- 13 Kasım 2018
- 3.862
- En iyi cevaplar
- 2
- 5.372
- 158
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #32.501
Allah hepsinin yardımcısı olsun İnşaAllah sağsalim çıkarlarArkadaşlar çok kötü bir zamandayız Allah enkazdakilerin ve çıkanların yardımcı olsunBöyle bir zamanda söylenmez ama dün adetimin 1 hafta geciktiği fark ettim önce emzirmektendir dedim ama yine de test yaptım hemen çift çizgi çıktı.duygularım karmakarışık korkuyorum kızım için üzülüyorum.sadece bir kere dikkat etmedik onda da hemen oldu.daha geçen çocuklar arası kaç yaş olmalı diye yazıyordum.2 yaş fazla küçük olmuş olacak sanırım.daha doktora gitmedim birkaç haftaya gidince tekrar yazarım
Amin aminnAllah hepsinin yardımcısı olsun İnşaAllah sağsalim çıkarlar
senin adına sevindim kardeş istiyordun bence arasının az olması hem alıştığın rutini bozmadan devamlılığı sağlar hem daha çabuk büyürler birlikte
İnşaAllah sen istiyorsun sonuçta bence halledersin Allahın izniyleAmin aminnİnşallah dediğin gibi olur canım sanki iki çocuk annesi olmak için kendimi yetersiz güçsüz ve hazır hissetmiyorum ama zamanla geçer bu duygular inşallah
Şuan halsizlikten sanırım öyle düşünüyorum.inşallah toparlanınca hallederim dediğin gibi Allah hepimize güç kuvvet versinİnşaAllah sen istiyorsun sonuçta bence halledersin Allahın izniyle
Hayırlı olsun, sağ sağlim kucağına almak nasip olsunArkadaşlar çok kötü bir zamandayız Allah enkazdakilerin ve çıkanların yardımcı olsunBöyle bir zamanda söylenmez ama dün adetimin 1 hafta geciktiği fark ettim önce emzirmektendir dedim ama yine de test yaptım hemen çift çizgi çıktı.duygularım karmakarışık korkuyorum kızım için üzülüyorum.sadece bir kere dikkat etmedik onda da hemen oldu.daha geçen çocuklar arası kaç yaş olmalı diye yazıyordum.2 yaş fazla küçük olmuş olacak sanırım.daha doktora gitmedim birkaç haftaya gidince tekrar yazarım
Bunu ogrendigime cok sevindim. Insallah gecer.. Tesekkur ederimArkadaşımın kızında vardı , ceviz fıstık vs.. 2.5 yaşında şuan tedavisiz geçmiş durumda..
Tesekkur ederim. Bizim sadece yuzde kabarikliklar ve kizarikliklar olustu, kasinma vs olmadi. Ama yemedi, yese belki biz de hastanelik olurduk.Tam olarak emin degilim ama sanirim kan testi yapilacak. Nisan ayinin sonunda randevumuz var Mayis basi gibi yaptiririz muhtemelen. Cok kotu olmus sizin ve cok hizli gelismis. Neye ugradiginizi sasirmissinizdir.Size de geçmiş olsun allahtan hemen farketmişsiniz benim oğluma tırnak ucundan daha ufak Bi cevizi rendelemiştim öyle yemişti beş dakika geçmeden hastanelik olduk çocuğun her yeri şişti kaşımaktan deliye dönmüştü doktor sadece ceviz değil kabuklu yemişi yasakladı bize 2 yaşına kadar
biz 9 aylıktı sanırım Bi deriden alerji testi yaptırdık ama tabi istediğimiz sonucu alamadık 2 yaşını bekliyoruz bakalım
Umarim.. Son gunlerde aptamil ile yasamaya basladi resmen.Öyleler gerçektendüzelir canım ben de patlıcan yemezdim 11 yaşında başladım yemeye şimdi çok seviyorum
Corbada yese bile gunluk ihtiyacini karsilamaz ki.Corbaya terbiye yapıldığında, pankekte, krepte filan da mi yemiyor minnosko?
