Çok sağol canım benim hepimiz en yakın zamanda pozitifleri görelimBir gün öncesi sol kasığımda ağrı çok vardı ateş basması oldu adet belirtilerim vardı bir gün öncede kan tahlili verince çıkmayınca anladım zaten tutmadığını nasip diyelim ne diyin aslında hastalandigim içinde seviniyorum çünkü her ay regl olmak yeni yumurta üretimi demek ve gebeliğe şans demek nasip rabbim ne zaman ol derse olur dilerim sizden güzel haberler alırız Allah kalbinize göre versin inşallah arkadaşım
Aynen öyle devlette en azından ilaci bile heyet raporuyla uyguna aliyorum. Senin devlet şansın yok mu canım benimNe güzel en azından mali kaygın olmadan sürekli devam etmek de şansı artırır. Benim özel canım ya
Beni de eklermisin tabloya aranızda yeniyim :) 14ü aşılama oldu beklediğim 30-31, ilk aşılama yaş 29Canım tabloya ekleyeceğim seni .17 mayısta mı aşılama oldun ? ilk aşılama mı yaş ve bat kaçtı ?
Merhaba Demet hanım test yaptınızı acaba?Merhaba bende 3 nisanda aşılamamı oldum. 8 aylik evliyim. Ben biraz acele ettim bebek için. Şuan üçüncü günüm ilk aşılamam. Insallah pozitif sonuçlar alırız
Yaa Çok teşekkür ederim aşırı heyecanlı birşey. bana verilen ilaçlara baktım 16 tane yazılmış içerisinde iğneler de var dedim acaba onu önceden mi verecekler ama daha önce yazılan yazılarda tedavi başladığında veriliyormuş iyiki böyle bir sayfa var ve buradan rahat rahat sorabiliyoruz ve cevap alabiliyoruzÖncelikle hayırlı olsun canım. Adetin 2 veya 3.günü doktor muayene edecek. Sonra da 2 gun arayla yumurta takibini yapacak ilac desteği de alacaksın. Sonra kan tahlili verip tetkiklerin yapılacak.hormon ve yumurtaların insallah müsait olduğunda seni asilama icin çağıracak. Eşin en az üç gün perhizli olacak sonra da alınan spermleri sana verecekler hic merak etme bu evre su gibi akıp gidecek. İnşallah bize hayırlı haberlerini vereceksin sonrasında
Geç olsun da rabbim mutlu haberler ile sonuçlandırsın inşallah . Rabbim tüm isteyenlerin kucağını doldursunToplamda 1 ay içinde herşey olacak
Merhaba evet test yaptım kanda verdim ama maalesef negatif benim asilamam tutmadıMerhaba Demet hanım test yaptınızı acaba?
4 yıl olacak bu yazın evliliğimiz.ben zaten akışına bırakalı çok oldu. O yüzden 2.aşılamam da biter olumsubçz olursa raporumu alıp tüp bebek aşamasına geçerim en azından bir kısım karşılanır. Devlette eminim bu süreç için baya geçmesi lazımAynen öyle devlette en azından ilaci bile heyet raporuyla uyguna aliyorum. Senin devlet şansın yok mu canım benim
30 yaşındayımYaş peki
Ayni canim iki olumsuz aşılama 3 yil evlilik şartı var iste. Tabi eşlerden birinde testlerde sorun varsa doktorlarda onay verirse 3 yil sarti aranmiyor ama ben beklicem işte şükür sorunumuz yok. Tüp cok isyiyorum bende ama buda benim sınavım bekleyeceğiz özelde mümkün değil yaptiramayiz suan4 yıl olacak bu yazın evliliğimiz.ben zaten akışına bırakalı çok oldu. O yüzden 2.aşılamam da biter olumsubçz olursa raporumu alıp tüp bebek aşamasına geçerim en azından bir kısım karşılanır. Devlette eminim bu süreç için baya geçmesi lazım
Benim aşılamalarımın ikisi klomen ile oldu. Çünkü ona cevap veriyor. Deniliyor ki devlet gonaf iğnelerle aşılama denemeden geçmiyormuş. E şimdi tedavi kişiye özel ise bana uygulanacak iğne belki ohss oluşturacak. Doktorum da biz rapor vereceğiz onunla tüp bebeğe gidebiliyorsun diyor. Kafa 1 milyon. Bu arada eşimde sorun yok çok şükür. Bende pcos değilim göründüpü kadarıyla bir sorun yok. Ama hiç gebelik elde etmedikAyni canim iki olumsuz aşılama 3 yil evlilik şartı var iste. Tabi eşlerden birinde testlerde sorun varsa doktorlarda onay verirse 3 yil sarti aranmiyor ama ben beklicem işte şükür sorunumuz yok. Tüp cok isyiyorum bende ama buda benim sınavım bekleyeceğiz özelde mümkün değil yaptiramayiz suaninşallah tupe gerek kalmadan nasip eder allah sana canım
Gonalf te ohss olmaman için dusuk dozda baslatip yumurtalarin cevap verme durumuna gore doz yukseltiliyor. Heyet raporu ile gonalf alınıp iki olumsuz aşılama sonrası direk tüp bebek. Gonalf te hem yumurta sayisinin fazla olma olasiligi da cok, ihtimal de artiyor yani. Klomen dozunda en düşük mesela gonalf ile de büyüme olur ohss olmadan bence. Ne yazık ki cok zor bu islerBenim aşılamalarımın ikisi klomen ile oldu. Çünkü ona cevap veriyor. Deniliyor ki devlet gonaf iğnelerle aşılama denemeden geçmiyormuş. E şimdi tedavi kişiye özel ise bana uygulanacak iğne belki ohss oluşturacak. Doktorum da biz rapor vereceğiz onunla tüp bebeğe gidebiliyorsun diyor. Kafa 1 milyon. Bu arada eşimde sorun yok çok şükür. Bende pcos değilim göründüpü kadarıyla bir sorun yok. Ama hiç gebelik elde etmedik
Bence hemen başla KuzummBen baya araştırdım kızlar. Eşlerden birinde ciddi sorun varsa devlet sart aramayip aşılama yada tup bebek yapıyormuş. Benim eşimin yaşı 45. Bi akrabaminda eşinin yaşı 41 di onlara devlette tup bebek yapıldı. düşünüyorum süreç eger cok uzamazsa devlete gideceğim en azından bilgi alabilmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?