Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ruyalar tamamen bilinçalti ile ilgili. Sen hep negatife odaklisin ondna gormussun. Iyi dusun iyi olsun derlwr ya aynen öyle biraz iyi dusun vucudun kendini hazir hissettin bu da cok onemli.
Hayırlısı ile olsun bi kac ay da beklersin yeterki olsun. Evet tup bebek uzun bir surec ama beklediğimize degecek er yada gec.
Hem bi dur da hele bi testlerimiz ciksin sonra konuşuruz bunlari.

Kesinlikle bir şey olmuyorsa bir sebebi ve vakti var. Buna çok inanıyorum. Geçmiş olsun canım

Kanama pıhtılaşma ihtimali daha olası görünüyor canım. Umarım çare iğnede olur. Gönlünü ferah tut sen tedbirini al gerisini tevekkül et Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin

Arkadaşlar merhaba herkese benim bugün aşılamamın 11. Günü. Resmen karnımın içi acıyor yaa. Birde kasıklarıma krap giriyor, özellikle oturduğum yada yattığım yerden kalkarken çok oluyor. Sizlerde de böyle olan varmı

Adet döngünüzde adete birkaç gün kala olurmuydu? Ondan da olabilir olumlu olduğu için de olabilir. Mesela benim kramp şeklinde olmaz. O yüzden kramp olursa aha derim olabilir mi acaba

Can sağlığı olsun be kuzum. Planınız ne ne yapacaksınız? Aynı yaştayız 2.denemem benim de. Olumsuz olursa 3 e mi gidilmeli tüp e mi bilemiyorum. Sen ne düşünüyorsun?
Ben devlette görüyorum tedaviyi kuzum, tüp icin 3 yil evlilik sarti var benim seneye uc olacak. Doktor ard arda aşılama devam edelim dedi. Ne zamana kadar dedim sen ne zaman birakalim ara verelim dedigin yere kadar dedi. Açıkçası düşüncem yil sonuna kadar aşılama sonra ocak subat dinlenirim tüp için evrak vs anca o işlemlere başlarım sonra. Benim düşüncem bu, sen özele mi gidiyordun

Ne güzel en azından mali kaygın olmadan sürekli devam etmek de şansı artırır. Benim özel canım ya

Arkadaşlar an itibariyle regl oldum , doktorum regl 2 .günü gel aşılama yapalım demişti.Yarın doktora gideceğim ve özel sektörde çalışıyorum nasıl olacak bu aşama hiç bilmiyorum. Aşılamanın aşamalarını az çok burdan okudum . Rabbim anne olmayı hepimize nasip etsin inşallah .

37 yaşımdayım bu yaşıma kadar hiç bir adetimde kasık ağrısı ve krampı yaşamadım. Ama ümitlenmek de istemiyorum. Çünkü yumurta rezervim az adetim az, kısa ve ağrısız olurdu. Şimdi iğnelerden ve aldığım vitaminlerden yumurtalarımda çoğaldı, haliyle 1’i çatladı diğerleri reglle birlikte atılacak yani kanamam çok olacak onun ağrısı mı acabaaa offff kafamda deli sorular

Aşılama regl başlangıcından itibaren kaçıncı gün yapılıyor arkadaşlar ben bugun regl oldum . 3 gün hormon ilaca başlatsa dokorum ortalama kaçıncı gün yapılacak aşılama, ona göre izin alacağım çünkü iş yerimden o yüzden öğrenmek istemiştim ilk defa yaptıracağım için bilmiyorum

Vut kafayı yat uyu bacım gününü bekle ne edek

Muayne edip yumurta gelişimi için iğne ya da hap başlatacaktır büyük ihtimal.. Hap ile başlarsa zaten hemen hemen 5 gün sonra kontrole gel diyecektir. Duruma göre belki birkaç gün sonra yine kontrol edebilir ya da istenilen büyüklüğe gelmişse çatlatma iğnesi verip 36 saat sonra aşılama için çağırır Şimdiden hayırlısı olsun korkulacak bir şeyi yok

Tam gün hesaplamak mümkün değil ihtimaller devreye giriyor. Yumurta gelişimine bağlı olarak değişir. Misal adetin 3. Gün hap başlasan sabah akşam 5 gün kullandırıp hapa başladığından itibaren 7. Gün kontrole gel dese minimum. Gelişmiş varsayarsak o gün çatlatma iğnesi vurun derse sana akşamına 36 saat ekle üstüne o zaman aşılaman olur. Ama tabi aşılamaya gideceğin gün, aşılama saatinden bir 3-4 saat önce eşinin sperm vermesi içinde hastaneye gitmeniz lazım. Ama bu dediğim hesaplama örnek bu günler uzayadabilir..

Tamam az çok bir tahminde bulundum söylediğiniz aşamalara göre çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…