Hayirli olsun arkadasim. Senin adina sevindim.Arkadaşlar çok kötü bir zamandayız Allah enkazdakilerin ve çıkanların yardımcı olsunBöyle bir zamanda söylenmez ama dün adetimin 1 hafta geciktiği fark ettim önce emzirmektendir dedim ama yine de test yaptım hemen çift çizgi çıktı.duygularım karmakarışık korkuyorum kızım için üzülüyorum.sadece bir kere dikkat etmedik onda da hemen oldu.daha geçen çocuklar arası kaç yaş olmalı diye yazıyordum.2 yaş fazla küçük olmuş olacak sanırım.daha doktora gitmedim birkaç haftaya gidince tekrar yazarım
İnşallah çok sağolHayırlı olsun, sağ sağlim kucağına almak nasip olsun
sağolasın sanada geçmiş olsunHayirli olsun arkadasim. Senin adina sevindim.
Bazi saglik sorunlarim var onlari hayirlisiyla hallettikten sonra ben de dusunuyorum Ikinciyi. Bence kardesler arasi cok fazla ara olunca da pek iyi olmuyor. Biz 3 kardesiz, aramizda baya yas farki var oradan biliyorum.
Cok sevindim canım, kesinlikle kucuk degil, hem kardes hem arkadas gibi büyüyecekler, gözünüz aydin, inşallah her sey yolunda devam etsin, saglikla buyusun kuzucuklar. Doktora gidebildin mi?Arkadaşlar çok kötü bir zamandayız Allah enkazdakilerin ve çıkanların yardımcı olsunBöyle bir zamanda söylenmez ama dün adetimin 1 hafta geciktiği fark ettim önce emzirmektendir dedim ama yine de test yaptım hemen çift çizgi çıktı.duygularım karmakarışık korkuyorum kızım için üzülüyorum.sadece bir kere dikkat etmedik onda da hemen oldu.daha geçen çocuklar arası kaç yaş olmalı diye yazıyordum.2 yaş fazla küçük olmuş olacak sanırım.daha doktora gitmedim birkaç haftaya gidince tekrar yazarım
Canim çok sukur iyiyiz Trakyadayim ben. Ama deprem durumu beni oldukça kotu etkiledi, yogun bir şekilde gruplarimdan vs koordine sağlayıp yardim organize etmeye çalıştım, derken kayinvalidem ile ilgili olumsuz bir haber aldik, oldukca kötüyüm. umarim her şey yoluna girecek cok sag olHanımlardayler dayler hangi sehirde yasiyor bilen var mi? En son pazar gunu siteye girmis. Umarim iyidir.
Sağol canısı inşallah dediğin gibi olurCok sevindim canım, kesinlikle kucuk degil, hem kardes hem arkadas gibi büyüyecekler, gözünüz aydin, inşallah her sey yolunda devam etsin, saglikla buyusun kuzucuklar. Doktora gidebildin mi?
Canim çok sukur iyiyiz Trakyadayim ben. Ama deprem durumu beni oldukça kotu etkiledi, yogun bir şekilde gruplarimdan vs koordine sağlayıp yardim organize etmeye çalıştım, derken kayinvalidem ile ilgili olumsuz bir haber aldik, oldukca kötüyüm. umarim her şey yoluna girecek cok sag ol
Hayırlı olsun benle doğum yapan bir arkadaşımda şimdi ikinciyi doğurmak üzere...evet anne için zor ama birlikte büyürler ne güzel ..sağlıkla gelsin inşallahArkadaşlar çok kötü bir zamandayız Allah enkazdakilerin ve çıkanların yardımcı olsunBöyle bir zamanda söylenmez ama dün adetimin 1 hafta geciktiği fark ettim önce emzirmektendir dedim ama yine de test yaptım hemen çift çizgi çıktı.duygularım karmakarışık korkuyorum kızım için üzülüyorum.sadece bir kere dikkat etmedik onda da hemen oldu.daha geçen çocuklar arası kaç yaş olmalı diye yazıyordum.2 yaş fazla küçük olmuş olacak sanırım.daha doktora gitmedim birkaç haftaya gidince tekrar yazarım
Bekliyorum canım guzel haberleriniSağol canısı inşallah dediğin gibi olur24üne randevu aldım gidince yazarım.
