- 22 Nisan 2021
- 12
- 5
- 1
- 34
Şehir hastanesinde bir yıldır sürekli gittiğim bir tüp bebek doktoru var . 4 kez düşük yaşadım , rahim filmi çekti temiz çıktı , genetik test yaptı heterozigot çıktı aspirin ve diafol kullanmaya başladım . Ben doğal yoldan her türlü hamile kalabiliyorum aşılama istemiyorum desemde aşılama yapmak istediğini iletti süreci hızlandırmak için yaşım 32Rica ederim. Devlette mi özelde mi olacaksınız?
Çok geçmiş olsunŞehir hastanesinde bir yıldır sürekli gittiğim bir tüp bebek doktoru var . 4 kez düşük yaşadım , rahim filmi çekti temiz çıktı , genetik test yaptı heterozigot çıktı aspirin ve diafol kullanmaya başladım . Ben doğal yoldan her türlü hamile kalabiliyorum aşılama istemiyorum desemde aşılama yapmak istediğini iletti süreci hızlandırmak için yaşım 32
Allah razı olsun. 3 yıldır evliyim . Doktora giderken tüp bebek hiç aklımda yoktu .Tesadüfen o doktora randevu alabildiğim için gitmiştim.Sonradan öğrendim tüp bebek doktoru olduğunu. Memnun da kaldığım için gitmeye devam ettim. Allah var genetik testinin varlığından da heterozigot hastası olduğumdan dolayı tekrarlayan düşükler yasadığımı doktorum sayesinde öğrendim. Son 3 ayda tespit edildi ve hemen başlattı aspirine. Ayrıca özel doktora da gidiyorum bir taraftan. Bakalım ya nasip herşey Allahtan , İnşallah nasip eder hepimize en kısa ve doğru zamanda . Ben de artık bir boşvermişlik var ne olacaksa olsun kafasındayım rabbim nasip etmiyorsa da vardır bir bildiği deyip her ay geçiştiriyorumÇok geçmiş olsunTüp bebek için devletin şartları var sanırım.. 2-3 aşılamadan sonra tüp bebeğe yönlendiriyorlar bir de evli olunan süre var sanırım 3 yıl kadar. Ben özele gidiyorum. 3. Aşılamaya gelene kadar tüp bebekten bahsetmediydi doktorum. Benimde yaş 32. 3. Aşılamam da olumsuz oldu. Tabi kişiden kişiye tutup tutmaması değişiyor. Denemekte fayda var.
Canım tabloya ekleyeceğim seni .17 mayısta mı aşılama oldun ? ilk aşılama mı yaş ve bat kaçtı ?Kızlar merhabalar aşılamanın ilk gününü sayarsak 5.gününde Kasık ağrım başladı bacaklarım bile ağrıyor 6.gün bugün hala devam ediyor sizler de böyle bir belirti oldu mu???ilk iki gün var olan kasık ağrısından daha farklıgaliba sorumu yanlış yere yazıyorum yeniyim daha çözemedim sistemi
Nasipten öteye yol yok.. Her şeyin bir zamanı var hepimiz için.. üzülmeye çarede yok. Bende 4,5 yıldır evliyim, pcos var. Ama hamile kalamadım. Demekki bir zamanı var bende bekliyorumAllah razı olsun. 3 yıldır evliyim . Doktora giderken tüp bebek hiç aklımda yoktu .Tesadüfen o doktora randevu alabildiğim için gitmiştim.Sonradan öğrendim tüp bebek doktoru olduğunu. Memnun da kaldığım için gitmeye devam ettim. Allah var genetik testinin varlığından da heterozigot hastası olduğumdan dolayı tekrarlayan düşükler yasadığımı doktorum sayesinde öğrendim. Son 3 ayda tespit edildi ve hemen başlattı aspirine. Ayrıca özel doktora da gidiyorum bir taraftan. Bakalım ya nasip herşey Allahtan , İnşallah nasip eder hepimize en kısa ve doğru zamanda . Ben de artık bir boşvermişlik var ne olacaksa olsun kafasındayım rabbim nasip etmiyorsa da vardır bir bildiği deyip her ay geçiştiriyorum
İnşaallah rabbim sizede nasip ederCanim benim coook tesekkur ederim, Allah razi olsun galiba esim konustu ya da pisman oldu bugun baya farkliydi cok iyi ve sefkatli davrandi..
