- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.878
- 598
- 38
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
- #2.041
Valla ben yapacam sabahıda beklemeden birazdan :)
Yaaa iyi cesaret ama ve akşam yapıyorsun sabah yap bari :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben yapacam sabahıda beklemeden birazdan :)
Ayyy yap bakalım su içmemiş ol barii ben iki saat su içmemiştim öyle denk geldi yaniValla ben yapacam sabahıda beklemeden birazdan :)
Ayyy yap bakalım su içmemiş ol barii ben iki saat su içmemiştim öyle denk geldi yanihayırlısı inşallah kuzum ama en doğrusu kan testi unutma
![]()
Valla suda içmiştim çayda içmiştim az öncr dayanamadım yaptım. Çok tek embriyo bugün 7. Gün çok silik ama silikte olsa var ya bir çizgi. Bu kadar şeyden sonra çok ihtiyatlı seviniyoruz bizler tabi ama öyle rahatladım ki en iyi siz anlarsınız:))))))Yaaa iyi cesaret ama ve akşam yapıyorsun sabah yap bari :))
O da olabilirYok yapmadım sadece yumurta toplanmadan önce yapılan çatlatma iğnesi var ovriletteydi sanırım. Umarım onun etkisidir diye umut ediyorum
Valla suda içmiştim çayda içmiştim az öncr dayanamadım yaptım. Çok tek embriyo bugün 7. Gün çok silik ama silikte olsa var ya bir çizgi. Bu kadar şeyden sonra çok ihtiyatlı seviniyoruz bizler tabi ama öyle rahatladım ki en iyi siz anlarsınız:))))))
Kuzumm var gözüküyoooo ayyy hadii hayırlı olsunn maşallahValla suda içmiştim çayda içmiştim az öncr dayanamadım yaptım. Çok tek embriyo bugün 7. Gün çok silik ama silikte olsa var ya bir çizgi. Bu kadar şeyden sonra çok ihtiyatlı seviniyoruz bizler tabi ama öyle rahatladım ki en iyi siz anlarsınız:))))))
Teşekkür ederimmm:)) erken test. Fotoğrafta daha silik canlıda biraz daha belli. Allahım herkese hayırlısını versin inşallah hepimize:)Tebrik ederim canımnormal test mi bu erken test mi bu
gayet net ben burdayım diyor
Yaa hayırlısıyla sağlıklısıyla gelsin, ben daha önce normal yolla bir kimyasal gebelik yaşamıştım biraz tabi o yüzden ihtiyatlıyım ama öyle rahatladım ki :))) ta diğer gruptan tberi seninle olumlu duygularla yazışıyoruz. Transfer olduk derken bunuda gördük, ya allah gönlümüze göre versin:))) doğumlarını konuşalım inşallah:)Kuzumm var gözüküyoooo ayyy hadii hayırlı olsunn maşallah![]()
Kuzum inşallah görürürz o günlerimizi deYaa hayırlısıyla sağlıklısıyla gelsin, ben daha önce normal yolla bir kimyasal gebelik yaşamıştım biraz tabi o yüzden ihtiyatlıyım ama öyle rahatladım ki :))) ta diğer gruptan tberi seninle olumlu duygularla yazışıyoruz. Transfer olduk derken bunuda gördük, ya allah gönlümüze göre versin:))) doğumlarını konuşalım inşallah:)
e pozitifi gördü ya zaten ,artık zor da değil test yapmak tabiki zevkle yapar,Yaaa iyi cesaret ama ve akşam yapıyorsun sabah yap bari :))
Evet artık çarşambayı beklerim, kan veririm. Zaten transferden sonra ufak bi tatile çıkmıştık, eve yeni geldik sayılır. Bi gitsek mi kan vermeye diye düşündük ama değer ne çıkarsa çıksın muhtemelen henüz düşük çıkacağı için zaten Çarşamba yine vercez:))Sende kan vermedin değil mi henüz, perşembeydi seninde test günün ?Kuzum inşallah görürürz o günlerimizi deinşallah kan değerlerimiz de iyi çıksın sağlıkla ilerlesinler de daha serüven yeni başlıyo adım adım ilerlicez inşallah
çok sevindimm gerçekten ne zaman kan verceksin kendi gününde mi ??
Opo tatiller falan baya rahatsınEvet artık çarşambayı beklerim, kan veririm. Zaten transferden sonra ufak bi tatile çıkmıştık, eve yeni geldik sayılır. Bi gitsek mi kan vermeye diye düşündük ama değer ne çıkarsa çıksın muhtemelen henüz düşük çıkacağı için zaten Çarşamba yine vercez:))Sende kan vermedin değil mi henüz, perşembeydi seninde test günün ?
Yaa psikolojik olarak rahat olmak çok önemli benim içiin. Denize girmedim doktor önermedi, tabi pek güneşlenmedimde öyle gezme tozma hem vakit çabuk geçti nasıl 7 gün geçti anlamadım o açıdanda iyi oldu. Tabi ilk 3 ay yinede hiç birşeyi abartmamak lazım:) yarın kan verirsen mutlaka yaz, inşallah kalp atışına kadarda zaman hızla geçer:)Opo tatiller falan baya rahatsınben ce kafa rahatlığıda önemli tabiii kuzum o kadar ihtiyacım var ki tatile bizim bakalım doktor ne dicek duruma göre hareket ederiz herhalde
Benim test günüm 11.güne verdi cumartesi daha ama ben bi yarın bi persembe vercem bakalım
![]()
Deniz havuz gozum yok bi cesme havasi alsam yeter banaYaa psikolojik olarak rahat olmak çok önemli benim içiin. Denize girmedim doktor önermedi, tabi pek güneşlenmedimde öyle gezme tozma hem vakit çabuk geçti nasıl 7 gün geçti anlamadım o açıdanda iyi oldu. Tabi ilk 3 ay yinede hiç birşeyi abartmamak lazım:) yarın kan verirsen mutlaka yaz, inşallah kalp atışına kadarda zaman hızla geçer:)
Valla bende bi çeşme havası aldım geldim öyle diyim :) aynen ay sonuna biraz daha rahatlamış oluruz birşeyler belli olur :)Deniz havuz gozum yok bi cesme havasi alsam yeter banayazarim kuzum Allahin izniyle insallah gecer hemencecik zaman kese gormesi falan da ay sonunu bulur herhalde
![]()
Yaaaa en sevdigim yerrrrValla bende bi çeşme havası aldım geldim öyle diyim :) aynen ay sonuna biraz daha rahatlamış oluruz birşeyler belli olur :)
Ben yaptım cumartesi pzarPerşembe günü çok varmış bekleyen. Ama kimse sabırsızlanıp testte yapmamış sanırım![]()
silik testi atsana canımBen yaptım cumartesi pzarsalaklık ettim negatifi görünce çok stres oldum çok sıkıntı yaptım. Bu sabah bi daha yaptım hafif çizgi çıktı kan verdim henüz sonuç çıkmadı. Pek güvenemedim idrar testine ama inşallaah doğrudur.. ama perşembe önemli tabi 12. Günkü değer yüksek olsa ii olur
![]()
herkes izmirde sanırımYaaaa en sevdigim yerrrrhangi sehirdesiniz normalde