• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 NISAN AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Kafamdaki sesler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2021
56
7
3
24
Merhaba kızlar. 3 yıllık evliyim en baştan beri bebek istiyoruz ilk defa 12 nisan pazartesi aşılama oldum. Bugün 9.günüm hiç bir belirti yok göğüs ağrısı hariç bu ger adet öncesi oluyo... sizler ne durumdasınız, bu ay aşılama yaptırıp belirtileri olanlar varmı ☺☺

Merhaba kızlar. 3 yıllık evliyim en baştan beri bebek istiyoruz ilk defa 12 nisan pazartesi aşılama oldum. Bugün 9.günüm hiç bir belirti yok göğüs ağrısı hariç bu ger adet öncesi oluyo... sizler ne durumdasınız, bu ay aşılama yaptırıp belirtileri olanlar varmı ☺☺
Aşılama nasıl oluyor canım yani içerik tam olarak ne

Meraba arkadaşlar bende 21 nisanda aşılama yaptirdim sağda 2 tane yumurtam vardı solda yok umarım tutar çok heycanliyim sizler ne durumdasiniz 🤔

Canım test yaptın mı durumlar ne sende?

Meraba arkadaşlar bende 21 nisanda aşılama yaptirdim sağda 2 tane yumurtam vardı solda yok umarım tutar çok heycanliyim sizler ne durumdasiniz 🤔
Aynı gün aşılama yaptırmışız canım. Benim 2. Aşılamam. İlkinden daha umutluyum ama okadar çokta düşünmemeye çalışıyorum. Kafami sadece buna yordugumda sonunda hayal kırıklığı cok büyük oluyor. Birbirimizden haberdar olalim canım. Bende şu anlık hic belirti yok ilk gün ağrım vardi 2. Gün arada kramp tarzı ağrılar oldu. Bugun pek bisey yok. Gecen ay daha fazlar kramplar ağrılar yaşamıştım. 😕😕

Aynı gün aşılama yaptırmışız canım. Benim 2. Aşılamam. İlkinden daha umutluyum ama okadar çokta düşünmemeye çalışıyorum. Kafami sadece buna yordugumda sonunda hayal kırıklığı cok büyük oluyor. Birbirimizden haberdar olalim canım. Bende şu anlık hic belirti yok ilk gün ağrım vardi 2. Gün arada kramp tarzı ağrılar oldu. Bugun pek bisey yok. Gecen ay daha fazlar kramplar ağrılar yaşamıştım. 😕😕
Bende hafif kasık agrilari hafif de bel agrilari oluyo insallah hakkimizda hayirlisi olur 🤲🏻 yinede modunu yüksek tut

Test yaptırdınız mi sonuç inşallah gönlünüze göre olmuştur

Bende hafif kasık agrilari hafif de bel agrilari oluyo insallah hakkimizda hayirlisi olur 🤲🏻 yinede modunu yüksek tut
Bendede vardı kasık ağrısı belki hamile kaldim o yuzden diye düşündüm ama sonuç hüsran siz ne durumdasiniz

Ben hastalandım sende durumlar nasıl

Ben hastalandım sende durumlar nasıl
Canım bende bu ay bi belirti yok ya. Çok seyrek kramp giriyo yumurtaliklarin olduğu bölgeye baskada bisey yok şuan. Bel ağrısı bende her zaman oldgu için belirtiden saymiyorum onu sabahlari sakat gibi uyanıyorum artik nasil yatiyorsam😊😊 hayırlısı artık cok dusunmemeye çalışıyorum. Aşılamanın oldugi gunu saymıyorum. Bugün 6.gun bi belirti yok şuan. Üzülme yavrumvardir bi hayır bu ay olmamasında çalışmalara devaaamm😊😊 morelini bozmaaa yavrum.😘😘

Zaten bir ay sağ bir ay sol taraftaki yumurta çatlar önümüzdeki ayda sağ tarafınizdaki yumurta catliyck inşallah aşılama iz tutarda bunları düşünmek zorunda kalmazsınız

Back