ilk defa benimde hic belirtim yok meraktan cildiriyirum 5 gunum kaldi
Cok cok sağol canim benim Allah razı olsunAh canım benim bende diyordum demet nerelerde hiç sesi çıkmıyor çookk geçmiş olsun bir an önce geçsin gitsin inşallah canımÇok doğru ne kadar üzülsekte olumsuzlukları görmek yerine olumluya odaklanmak en önemlisi
Kaçıncı günde adet oldunuzSelam kizlar ben bugün regl oldum mahkum dünde değerlerim düşüktü zaten pazartesi doktora gidicem 2.ci aşılama için bakalım nasip dualarınıza benide unutmayın
Benimde bugün test günü, aynı oturup kalkarken kasiklarima kramp giriyor, birde akıntı var sadece onun dışında göğüs hassasiyeti filan yok. Regl olmadım ama heran olacak gibiyimTest yapmayı düşünmüyorum bu sefer canım, adeti bekliycem günüm bugündü aslında ama olmadım daha. Benim kasıklarıma arada kramp giriyor ve göğüslerim hassas tek belirtilerim bunlar:)
İlk aşılama canım yaş 30Canım tabloya ekleyeceğim seni .17 mayısta mı aşılama oldun ? ilk aşılama mı yaş ve bat kaçtı ?
Test günüm 3 Mayıs canım adet takvimine göre 6 mayıs batCanım tabloya ekleyeceğim seni .17 mayısta mı aşılama oldun ? ilk aşılama mı yaş ve bat kaçtı ?
Yaş pekiTest günüm 3 Mayıs canım adet takvimine göre 6 mayıs bat
Akıntı bende de var canım hayırlısı bakalımBenimde bugün test günü, aynı oturup kalkarken kasiklarima kramp giriyor, birde akıntı var sadece onun dışında göğüs hassasiyeti filan yok. Regl olmadım ama heran olacak gibiyim
Aşılamanın 14.üncü gününde oldumKaçıncı günde adet oldunuz
Öncelikle hayırlı olsun canım. Adetin 2 veya 3.günü doktor muayene edecek. Sonra da 2 gun arayla yumurta takibini yapacak ilac desteği de alacaksın. Sonra kan tahlili verip tetkiklerin yapılacak.hormon ve yumurtaların insallah müsait olduğunda seni asilama icin çağıracak. Eşin en az üç gün perhizli olacak sonra da alınan spermleri sana verecekler hic merak etme bu evre su gibi akıp gidecek. İnşallah bize hayırlı haberlerini vereceksin sonrasındaMerhabalar güzel anne adaylarıbende Haziran ayında aşılama olacağım ama açıkçası neler olacak bilmiyorum Bu yüzden burdan sizin yazdıklarınıza bakarak tecrübe etmeye çalıştım ama şunu merak ediyorum şimdi bana kurula dosyamı verdim ve ilaç listem çıktı doktorum bana Haziran ayında adetinin 2. Yada 3. Günü gel dedi aşılamam ne zaman olur yada süreç nasıl ilerler
Benimde 14. Gün daha olmadım ama heran olcak gibiyimAşılamanın 14.üncü gününde oldum
Toplamda 1 ay içinde herşey olacakMerhabalar güzel anne adaylarıbende Haziran ayında aşılama olacağım ama açıkçası neler olacak bilmiyorum Bu yüzden burdan sizin yazdıklarınıza bakarak tecrübe etmeye çalıştım ama şunu merak ediyorum şimdi bana kurula dosyamı verdim ve ilaç listem çıktı doktorum bana Haziran ayında adetinin 2. Yada 3. Günü gel dedi aşılamam ne zaman olur yada süreç nasıl ilerler
İyi akşamlar arkadaşlar yarın test günümdü pazartesiye kaldı. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin hakkımızda hayırlısı ol
Bir gün öncesi sol kasığımda ağrı çok vardı ateş basması oldu adet belirtilerim vardı bir gün öncede kan tahlili verince çıkmayınca anladım zaten tutmadığını nasip diyelim ne diyin aslında hastalandigim içinde seviniyorum çünkü her ay regl olmak yeni yumurta üretimi demek ve gebeliğe şans demek nasip rabbim ne zaman ol derse olur dilerim sizden güzel haberler alırız Allah kalbinize göre versin inşallah arkadaşımBenimde 14. Gün daha olmadım ama heran olcak gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?