Kariyerde yaparım çocuktaBnde bıraktım artık istemiyom dedim okula başladım gittim geldim mezun oldum hala okumakta gözüm vardı sınava girmiştiminşallah sağ salim doğururuz
Amin teşekkür ederm hepimize insallah
Gittin mi merak ettim seni inşallah herşey yolundadırBen de ilk hamileliğimde hiç belirti yaşamadım. Hamile değil gibiydim. Ama bu farklı. Doktorum nöbetçiymiş, gece daha sakin olur diye bu akşam ilk muayeneye gidicem bakalım. İnşallah herşey yolundadır.
Kalp atışı 5 ila 7. Haftadan sonra başlıyor canım erken ve geç döllenmeden dolayı. Benim doktorum ilk kontrolü 8+5 te verdi beklemek çok zor 3 hafta var daha. Ama ne güzel keseyi görmüşsünüz inşallah kalp atışınıda gelecek haftaya duyarsınız. Ay o şimdi minnacıkkkkk bişi annesi hiç görünmüyorken kalbi atıp hızla büyüyecek mucizenŞimdi geldim doktordan arkadaşlar. Keseyi gördük, gayet iyi dedi. Kalp atışı için haftaya çağırdı tekrar. Nedense kalp atışı için haftayı bekledi..inşallah haftaya da hayırlı haberler alırız..
Kalp atisida duyulur hayırlısıyla inşallah çok sevindim darısı başımızaŞimdi geldim doktordan arkadaşlar. Keseyi gördük, gayet iyi dedi. Kalp atışı için haftaya çağırdı tekrar. Nedense kalp atışı için haftayı bekledi..inşallah haftaya da hayırlı haberler alırız..
10 gün sonra falan tahminen belli olurMerhaba ben 5inde dondurulmuş tüp bebek transferi oldum ve dün kan testim 114 cıktı sonucum yarın tekrar bakılacak inşallah 2 katına çıkarKeseyi ne zaman görebilirim bilginiz var mı
Hayırlı olsun canımKızlar merhaba bgun kontrolüm vardu lekelenmeler bitti çok sukurkarından yapılan usg de 6.5 mm çapında kese göründü sat'a göre 4+4 bgun
Şimdi geldim doktordan arkadaşlar. Keseyi gördük, gayet iyi dedi. Kalp atışı için haftaya çağırdı tekrar. Nedense kalp atışı için haftayı bekledi..inşallah haftaya da hayırlı haberler alırız..
Evet çok sessiz. Kalp atışları yavaştan bi duyulsa herkes gelir diye düşünüyorum. Herkes benim gibi ilk kontrolü bekliyor galiba.Kimseler yazmıyo umarım herkes iyi durumdadır herşey yolundadır
Hadi gözün aydın canım darısı bana. İnşallah kalp atışlarınıda en kısa zamanda duyarız inşallahKızlar merhaba bgun kontrolüm vardu lekelenmeler bitti çok sukurkarından yapılan usg de 6.5 mm çapında kese göründü sat'a göre 4+4 bgun
Gözün aydın. Saglıkla kucagımıza alırız inşallahBen de bugün ikinci testi yaptırdım. Cumartesi günü 114tü bugün 374 cıktı
Inşallah cnmHadi gözün aydın canım darısı bana. İnşallah kalp atışlarınıda en kısa zamanda duyarız inşallah