- Konu Sahibi KelebekiM_
-
Ben de erken öğrendiğim için beta hcg düşüktğ kese görünene kadar düzenli takip yapılması gerekiyor iki günde bir iki katına çıkıyor mu diye bence takip ettirin ama hep aynı merkezde aynı saatte gitmeye çalışınMerhabalar bende dün testle gebe olduğunu öğrendim direk acilde kan verdim 81cikti cuma tekrar vereyim diyorum çünkü 3yil önce bir kimyasalim olmuştu değerlerim artmamisti düzenli olarak düşük oldu sonunda bunda da aynısını diye iki katı olmuşum diye bakayım diyorum sizce ne yapayım muayene olmayacam fakat kan vereyim diyorum ister istemez korkuyorum 4yillik evliyim ve çocuğum olmuyordu
Klavyeden illallah geldi kusura bakmayın kelimeler maşallah Karman çorman olmuş hey allahım ya
Amin saol canım inşallah görürsün bebeğini kalp atışlarını da dinletikten sonra için rahat etsin çünkü dış gebelik boş gebelik kimyasal gebelik ihtimalleri ortadan kalkıyor beslenmeme hareketlerine ve kendine çok dikkat et elimizden gelen bu çünkü takdir RabbiminHayırlı olsun canım, Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla , bizimde 6+1 Bugün doktora gidicem ilk kez bakalım şnşallah güzel görürüz
Aynen öyle yapayım sizin ki arttimi düzenli pekiBen de erken öğrendiğim için beta hcg düşüktğ kese görünene kadar düzenli takip yapılması gerekiyor iki günde bir iki katına çıkıyor mu diye bence takip ettirin ama hep aynı merkezde aynı saatte gitmeye çalışın
11-70-306-508 son iki değeri farklı merkezde yaptırdığımdan bugün tekrar kan verdim adet öncesi 6-4kat arttı bugün 3 gün geçti adetimden sonucum öğleden sonra çıkacak iki katı olması gerekiyor 3 gibi öğrenicem inşallah yüksektirAynen öyle yapayım sizin ki arttimi düzenli peki
İnşallah hayırlısı ile bakalım benim yarın ne çıkacak11-70-306-508 son iki değeri farklı merkezde yaptırdığımdan bugün tekrar kan verdim adet öncesi 6-4kat arttı bugün 3 gün geçti adetimden sonucum öğleden sonra çıkacak iki katı olması gerekiyor 3 gibi öğrenicem inşallah yüksektir
İnşallah hayırlısı ile bakalım benim yarın ne çıkacak
Merhaba güzellikler , sat12 Mayıs , 4-5 günlük adet gecikmesinden sonra erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı, heyecan ve panikten öğlenden önce hemen sağlık ocağına gittim , orada da idrar testi yapıldı aynı şekilde çift çizgi çıktı evet hamilelik pozitif görünüyor ama pazarteai yani bugün sabah erken gelin kanda bakalım dediler . Bu sabah kan verdim sonuç yarın çıkacakmış bakalım hayırlısı ama çok heyecanlıyım şimdiden 2 yıldır istiyorduk , Allah dileyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın canlarımHaziran hamileliği olan annelerle buradan bilgi paylaşımı yapar dertleşiriz diye düşündüm , hepinizi öpüyorum şimdiden
Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin benimde sat 17 mayis 3 aydir adetlerim duzensiz 11 hazirandan itibaren korunmasiz devam etti iliski 22 haziranda beta hcg 18.13 yrn yine kan testi yaptircam ama normalmi deger yoksa dusukmu diye korkuorum isallah bi sknti yoktur fikrinizi paylasirsaniz sevinirimKızlar merhaba bugün çatlatma iğnemin 18. Günü. İdrar testleri pozitif, 16 Haziran’da betahcg yapıldı 43 çıktı. 2 gün sonra yani 18 Haziran’da tekrar bakıldı 115 çıktı. Doktorum gözün aydın, gayet güzel dedi vitaminler verdi bu arada Progestoron değerime de baktırdı o da gayet güzel
çıkmış dedi..(çok şükür) Haftaya Cuma 25’inde gel dedi sanırım kese o zama gözükür diye düşündü. Ben çok araştırmayı severim araştırdıkça içime kuşkular düştü Kese henüz olmuşmadığı için boş gebelik, dış gebelik, kimyasal bunlardan çok korkuyorum..1 sene istedik 3. Tedavi de tuttu.. yani kolay elde etmiş sayılmam.. Sizlerin yorumlarına çok ihtiyacım var ve sizce bu betahcg de olan gebelik kaçıncı haftasındadır dış, boş gebelik vs olabilir mi sizce yorumlarınız benim için çok önemli.. Hamile olanların bebeğini sağlıkla kucağına almalarını, isteyenlerin de bu duyguyu bir an önce tatmasını diliyorum Rabbimden..
