- 26 Temmuz 2021
- 16
- 36
- 3
- 34
- Konu Sahibi umudunuyitirme35
-
Merhabalar izmirde nerde yaptırıyorsunuz benim de amh 0.03 ege üniversitesi tıp bebeğe yönlendirdi eylülde randevum bar ve dosyam açılacakÖncelikle hepinize merhabalar yol arkadaşlarımBurada tedavi sürecimi sizlerle paylasıcam
İzmir’de oturuyorum. Eylülde 2 yıl olacak evliliğim, evlendikten 3 ay sonra gebe kalıp ilk haftalarında düşük yaptım. Bilinçsizlik ve doğru doktoru bulmadığım için 1 yılım sadece ilk gittiğim doktorun elinde heba oldu ne AMH değerime ne diğer hormonal testlerime bakmadı. Siz siz olun iyi bi doktora gidin iyi araştırın internette her yazılanı da kafanıza takmayınHep kendi çabalarımla başka bi doktor buldum şükürler olsun ki derdime derman olabildi en azından sorunumun nedenini buldu. Bu arada 28 yaşındayım erken menopoz ve bununla beraber AMH değerimin 0,4 olduğunu , eşimin sperminin düşük olduğunu söyledi 5 6 ay hem bana hem eşime promotilwomen - promen kullandırıp gebelik doğal yolla olup olmadığına baktı nitekim olmadı. Acilen tüpbebek yapılması gerek dedi Bir yandan bi çoğunuzun yaptıgı gibi internetten araştırmalar yaptım dahada yıkıldım. Sonra o doktoru bırakıp tüp bebek doktoru buldum. Gayet işinin piri diyebilirim cünkü çok araştırma yaptım. Gerekli teslerimden sonra adet 3. Günü cagırdı rahim filmi çekilmesi gerektiğini akabinde tüp bebeğe baslanılacagını söyledi. Şuan tüp bebeğe başladık Allah’ın izniyle yumurta büyütücü iğneler yapılıyor 17 temmuzda ilk iğneleri yaptık bugün 10. Gün yarın kontrolümüz var. Bu arada iğneler 6.500 civarında tuttu. Toplamında 12-15 bine yakın gidebileceğini söyledi doktorumuz.
sizler ne durumdasınız transfer olanlar düşünenler varmı ?
Merhaba öncelikle sizinde hayırlı olsunMerhabalar bende izmirde tüp bebek yaptırıyorum bugün ilk iğnemi yaptılar hayırlısı olsun hepimiz için
sizlerinde hayırlısı olsun doktorum Ayşin hanımMerhaba öncelikle sizinde hayırlı olsun
Doktorunuz kim
Tesekkir ederim canim inşallah tutar pozitifMerhaba @esrakchn doktorum Op. Dr. Salim ŞEHİRALİ, işlemlerim irenbede olacak
HakkımıZda hayırlısı olur inşallahmerhaaba tedaviziniz hayırlı olsun bende izmirde tedavi görüyorum
İzmir'de hangi hastane ve doktorun adı ne kuzum ben Ege'ye gidiyorum maddi acidan transferimin 12 .günün yarın kan verecem ama hiçbir umudum yok inaninkiÖncelikle hepinize merhabalar yol arkadaşlarımBurada tedavi sürecimi sizlerle paylasıcam
İzmir’de oturuyorum. Eylülde 2 yıl olacak evliliğim, evlendikten 3 ay sonra gebe kalıp ilk haftalarında düşük yaptım. Bilinçsizlik ve doğru doktoru bulmadığım için 1 yılım sadece ilk gittiğim doktorun elinde heba oldu ne AMH değerime ne diğer hormonal testlerime bakmadı. Siz siz olun iyi bi doktora gidin iyi araştırın internette her yazılanı da kafanıza takmayınHep kendi çabalarımla başka bi doktor buldum şükürler olsun ki derdime derman olabildi en azından sorunumun nedenini buldu. Bu arada 28 yaşındayım erken menopoz ve bununla beraber AMH değerimin 0,4 olduğunu , eşimin sperminin düşük olduğunu söyledi 5 6 ay hem bana hem eşime promotilwomen - promen kullandırıp gebelik doğal yolla olup olmadığına baktı nitekim olmadı. Acilen tüpbebek yapılması gerek dedi Bir yandan bi çoğunuzun yaptıgı gibi internetten araştırmalar yaptım dahada yıkıldım. Sonra o doktoru bırakıp tüp bebek doktoru buldum. Gayet işinin piri diyebilirim cünkü çok araştırma yaptım. Gerekli teslerimden sonra adet 3. Günü cagırdı rahim filmi çekilmesi gerektiğini akabinde tüp bebeğe baslanılacagını söyledi. Şuan tüp bebeğe başladık Allah’ın izniyle yumurta büyütücü iğneler yapılıyor 17 temmuzda ilk iğneleri yaptık bugün 10. Gün yarın kontrolümüz var. Bu arada iğneler 6.500 civarında tuttu. Toplamında 12-15 bine yakın gidebileceğini söyledi doktorumuz.
sizler ne durumdasınız transfer olanlar düşünenler varmı ?
Ne kadar maliyeti rica etsem soylememisinzNerelerde görüyorsunuz tedaviyi ben Erol tavmergene gidiyorum
Merhaba canım ben Ege'ye gidiyorum taransferimde oldu ,yarın kan verecem devlet destekli gidiyorum bu aradaMerhabalar izmirde nerde yaptırıyorsunuz benim de amh 0.03 ege üniversitesi tıp bebeğe yönlendirdi eylülde randevum bar ve dosyam açılacak
Sanırım iğnelerle falan 15 bin lirayı bulucakNe kadar maliyeti rica etsem soylememisinz
Adetimiz düzenli miMerhabalar izmirde nerde yaptırıyorsunuz benim de amh 0.03 ege üniversitesi tıp bebeğe yönlendirdi eylülde randevum bar ve dosyam açılacak
Peki hemen dosya açıldımı masraflar ne kadar tuttu devlet destekli olarakMerhaba canım ben Ege'ye gidiyorum taransferimde oldu ,yarın kan verecem devlet destekli gidiyorum bu arada
Evet düzenli 28 30 günde bir olurum ve her ay 12 ilr 14gun arasi yumurtlamam olur alttan muayenede 18 ml yumurtam vardı ama amh düşük çıktı işteAdetimiz düzenli mi
Merhaba sonucunuz ne oldu inşallah pozitif sonuçlanır dualarım sisinleİzmir'de hangi hastane ve doktorun adı ne kuzum ben Ege'ye gidiyorum maddi acidan transferimin 12 .günün yarın kan verecem ama hiçbir umudum yok inaninki
Hayırlı olsun arkadaşım bende irenbede tedaviye başladım bugün 4. iğnemi oldum nasipse benimde bu ay transferim olucak inşallah bende senin gibi güzel haberler alırım RABBİM yardımcımız olsun kimsenin kucağını boş bırakmasınMerhaba sonucunuz ne oldu inşallah pozitif sonuçlanır dualarım sisinleBen Salim sehirali’ye gidiyorum transfer irenbede oldu. Bugün benimde 12. Günüm korkarak kan verdim ama sonuç pozitif rabbim bekleyen herkese nasip etsin Umudumuzu yitirmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?