Kayınvaliden için de üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah her şey yoluna girer
Çok şükür, iyi olmaniza sevindim. Etkilenilmeyecek gibi degil kiCanim çok sukur iyiyiz Trakyadayim ben. Ama deprem durumu beni oldukça kotu etkiledi, yogun bir şekilde gruplarimdan vs koordine sağlayıp yardim organize etmeye çalıştım, derken kayinvalidem ile ilgili olumsuz bir haber aldik, oldukca kötüyüm. umarim her şey yoluna girecek cok sag ol
Tesekkur ederim arkadasim.sağolasın sanada geçmiş olsunevet haklısın yaş farkı olunca da iyi olmuyor geçen konuşmuştuk burda.darısı isteyen herkesin başına olsun
Sağol canım inşallahÜlke olarak hepimize geçmiş olsun arkadaşlar. İzlemeye dayanamadigimiz olayları birilerinin yaşıyor olması korkunc
Hayırlı olsun benle doğum yapan bir arkadaşımda şimdi ikinciyi doğurmak üzere...evet anne için zor ama birlikte büyürler ne güzel ..sağlıkla gelsin inşallah
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun babanınBekliyorum canım guzel haberlerini
Amin inşallah ya.. biz de çok üzgünüz. Babami kanserden kaybettim, kayinvalidemin de yeni çıktı ortaya, şimdi her şey cok belirsiz ama belirli olan sey ciddi bir ameliyat olacağı
Hayırlısı olsun ikinci çocuk ne zaman olursa olsun hazır olmucaz sanırım.test yaparsan haber ver bize de.gönlünce olsunTesekkur ederim arkadasim.
Birkac gundur Basim donuyordu, ates basmasi, uyku hali, hafif mide bulantim falan oldu. Bugun de kasiklarimda batmalar var.. Ayni ilk hamileligimdeki gibi hissediyorum. Olamaz strestendir falan diye dusunuyorum ama icime de kurt dustu.
Hem istiyorum, hem de hazir degilim. Hayirlisi bakalim.
Cok zor cok... Neler neler yasiyor insanlar, her gecen gun de farklı zorluklarÇok şükür, iyi olmaniza sevindim. Etkilenilmeyecek gibi degil kiküçük bir kiyamet resmen. Kendimi o insanların yerine koyamiyorum bile, nefesim kesiliyor.
Kayinvalidene uzuldum..insallah ameliyati basarili gecer. Rabbim sifa versin insallah..
Aminn, cok sag ol canim. Evet çok iyi aramiz, çok iyi bir insan, cok iyi niyetli, hep baskalarini düşünür, cok baska bir insan. Amin insallahSağol canım inşallahben de öyle düşünüyorum zor yanlarını düşünmek istemiyorum şimdilik hayırlısı bakalım arkadaşında sağlıcakla kucağına alsın inşallah
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun babanınSen kayınvalidenle iyidin inşallah kolayca atlatır ameliyatı sağlığına hemen kavuşur iyi düşünelim iyi olsun
Hayırlısı olsun ikinci çocuk ne zaman olursa olsun hazır olmucaz sanırım.test yaparsan haber ver bize de.gönlünce olsun
ben de belirti olmadı bir tek hafif pembe leke olmuştu.bir de emzirirken göğüslerim ağrıyordu. şimdi hep uykum var.kızım uyumasa da akşam 10da yatar oldum
Allah rahmet eylesin babacığına inşallah kayınvalidenin ameliyatı iyi geçer allah şafi ismiyle şifa versinBekliyorum canım guzel haberlerini
Amin inşallah ya.. biz de çok üzgünüz. Babami kanserden kaybettim, kayinvalidemin de yeni çıktı ortaya, şimdi her şey cok belirsiz ama belirli olan sey ciddi bir ameliyat olacağı
Aminn..Allah rahmet eylesin babacığına inşallah kayınvalidenin ameliyatı iyi geçer allah şafi ismiyle şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?