- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
- #1.621
Kizlar sonucium negatif cikti bugun 11.gunum insalalh sizinkiler tutar bana nasip degilmis demekki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah işinizi kolaylaştırsın inşallahProgestan benim iğne 1 günde 2 ampul biradan yapılıyor ve gün aşırı yapılacak. Ben de bu gece vurdurcam bakalım bana etkisi ne olacak
İnşallah böylesi hayırlıdır. Vardır Rabbim in bir zamanıKizlar sonucium negatif cikti bugun 11.gunum insalalh sizinkiler tutar bana nasip degilmis demekki
Ben de akşam 8 de vuruyorum hep dün gerçekten kafam çok dalgındı bugün daha iyiym ama internetten baktım progestan kafası diye birşey varmışBana da kalçadan iğne verdi Dr. Gerçekten dikkat dağınıklığı falan mı yapıyor ben de çalışıyorum gece 10da vurdurcam igneyi
İnş daha güzel bir zamanda olur hiç merak etmeyin hepimiz bir gün bu hayalimize kavuşacağızKizlar sonucium negatif cikti bugun 11.gunum insalalh sizinkiler tutar bana nasip degilmis demekki
YaaaKizlar sonucium negatif cikti bugun 11.gunum insalalh sizinkiler tutar bana nasip degilmis demekki
Yok yavrum yukselmez artik 11 .gun bugun bitti yani yazdim doktora daha donmedi bakalim napalim cok umitliydim bu sefer ama nasip degilmis demekkiYaaaüzüldüm canım. Rabbim hayırlı vaktini bilir.
yükselme şansı yok mu? Doktorun ne dedi?
Demek ki hayırlısı böyleymiş canım benim. Rabbim herşeyin hayırlısını bilir. Vardır bir hikmet. İnsan üzülüyor tabi ama hayırlı vakitte olması herşeyden önemli. Rabbim bilir, biz bilmeyiz. İnşallaah tez vakitte nasip etsin inşallaah sana da isteyen herkese de.Yok yavrum yukselmez artik 11 .gun bugun bitti yani yazdim doktora daha donmedi bakalim napalim cok umitliydim bu sefer ama nasip degilmis demekki
Amin inşallah hepimizin kolay olsunAllah işinizi kolaylaştırsın inşallahbenim iki gün önce yaptığımın acısı yeni yeni geçiyo yarın tekrar yapcam
nelere katlanıyor insan Bi doğsun popoya yiyecek şaplağı
![]()
Hadi yaaa iş yerinde ne olacak dalgınlıklaBen de akşam 8 de vuruyorum hep dün gerçekten kafam çok dalgındı bugün daha iyiym ama internetten baktım progestan kafası diye birşey varmış![]()
Biz hep istiyoruz ama vakti zamanı Rabbim belirliyor demek ki zamanı değilmiş olur Allahın izniyle umudunu yitirme devam etKizlar sonucium negatif cikti bugun 11.gunum insalalh sizinkiler tutar bana nasip degilmis demekki
Bizde de genetik sıkıntısı var cnm.bir kez denedik Ankara Bahçeci de embriyolarda trizomi 18 çıktı ve transfer iptal edildi.bu ay ikinci denemeye başladık. Inşallah bu sefer sonuç temiz gelir yurtdışından..Bizim genetik sıkıntısı var embriyoları yurt dışına gönderdik o yüzden bizim ki 30 bini buldu. Nisan ayında başladık yumurtalar toplandı döllendi yurt dışına gitti geldi bende o arada rahim filmi çektirdim şu an transfer sürecindeyiz
Canım benim çok üzüldüm rabbim hakkından hayırlı zamanda kolaylıkla nasip etsin ins sana güzel bol bol evlatlar insKizlar sonucium negatif cikti bugun 11.gunum insalalh sizinkiler tutar bana nasip degilmis demekki
Vururken hissetmiyorsun ki korkma vurduktan 15 dk sonra başlıyor herşeyAmin inşallah hepimizin kolay olsunDeme öyle yaa çok korkuyorum igneden
Çok doğru söylüyorsun Bi dogsunlar bak neler olacak![]()
Bana buz aküsü ile verdiler ve buzdolabı sebzelinde muhafaza etmem lazımmış . Bence kullanmayın aldığınız eczaneye götürüp sorun .Gonapeptly kullanan arkadaşlar bir bakar mısınız? Bana transfer günü 1 tane verdiler 3 gün sonra yapacaksın dediler. Dolaba koymam gerekir mi dedim gerek yok dediler. Zaten buz aküsü de vermediler. Şimdi baktım 2 ile 8 derece arası saklayın diyor. Ama dün öğlenden beri oda sıcaklığında. Siz nerede muhafaza ettiniz.
Transferi değil ama opuyu etkiler yumurtalarınız erken çatlayabilir doktorunuza mutlaka bilgi verin saati öne çekebilirMerhaba kızlar bi sorum olacak size ins transfer hazirligindayim bugün catlatma igmesi vurmam lazımdı akşam 8 demişti hemşire ben iğneyi karıştırdım 6 da vurdum bi sorun olmaz demi transferimi falan etkilemez demi??
Saat çok önemli 35-36 saat sonra toplamaları lazım mutlaka konuşun doktorunuzlaMerhaba kızlar bi sorum olacak size ins transfer hazirligindayim bugün catlatma igmesi vurmam lazımdı akşam 8 demişti hemşire ben iğneyi karıştırdım 6 da vurdum bi sorun olmaz demi transferimi falan etkilemez demi??
Canım bu opu için değil ben onu oldum dondurulmus embriyom var transfer yapılacak hazırlık aşamasında 3/1 oranında gene her ihtimale çatlama igmesi vurulalim dedi saat 8 demisti şimdi transferde önemli bu olay sizce sorsam mı bilemedim bendeSaat çok önemli 35-36 saat sonra toplamaları lazım mutlaka konuşun doktorunuzla