Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde aynı ufak bir gölge bile yok, inşallah olmuştur da testte çıkmamıştır, sen nasılsın ne hissediyorsun, belirtin var mı
Benim dün adet olacak gibi ağrım vardi ,şu an hiç bir şey yok. Inşallah dediğin gibidir. Adet olana kadar umut var

Sen şaka mı yapıyorsun demet??? Allah karnına versin kucağına vermesin nasıl büyük bir beddua ya. İnsan düşmanına söylemez nasıl bir vicdansızlık. Kucağına almanı istemediği evlat onun oğlunun da oluyor unutmamıştır umarım

Allah'ım yardımcın olsun kuzum rabbim bir an evvel ıslah etsin insallah

Amin kuzum inşallah

Ah canım benim çok şükür ki rabbim herşeyi duyuyor, görüyor, biliyor. Sen içini ferah tut allahım gönlüne göre verecek inşallah

Doğmamış bebekle kendini bir tutmak insan gerçekten hayret ediyor allahım size sabırlar versin Siz yinede iyiliğinizi kaybetmeyin allaha havale edin hiçbirşey bizden önemli değil

Ah canım benim çok şükür ki rabbim herşeyi duyuyor, görüyor, biliyor. Sen içini ferah tut allahım gönlüne göre verecek inşallah
Amin inşallah canim aminn Allah hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim❤❤

Amin inşallah hepiniz dualarimdasiniz sizlerde beni unutmayın haftaya doktora gidicem gelişmeleri yazarım hepiniz Allah'a enamet olun değerli yol arkadaşlarım
Gönlünüzden geçtiği gibi ilerler umarım herşey Umut hep vargelişmelerden haberdar etmeyi unutmayın

Kızlar sizin kayinvalidelerinizin beyni baya baya yanmış okurken sinir oldum Allah sabır versin sizlere. Uzak durun mesafeli olun kendinizi yıprattığınıza değmez bunlar cidden. Bence böylelerine de alaycı bi tavırla cevap vermeniz lazım ve asla onların yanında eşinizle kavga etmeyin aksine daha da mutlu olun. Bunlar anca ondan anlar. Eşiniz onların yanında size daha da fazla değer verdiğinde içten içe çıldırır bunlar

Amin inşallah hepiniz dualarimdasiniz sizlerde beni unutmayın haftaya doktora gidicem gelişmeleri yazarım hepiniz Allah'a enamet olun değerli yol arkadaşlarım
Unuturmuyuz hiç hep dua ediyorum üzme yıpratma kendini hayırlı haberlerde buluşucaz inşallah yine sende Allah'a emanet ol

Benim içimde hala umut var adet olmam lazım hiçbir lekelenme yada adete dair birşeym yok ben var olduğunu hissediyorum hamileyim diyorum ama nasip Allah'tan ümit kesilmez bekliyorum

O zaman biraz daha bekleyelim canımm umudu kesmek için vakit var hala
İlk çocuğumda geç kendini belli etti ama onda daha belirgin de yani kusmalarının vardı şu an bunda sadece sol kasıkta ağrı bel ağrısı uyuklama var içimden geçen hissiyat da bence bir haftaya kadar belli olur diyor ama bekleyelim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…