- 21 Aralık 2014
- 2.005
- 1.767
- 133
- 36
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #32.401
Çok geçmiş olsun canım.Çocuk doktoru bronşit başlangıcı dedi.genzi çok doluymuş hırıltısı da olduğundan hastanede soğuk buhar verip burnunu temizlediler.antibotik,sprey ve astım alerji ilaçlarından yazdılar.çok şükür şimdi toparladı ama çarşamba günü kontrole gidicez.evde rutubet var mı sigara içen var mı dedi ama hiçbiri yok ailede birinde varsa da oluyormuş.belki de var bilmiyorum hiç..memlekete gittik geldik böyle oldu.Allah bütün evlatlarımızı hastalıklardan korusun
Geçmiş olsun.Hasta olanlar ne durumdasınız?
Biz de şifayı kaptık. Gece nefes alamadığı için sürekli ağladı
Gündüz akan burun gece tıkanıyor, temizliyorum bi şey çıkmıyor öylece hırıltılı balgamlı öksürük var. Buhar makinesi iyi geliyor, kocakarı ilacı dediğimiz doğal yöntem önerisi olan var mı?
Dün denedik işe yaramadı bugun de viks süreyim dedimG
Geçmiş olsun.2 diş sarımsağı ezip biraz zeytinyağına katıp 2 saat beklettikten sonra ayak altına ve göğsüne sürebilirsin.
Tavsiye edenler olmuştu.
Ocean microfer kullanıyoruz biz, tadını severek içiyor :)Merhaba kızlar.
Benim kız bayağ iştahsızlaştı gıda takviyesi olarak kullandığınız tavsiye edebileceğiniz birşey var mı?
Demir ilacı ne kullanıyorsunuz ocean yada başka bi güvenilir bir şey neler kullanıyorsunuz?
Yemeklerini kendileri yemeğe başladı mı mesela meyve, sebze, yumurta gibi.
Bilmiyorum ama bu ara bizde iştah sıkıntısı var canımı sıkmaya başladı.
Yine de herşeyin başı sağlık tabi.
Aynen öyle ama geceleri uyanıyo şimdi yatağı indirsem yere gece kalkınca dolaşır sonra da alışır dolaşmaya diye düşünüyorumBuyuduler artık beşiklerin de yatmiyorlarsa en güzeli yer yatağı ..mecbur kaliyo insan dusmesinlerde nerde yatarsa yatsinlar
Bizde de ilerlemez inşallah bakalım şimdilik idare ediyoruz doğal ilaç yapmıştım karışım onu ve keçiboynuzu özünü karıştırıp veriyorum bir de karadut özü o da öksürüğe balgama çok iyi geliyomuş bir de ılık su vermeye çalışıyorum ıhlamur da iyi aslındaSağol canım.iyi çok şükür tekrarlamamış
Aynen herkes duyarlı olmuyor maalesef.bana da misafir gelmek isteyenler var.çocuklarına bulaşır diye bekletiyorum tam iyileşince çağırcam.
İnşallah doğal yollarla iyileşir ilaca gerek kalmaz.bizim de gece az öksürükle başladı sonra çoğaldı.bronşiolit denince antibiyotik de verildi.ama şimdi hırıltı azaldı öksürük kesildi çok şükür 2 gün daha kullanıp kontrole gidicez
Malesef ağlamadan olmuyo ama 3 gün ağlar en fazla 5 gün sonra alışır tabi arada sakinleştirip tekrar yatağa koyacaksın biraz yorucu oluyo ama sonu güzel oluyoKızlar uyku eğitimi veren varmı ağlatarak yapmak istemiyorum aslında ama başka çözümü varmı ben çıldırmak üzereyim artık meme ağzında uyuyor resmen(
Taze zencefil rendeledim yumurta büyüklüğünde 1 tane limon küp küp doğradım 4 5 tane karanfil 1 diş sarımsak rendeledim 1 çubuk tarçın veya toz tarçın 1 çay kaşığı bunları cam kavanoza koydum tüm malzemelerin üstünü geçecek kadar bal döktüm ve ışık almayan serin yerde 2 gece bekletip kullanmaya başladım şuan buzdolabında saklıyorum sabah akşam 1 çay kaşığı ve 1 çay kaşığı da keçiboynuzu özü sıcak suya katıp ılıyınca içiriyorum sadece çocuğa değil biz de kullanıyoruz doğal antibiyotikHasta olanlar ne durumdasınız?
Gündüz akan burun gece tıkanıyor, temizliyorum bi şey çıkmıyor öylece hırıltılı balgamlı öksürük var. Buhar makinesi iyi geliyor, kocakarı ilacı dediğimiz doğal yöntem önerisi olan var mı?
