Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çok sağol canım benim hepimiz en yakın zamanda pozitifleri görelim

Ne güzel en azından mali kaygın olmadan sürekli devam etmek de şansı artırır. Benim özel canım ya
Aynen öyle devlette en azından ilaci bile heyet raporuyla uyguna aliyorum. Senin devlet şansın yok mu canım benim

Merhaba kızlar ben bu nisanın 14ü aşılama oldum ve 2gun baya ağrım oldu 3ü gün ise mantar oldum doktor fitil ve ilaç yazdı bugün artik hic mantar akıntı yoktu aşılama yaptırdıktan bu yana daha ilk kez ilişki oldu aranızda aşılamadan sonra mantar olan varmı acaba? Yaşım 29 bir kızım var 12yasinda ve ikincisi olmuyor 6yıldır deniyoruz ne bende ne de eşimde bir sıkıntı yok çok şükür ama olmuyor isti bu benim ilk aşılamam Güngörende ilgi hastanesinde Emel hanım Yaptı

Canim kizlar nasilsiniz her sey yolunda mi ? Heycanli bekleyesimizde rabbim kalplerimize sabir versin mucizelerimize geri sayim yapalim insallah .. Belirtiniz var mii ?

Aşılama sonrası baş ağrısı yaşayan var mı ya başım çatlıyor iki fondötenle parol almakta istemiyorum

Yaa Çok teşekkür ederim aşırı heyecanlı birşey. bana verilen ilaçlara baktım 16 tane yazılmış içerisinde iğneler de var dedim acaba onu önceden mi verecekler ama daha önce yazılan yazılarda tedavi başladığında veriliyormuş iyiki böyle bir sayfa var ve buradan rahat rahat sorabiliyoruz ve cevap alabiliyoruz inşallah hayırlısıyla Haziran ayı gelir ve biran önce başlarım rabbim şu mübarek günlerin hatrına bizlerin kucaklarını inşallah sağlıklı vatana millete hayırlı evlatlar ile doldursun

Aynen öyle devlette en azından ilaci bile heyet raporuyla uyguna aliyorum. Senin devlet şansın yok mu canım benim
4 yıl olacak bu yazın evliliğimiz.ben zaten akışına bırakalı çok oldu. O yüzden 2.aşılamam da biter olumsubçz olursa raporumu alıp tüp bebek aşamasına geçerim en azından bir kısım karşılanır. Devlette eminim bu süreç için baya geçmesi lazım

Ayni canim iki olumsuz aşılama 3 yil evlilik şartı var iste. Tabi eşlerden birinde testlerde sorun varsa doktorlarda onay verirse 3 yil sarti aranmiyor ama ben beklicem işte şükür sorunumuz yok. Tüp cok isyiyorum bende ama buda benim sınavım bekleyeceğiz özelde mümkün değil yaptiramayiz suan inşallah tupe gerek kalmadan nasip eder allah sana canım

Benim aşılamalarımın ikisi klomen ile oldu. Çünkü ona cevap veriyor. Deniliyor ki devlet gonaf iğnelerle aşılama denemeden geçmiyormuş. E şimdi tedavi kişiye özel ise bana uygulanacak iğne belki ohss oluşturacak. Doktorum da biz rapor vereceğiz onunla tüp bebeğe gidebiliyorsun diyor. Kafa 1 milyon. Bu arada eşimde sorun yok çok şükür. Bende pcos değilim göründüpü kadarıyla bir sorun yok. Ama hiç gebelik elde etmedik

Ben baya araştırdım kızlar. Eşlerden birinde ciddi sorun varsa devlet sart aramayip aşılama yada tup bebek yapıyormuş. Benim eşimin yaşı 45. Bi akrabaminda eşinin yaşı 41 di onlara devlette tup bebek yapıldı. düşünüyorum süreç eger cok uzamazsa devlete gideceğim en azından bilgi alabilmek için

Gonalf te ohss olmaman için dusuk dozda baslatip yumurtalarin cevap verme durumuna gore doz yukseltiliyor. Heyet raporu ile gonalf alınıp iki olumsuz aşılama sonrası direk tüp bebek. Gonalf te hem yumurta sayisinin fazla olma olasiligi da cok, ihtimal de artiyor yani. Klomen dozunda en düşük mesela gonalf ile de büyüme olur ohss olmadan bence. Ne yazık ki cok zor bu isler insanda kafa kalmiyor düşünmekten

Bence hemen başla Kuzumm

Kızlar ilginç birşey anlatacağım. Bugün bir arkadaşım ile telefonda görüştüm. Yaşı 27 ve 2 aydır deniyordular Yumurta tembelliği var demiş doktoru ilaçsız zor gebe kalırsın demiş. Bizimkide geçen ay salya sümük ağlayarak anlattı. 1 ay toparla kendini Başak doktora git dedim. Evet belki durum gerçekten de böyle olabilir ama en azından seni kırmayan güveneceğin biriyle devam edersin dedim.neyse adeti bekliyordu. 3 gün geçti (düzensizliği de vardı) test al dedim ve gebe çıktı. (Buraya kadar herşey normal). İdrar testi çok çok koyu idi ve dedim demekki sen adetten sonra yumurtlamışsın enaz 3 4 haftalık bile olabilir dedim. Neyseeem gitti kan vermeye. Sonuç :11.590 Geçen ay adet gördü test yaptı muayeneye gitti vs kesin bildiğimiz için. Dedim ki tek ihtimal var o da ikiz gebelik Dün doktora gitti kandan sonra doktor tek kese görmüş ve demişki sen 8 haftalık gebesin Biz şok. Foşur Foşur adet gördü test yaptı negatif çıktı doktor muayene etmişti herşey negatif. Olabilir demiş yeni doktoru. Bazı kadınlar 9 ay boyunca her ay adet gören de var demiş. Ben ilk defa duydum şok oldum. Ha bu arada arkadaşım geçen ay adet olduğunu görünce detox metox ne varsa limon maydanoz bilmem ne Bi sürü şey kullandı (kilosu da var. Doktor kilo vermeye başla demişti). Paylaşayım dedim sizlerle şaşkınım. Siz ne düşünürsünüz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…