmeye giden birileri yazsa tam öğrensek

Eklentiler

• IMG_20210423_201406.jpg
    77,2 KB · Görüntüleme: 49
20 bin değil de 15 bini bulur çünkü sperm testini de irenbe de yapmak şartmış. Muayene ücreti bir aylık her gittiğin de ödemiyorsun aylık ödüyorsun o 400 TL'yi
Öyle mi o zaman çok iyi D demet7688 aşılama muayenesinde yumurta takibi için her seferinde para almışlardı. Dimi canım yanlış hatırlamıyorum?

Öngörüşmede de muayene olursanız muayene ücreti alınır demişti bana. Her muayene de ucret ödenecek diye yer etti sanırım kafamda. Yumurta takibi için almiyorlar o zaman sen haklısın canim. Cunku onun ücretini 500 olarak belirlemişler

Gidersen beni de haberdar eder misin? Ya da ben olumsuz olursa bu aşılamam tüp bebek için görüşmeyi düşünüyorum. Başka nereler var izmirde önereceğin görüşmek için?

Öyle mi o zaman çok iyi D demet7688 aşılama muayenesinde yumurta takibi için her seferinde para almışlardı. Dimi canım yanlış hatırlamıyorum?
Evet canim ödedik ve takiple beraber sperm testi de yapıldı bize. LH estradiol testi derken iste onlar da cok tuttu

Evet canim ödedik ve takiple beraber sperm testi de yapıldı bize. LH estradiol testi derken iste onlar da cok tuttu
İşte sen 10 bin tuttu demiştin ya. E tüp bebek 15 gider diyor arkadaş. Ya senden çok aldılar ya tüp bebek daha fazla tutması gerekiyor (

Gidersen beni de haberdar eder misin? Ya da ben olumsuz olursa bu aşılamam tüp bebek için görüşmeyi düşünüyorum. Başka nereler var izmirde önereceğin görüşmek için?

Canim çoğu kişi İzmir Ege üniversitesi hastanesini çok övüyor.

İşte sen 10 bin tuttu demiştin ya. E tüp bebek 15 gider diyor arkadaş. Ya senden çok aldılar ya tüp bebek daha fazla tutması gerekiyor (
Biziml test tahlil ilaclar da fazlaydı canim. Asimalada 13 gün boyunca igne vurulup ilac kullandim.kalcadan da iğnelerim vardi. Olmayinca olmuyor iste

ilaçların ne kadar tuttuğunu ne biliyorlar ki sonuçta her bünyenin ilaca tepkisi farklı değil mi belki yüksek doz olandan fazla yumurta oluşacak

Ben başka bir yer araştırmadım bana oradaki ümit hanım önerildi onun için direk irenbe ye gittim. Bir de memleket antep de kardeşimin hocası var orasıyla da görüşücem. İzmir de başka ben de bilmiyorum yani anlayacağın

Biziml test tahlil ilaclar da fazlaydı canim. Asimalada 13 gün boyunca igne vurulup ilac kullandim.kalcadan da iğnelerim vardi. Olmayinca olmuyor iste
Kuzum benim İnan birçok insan tüp bebek sürecinden sonra kendiliğinden hiçbirşey kullanmadan gebe kalan oluyor. Dilerim sen de öyle bir mucize yaşarsın

A bana da ümit hanımı önerdiler. Ben de gidersem onunla görüşmeyi düşünüyorum. Bu arada irenbe de doktordan doktora işlem muayene ücreti vs değişmez değil mi

Kuzum benim İnan birçok insan tüp bebek sürecinden sonra kendiliğinden hiçbirşey kullanmadan gebe kalan oluyor. Dilerim sen de öyle bir mucize yaşarsın
Dilerim Allahtan canim en ummadığımız zamanda gelsin mucizlerimiz cok sağol

A bana da ümit hanımı önerdiler. Ben de gidersem onunla görüşmeyi düşünüyorum. Bu arada irenbe de doktordan doktora işlem muayene ücreti vs değişmez değil mi
Canim bana da ümit hanımı önerdiler. Ama kötü yorumlar da okudum korktum

Çok teşekkür ederim canım, evet doğru hatırlıyorsun, sence adet olduğumda mı gitmeliyim kontrole yoksa bittikten sonra mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…