2021 Kasım tüp bebek transferi

Bnmde
9. 93
11. 263
12. 312
16. 1182

Bnmde
9. 93
11. 263
12. 312
16. 1182
Seninkide baya iyi allahim nasip etsin artık 6 yıllık evliyim ben 4 yıldır olsun diye uğraşıyoruz ikinci denemede alllah yüzümü güldürdü insallah böyle devam eder anne olmak isteyen anneliği gerçekten hak eden kim varsa rabbim kucağını boş bırakmasın

Aminnn cümlemizin

Canım kalp atışını görebildin mi? ben 27sinde transfer oldum, transferden sonraki 26. gün vajinal ultrasonda da kese hala boştu çok endişeliyim

Canım kalp atışını görebildin mi? ben 27sinde transfer oldum, transferden sonraki 26. gün vajinal ultrasonda da kese hala boştu çok endişeliyim
Keseyi gördüm benim ara ara kahverengi lekelenmelerim oluyordu bir haftadir dun akşam da kırmızımsı bir renkte hafif agrili da olunca korkup doktoruma geldim kalp atışı duyuldu herhangi bir sıkıntı olmadığı progestan kullandığımız icin kanamanın olabileceği söylendi suanlik bir sıkıntı yok yarın kan ve idrar tahlil sonuçlarım icin geleceğim insallah onlarda da bir sorun görülmez.
Umarım kese doludur ve bebeğine kavuşursun
Benim günlerim baya stresli ve korkulu geçiyor.

Canım durumun nedir
Canım şükürler olsun ki 6. haftanın sonunda zayif da olsa kalp atışını duydum ama bebek çok küçük o yüzden anca vajinal ultrasonda görünüyor. Normalde 8-9 mm olması gerekirken benimki 6 mm boyunda. 2 hafta sonra tekrar giricem ultrasona ama epey endişeliyim.

İnsallah hiç biseycik olmaz kocaman olup doğurduğumuz günlerinde görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…