Teşekkür ederim.Ocean microfer kullanıyoruz biz, tadını severek içiyor :)
Meyve sebze yumurta kendi başına yiyebiliyorr
Aynı durum bizde de vardı bu hastalandığı sıralar başından beri iştahı yerinde olan çocuk ağzına hiç birsey almadı kaç gün meme den başka doktora durumu anlattım Bi vitamin yazdı iştahını da açar dedi iki üç kullanımdan sonra eskiye döndü sizde Bi sorun yada eczacıya danışın istersenizMerhaba kızlar.
Benim kız bayağ iştahsızlaştı gıda takviyesi olarak kullandığınız tavsiye edebileceğiniz birşey var mı?
Demir ilacı ne kullanıyorsunuz ocean yada başka bi güvenilir bir şey neler kullanıyorsunuz?
Benim kızın da başladı bende sürdüm zeytinyağı ile beraber sırtına ve göğsüneDün denedik işe yaramadı bugun de viks süreyim dedim
Benim kızın da başladı bende sürdüm zeytinyağı ile beraber sırtına ve göğsüne
Azıcıkta ayak tabanına.
Bir kere emar çektirmiştim 24 saat emzirmemem gerekiyordu o gece bildiğiniz saat başı uyandı ağladı çok zor bir bebek bizde bir haftayı bulur heralde nasıl başlasam ne yapsam bilemedim::)Aynen öyle ama geceleri uyanıyo şimdi yatağı indirsem yere gece kalkınca dolaşır sonra da alışır dolaşmaya diye düşünüyorum
Bizde de ilerlemez inşallah bakalım şimdilik idare ediyoruz doğal ilaç yapmıştım karışım onu ve keçiboynuzu özünü karıştırıp veriyorum bir de karadut özü o da öksürüğe balgama çok iyi geliyomuş bir de ılık su vermeye çalışıyorum ıhlamur da iyi aslında
Malesef ağlamadan olmuyo ama 3 gün ağlar en fazla 5 gün sonra alışır tabi arada sakinleştirip tekrar yatağa koyacaksın biraz yorucu oluyo ama sonu güzel oluyo
Taze zencefil rendeledim yumurta büyüklüğünde 1 tane limon küp küp doğradım 4 5 tane karanfil 1 diş sarımsak rendeledim 1 çubuk tarçın veya toz tarçın 1 çay kaşığı bunları cam kavanoza koydum tüm malzemelerin üstünü geçecek kadar bal döktüm ve ışık almayan serin yerde 2 gece bekletip kullanmaya başladım şuan buzdolabında saklıyorum sabah akşam 1 çay kaşığı ve 1 çay kaşığı da keçiboynuzu özü sıcak suya katıp ılıyınca içiriyorum sadece çocuğa değil biz de kullanıyoruz doğal antibiyotik
Aynen doğru hatirliyorsun 4 aylıkken uyku düzeni bozuldu o zamandan beri çamaşırlıkSen park yatağı hep çamaşırlık olarak kullandın zaten sanki canım :) .. ben yer yatağında desteksiz uykuya alıştırıp park yatağa geçtim yaz sonu . Evin soğuk değilse ( yerden soğuk vurmuyorsa) bence en güvenilir yer yatağı zaten
Geçmiş olsun zeytinyağı sarımsak yada ayak altına viks benim yaptığım yontemler yada viks sadece sırta sadece gogseHasta olanlar ne durumdasınız?
Gece uyanıp dolaşır Miki..benimki agliyo uyanincaAynen öyle ama geceleri uyanıyo şimdi yatağı indirsem yere gece kalkınca dolaşır sonra da alışır dolaşmaya diye düşünüyorum
Bizde de ilerlemez inşallah bakalım şimdilik idare ediyoruz doğal ilaç yapmıştım karışım onu ve keçiboynuzu özünü karıştırıp veriyorum bir de karadut özü o da öksürüğe balgama çok iyi geliyomuş bir de ılık su vermeye çalışıyorum ıhlamur da iyi aslında
Malesef ağlamadan olmuyo ama 3 gün ağlar en fazla 5 gün sonra alışır tabi arada sakinleştirip tekrar yatağa koyacaksın biraz yorucu oluyo ama sonu güzel oluyo
Taze zencefil rendeledim yumurta büyüklüğünde 1 tane limon küp küp doğradım 4 5 tane karanfil 1 diş sarımsak rendeledim 1 çubuk tarçın veya toz tarçın 1 çay kaşığı bunları cam kavanoza koydum tüm malzemelerin üstünü geçecek kadar bal döktüm ve ışık almayan serin yerde 2 gece bekletip kullanmaya başladım şuan buzdolabında saklıyorum sabah akşam 1 çay kaşığı ve 1 çay kaşığı da keçiboynuzu özü sıcak suya katıp ılıyınca içiriyorum sadece çocuğa değil biz de kullanıyoruz doğal antibiyotik
Diş geliyodur belki, hastalık ve diş dönemi bizde sadece mamayla devam ediyoruz ağzını açmıyor hiçTeşekkür ederim.Afiyet şifa olsun maalesef bizde durumlar değişti yemek istemiyor pek
Alt taraf kurt dişleri mi deniyor bilmiyorum tam olarak ama orada bi kabarma var.Diş geliyodur belki, hastalık ve diş dönemi bizde sadece mamayla devam ediyoruz ağzını açmıyor hiç
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım.Şimdi nasıl peki?