2 günde bir beta hcg takibi yapacaksınız maalesef, çok zor ama risk kalp atışını duyana kadar hep varAllah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin benimde sat 17 mayis 3 aydir adetlerim duzensiz 11 hazirandan itibaren korunmasiz devam etti iliski 22 haziranda beta hcg 18.13 yrn yine kan testi yaptircam ama normalmi deger yoksa dusukmu diye korkuorum isallah bi sknti yoktur fikrinizi paylasirsaniz sevinirim
Yrn ikinci testi yaptircam isllah normal iki kati artmistir haftaya gitmeyi dusunuorum doktorada daha erken diye2 günde bir beta hcg takibi yapacaksınız maalesef, çok zor ama risk kalp atışını duyana kadar hep var( ben de aynı durumdaydım düşüktü değerim bir haftadır iki günde bir kan veriyorum
Kacti sizin deger normal sekilde arttimiYrn ikinci testi yaptircam isllah normal iki kati artmistir haftaya gitmeyi dusunuorum doktorada daha erken diye
Kacti sizin deger suan ne durumdasiniz2 günde bir beta hcg takibi yapacaksınız maalesef, çok zor ama risk kalp atışını duyana kadar hep var( ben de aynı durumdaydım düşüktü değerim bir haftadır iki günde bir kan veriyorum
Kac kac cikti degerleriniz merak ettimKacti sizin deger normal sekilde arttimi
20 haziranda 306Kacti sizin deger suan ne durumdasinizisallah sıkınti yoktur
Çatlatma iğnesi vs tedavi yöntemleri kullanmadıysan betahcg kendiliğinden yükselmez ki 18 olduysa hamilesindir ve çok erken farketmişsindir bunu teyit etmek için 2 gün sonra ki artışa bakarlar 2 katına çıkmışsa hamilesindir kuzumAllah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin benimde sat 17 mayis 3 aydir adetlerim duzensiz 11 hazirandan itibaren korunmasiz devam etti iliski 22 haziranda beta hcg 18.13 yrn yine kan testi yaptircam ama normalmi deger yoksa dusukmu diye korkuorum isallah bi sknti yoktur fikrinizi paylasirsaniz sevinirim
Yok igne falan kullanmadim hatta surekli korunduk adete yakin korunmadik bi olmaz nasilsa diye beklemioduk yaniÇatlatma iğnesi vs tedavi yöntemleri kullanmadıysan betahcg kendiliğinden yükselmez ki 18 olduysa hamilesindir ve çok erken farketmişsindir bunu teyit etmek için 2 gün sonra ki artışa bakarlar 2 katına çıkmışsa hamilesindir kuzum
62 olmusÇatlatma iğnesi vs tedavi yöntemleri kullanmadıysan betahcg kendiliğinden yükselmez ki 18 olduysa hamilesindir ve çok erken farketmişsindir bunu teyit etmek için 2 gün sonra ki artışa bakarlar 2 katına çıkmışsa hamilesindir kuzum
Hayırlı olsun canım bu arada istemiyor muydun gebe kalmayi62 olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?