- 29 Kasım 2019
- 1.060
- 2.835
- 31
-
- Konu Sahibi KelebekiM_
Merhaba kızlar bata 2 gün kala erken gebelik testi yaptım yakından baka bilir misiniz ikinci çizgi gözüküyor mu
Yok hiç üzülme inşallah vardır , moralini yüksek tut , şimdi ilerleyen günlerde yok çıksa bile önümüzdeki aylar var bak hem kendini hem eşini strese sokma sakın inşallah en güzel zamanda gelecektir canım12 13 yumurtlama oldu 14 de çatışma oldu ama bilmiyorum umarım gebelikte vardırçok az gözüküyor canım en üste uç kısmında pembe renk ver başka da yok birde sadece fotoğrafta gözüküyor normalde ben göremedim
Aaa öylemi çok teşekkür ederim bu güzel bilgi içinKanda 10.80 cıktı benm ıkı erken gebelık testi gecikmeye tagmen negatf cıktı bazı kadınlarda 1000 beta olmadan cıft cızgı olmuyormus doktorm oyle dedı
Çok teşekkür ederim İnşALLAH canım İnşALLAH vardır önümüzdeki ayda memlekete gidiyorum iki ay eşimden ayrı kalacağımYok hiç üzülme inşallah vardır , moralini yüksek tut , şimdi ilerleyen günlerde yok çıksa bile önümüzdeki aylar var bak hem kendini hem eşini strese sokma sakın inşallah en güzel zamanda gelecektir canım
Aaa öylemi çok teşekkür ederim bu güzel bilgi içininşallah vardır umut Allah'tan
Tabikidr ederim kuzum inşallah allahım güzel gönlüne göre hayırlı Sağlıklı en yakın zamanda evlatlar nasip etsinÇok teşekkür ederim İnşALLAH canım İnşALLAH vardır önümüzdeki ayda memlekete gidiyorum iki ay eşimden ayrı kalacağımtam gebeliğe yaklaşmış Ken duanda bana da yer verirsen çok sevinirim
Gayet güzel değerinde maşallah annesi , sen hemen folik asit başla . Bana doktorum zfol verdi içinde diğer folik asitlere göre diğer vitaminlerde varmış O daha Zengin dedi , sağlık ocağı folbiol verdi ama kullanmadımCuma verdim tekrar test 227 olmuştu sahada vermedim aynen dediğiniz gibi beklemeyi düşünüyorum bide folik asit kullanayım bu arada diyorum
Amin güzelliğim amin Allah razı olsun hepimize inşallahÇok teşekkür ederim tatlım aynı şekilde Rabbım sağ salim kucağına almayı nasip etsin sana da hayırlı uğurlu olsun sen yazdıça ben heyecanlandım şimdi hemen büyüsün duyayım göreyim diyorum :) bulantılar olmadığı için o kadar şanslısın ki maşallah diyelim . Evde kullandığım tüm ürünlere bakıp şimdiden içeriklerine göre eliyorum güzel telaşlar
Tamam canım benim hepimize Rabbım kolaylık versin hadi bakalım inşallah sorunsuz kazasız belasız güzel bir hamilelik geçiririzAmin güzelliğim amin Allah razı olsun hepimize inşallahçok heyecanlı bu bekleyişler ilerleyen zamanlarda bebiş büyüdükçe rahatlayacağız inşallah . Sabah aç karnı su içme hemen normalde çok sağlıklıdır sabah ılık su içmek ama böyleyken direk bulantı yapar . Ne güzel dikkat et evet canım kullandıklarına paketli gıda ve çiğ et türü salam sosis jambon çiğ köfte çiğ balık vs midye yeme
Ah inşallah inşallah yaTamam canım benim hepimize Rabbım kolaylık versin hadi bakalım inşallah sorunsuz kazasız belasız güzel bir hamilelik geçiririz
Allah'a razı olsun canımİnşallah guzel haberlerle gelırsın beklıyorum sonucunu dualarım tüm bebek isteyenlere
Hadi hayırlısı olsun inşallah canım , tabiki de ederiz bat ne civarda 5-6 Temmuz Gibi mi ? Hayırlısyla olmuştur inşallah
Evet canın 7temmuz batım..bakalım bu ayda olmazsa ovulasyon testi almayı düşünüyorum ama kendimi bildim bileli düzenlidir. İlk istediğimde hemen o ay iki denemeyle kalmıştım ama düşük oldu Mart ayında .. iki aydır deniyoruz ama belki de kafaya çok takıyorum ..allah razı olsun duaların için rabbimde sağ Salim nasip etsin yavrunu sana inşallahhhHadi hayırlısı olsun inşallah canım , tabiki de ederiz bat ne civarda 5-6 Temmuz Gibi mi ? Hayırlısyla olmuştur inşallah
Amin canım hepimize inşallah Allah sağlıklı hayırlı versin sen içini ferah tut güzel haberler vereceksin bize annesiEvet canın 7temmuz batım..bakalım bu ayda olmazsa ovulasyon testi almayı düşünüyorum ama kendimi bildim bileli düzenlidir. İlk istediğimde hemen o ay iki denemeyle kalmıştım ama düşük oldu Mart ayında .. iki aydır deniyoruz ama belki de kafaya çok takıyorum ..allah razı olsun duaların için rabbimde sağ Salim nasip etsin yavrunu sana inşallahhh
Ağzından bal damlıyor inşallahAmin canım hepimize inşallah Allah sağlıklı hayırlı versin sen içini ferah tut güzel haberler vereceksin bize annesi
İnşallah canım tabiki ederiz holgeldinSelam arkadaşlar ben bu topiğe bayıldım ya... ne güzel bereketli bir topik maşallah size... hamile arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum. Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bizleri duanıza almayı unutmayın olur mu?? Beni diğer topiklerden tanıyan arkadaşlar da var burda.
Hosbuldum canım inşallah sizin dualarınızı esirgemeyin ki tez zamanda bizde bebeğimizin mutluluğunu yaşayalım inşallah. Rabbim bilir ol derse olur nasipİnşallah canım tabiki ederiz holgeldinAllah güzel gönlünüze göre en güzelini hayırlıyla en yakın zamanda nasip eylesin
Amin inşallahHosbuldum canım inşallah sizin dualarınızı esirgemeyin ki tez zamanda bizde bebeğimizin mutluluğunu yaşayalım inşallah. Rabbim bilir ol derse olur nasip