Demir hiç kullanmadım sağlık ocağı da kan alalım demedi gidip bir ara sorucam gerek var mı diye.iştahı düzelir zamanla merak etme.benim kız da çok yemiyor kahvaltısını bir tek kendi yiyor.o da tamamını bitirmiyor.et tavuk balık az az tadına bakıyor.meyvelere bayılıyorMerhaba kızlar.
inşallah iyi gelirAynen öyle ama geceleri uyanıyo şimdi yatağı indirsem yere gece kalkınca dolaşır sonra da alışır dolaşmaya diye düşünüyorum
Valla yazın bir hafta yerde yattık her seferinde gece emekleyerek gezdiAynen doğru hatirliyorsun 4 aylıkken uyku düzeni bozuldu o zamandan beri çamaşırlık
Geçmiş olsun zeytinyağı sarımsak yada ayak altına viks benim yaptığım yontemler yada viks sadece sırta sadece gogse
Gece uyanıp dolaşır Miki..benimki agliyo uyaninca
Benimki doğduğundan beri iştahsız her yolu denedim bir suru takviye kullandım hic biri işe yaramadı. Kahvaltı hiç yapmıyor ağzında lokma almaz öğlen bir iki lokma yerse yer akşam bazen yer bazen yemez. Artık sinirden ağlıyorum yemek saati gelicek diye stres yapmaktan yoruldum. Yemeği kendi yemek ister önüne koyunca yere atar mama sandalyesinde oturmaz masanın üstüne çıkmak ister halılar hep yemek lekesi oldu. Gerçekten çok zor yememesi bilmiyorum ne zaman duzelicek memeyi kessem diyorum ya o zamanda yemezse diye korkuyorum bu sefer sürekli emmek istiyorMerhaba kızlar.
Hiç kullanmadın mi ben kullanmama rağmen demir tedavisi görüyor oğlum....çok önemli mi bir takviye ..sende kabızlık yapmıştı öyle hatırladım sanki ..başka markaya geç oyleyseSağol canımÖksürük kesildi burun akıntısı azaldı ama devam ediyor.hırıltısı da azaldı.o kadar ilaç iyi geldi sanırım.yarın kontrole çağırdı doktor ama randevu bulamıyorum bakalım bakacak mı
Demir hiç kullanmadım sağlık ocağı da kan alalım demedi gidip bir ara sorucam gerek var mı diye.iştahı düzelir zamanla merak etme.benim kız da çok yemiyor kahvaltısını bir tek kendi yiyor.o da tamamını bitirmiyor.et tavuk balık az az tadına bakıyor.meyvelere bayılıyor
inşallah iyi gelir
Valla yazın bir hafta yerde yattık her seferinde gece emekleyerek gezdi
Zaten önce karnını doyur uykuya geçeceğiniz zaman da yine emzir ama memede uyumasın köy yatağa yanında yat başını okşa veya sırtını tabi ki ağlayacak kalkacak oturacak al kucağına sakinleştir hafiften sallayarak sonra sakinleşince tekrar koy yatağa böyle böyle en sonunda illa ki uyuyacak baya bi sabır lazım ve istikrarlı olman lazım her geçen gece uykuya dalma süresi azalacak ben öyle yaptım erva da çok zorlu bir bebekti ama oldu şükürBir kere emar çektirmiştim 24 saat emzirmemem gerekiyordu o gece bildiğiniz saat başı uyandı ağladı çok zor bir bebek bizde bir haftayı bulur heralde nasıl başlasam ne yapsam bilemedim::)
Şuan uyanıyo ağlayarak beşikte ayağa kalkıyo öyle alıyorum onu eğer yer yatağı moduna geçirirsem o zaman da uyanacak dolaşacak zaten bu aralar allahtan ariyo uyanıp içeriye gitmeyi oyun oynamayıAynen doğru hatirliyorsun 4 aylıkken uyku düzeni bozuldu o zamandan beri çamaşırlık
Geçmiş olsun zeytinyağı sarımsak yada ayak altına viks benim yaptığım yontemler yada viks sadece sırta sadece gogse
Gece uyanıp dolaşır Miki..benimki agliyo uyaninca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?