• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Merhablar arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var ben 225mg iğn oldu dozlarım 20/25 tane yumurta var dedi doktor ama 16 tane çıktı toplandı 5i olgun çıktı 3. Güne kadar gittiler ısrarla 5. Güne götürdüler bugün yani 2 adet kalmış biri 4ab biri 5ab şimdi doktorum isteğim üzerine ikisinide transfer yapar biliyorum kendisini. Ama sizce kaliteleri nasıl ve maddi manevi bana uygun diye ve yaşım 22 o yüxden ikisinide almak istiyorum sonrasında zaten sil baştan başlicsm tedaviye inşallah doğarlarsa biraz büyüdükten sonra . Kalitesi nasıl sizce ve yumurtalarım yüksek zor iğneyle böyle sağlıksız olduğunu düşünüyorum

Merhaba kızlar. Moralim çok bozuk. Dün 6 tane yumurta toplamışlardı.4 tanesi genetik olgunluğa ulaşmamış. 2 tanesi sadece iyiymiş. Ama sadece 1 tanesi döllenmiş. Yani şuan 1 tane embriyo var. Oda gelişip gelişmeyeceği yarın belli olcak. Çok üzüldüm. Yıkıldım normalde bişi yok demişlerdi. Bi çok doktor. Sıkıntı olmaz. Eşimde sadece hareketsizlik problemi vardı. Dua edin yarına büyüsün gelişsin.
Benim gibi problem yaşayan oldu mu hiç. Bu olhunlaşamama neden oluyır.
Merhaba, o bir tane başarıyor😉 benim de altı yumurta toplandı,üç tanesi olgundu ve döllendi ama iki tanesinin gelişimleri dördüncü günde yavaşlayınca dondurmadılar. Bir tane embriyo donduruldu transfer için bekliyor.

Merhablar arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var ben 225mg iğn oldu dozlarım 20/25 tane yumurta var dedi doktor ama 16 tane çıktı toplandı 5i olgun çıktı 3. Güne kadar gittiler ısrarla 5. Güne götürdüler bugün yani 2 adet kalmış biri 4ab biri 5ab şimdi doktorum isteğim üzerine ikisinide transfer yapar biliyorum kendisini. Ama sizce kaliteleri nasıl ve maddi manevi bana uygun diye ve yaşım 22 o yüxden ikisinide almak istiyorum sonrasında zaten sil baştan başlicsm tedaviye inşallah doğarlarsa biraz büyüdükten sonra . Kalitesi nasıl sizce ve yumurtalarım yüksek zor iğneyle böyle sağlıksız olduğunu düşünüyorum
16 yumurtadan 5 tanesi mi döllendi

Ben birsey sormak istiyorum cahilliğime verin. :KK43:

Diyelim 5 yumurtanızda döllendi. 2 sini transfer ettiler. Geri kalanları ne yapıyorlar. ?

Birdaha çocuk düşünmüyorsanız ?

Tüp bebek merkezlerinde embriyo karısıklığına dair haberler okudumda kafam bulandı
Önemli olan döllenen yumurta sayısı değil 3. Ve 5. Güne gelen yumurta sayısı. 2 tane transfer edilmesi o transfer edilen embryoların illa tutacağı anlamına gelmiyor malesef. Sonrasında çocuk düşünmüyor olsanız bile her ihtimale karşı dondurmanız gerekiyor. Embryoların karıştırılmaması için gerekli özen elbette gösteriliyordur ama orası biraz şans işi. Neticede hali hazırda doğmuş koca bebeklerin bile karıştırıldığını düşünecek olursak o konuda net bir şey söylemek zor olur.

Eğer ilk denemenizse 2 tane transfer yapmazlar, daha doğrusu yapamazlar; çünkü yasak.

Eğer ilk denemenizse 2 tane transfer yapmazlar, daha doğrusu yapamazlar; çünkü yasak.
Ya biraz doktorun inisiyatifinde bu gerçekten, ben bu topicte daha önce de belirtmiştim. Benim ilk denemem yaşım 35 altı, doktor istersen 2 tane koyabiliriz dedi. Ama ben istemedim. Biraz doktorla merkezle alakalı sanırım.

Merhaba, o bir tane başarıyor😉 benim de altı yumurta toplandı,üç tanesi olgundu ve döllendi ama iki tanesinin gelişimleri dördüncü günde yavaşlayınca dondurmadılar. Bir tane embriyo donduruldu transfer için bekliyor.
İnşallah o Bi tane başarır yaa. Sizin için de hayırlısı olsun inş transfer de sıkıntı yaşamazsınız.

Biz de din bir ümit gittik heves heyecanla ancak e2 değerim yüksek cıktı 1 ay öteledik kistleri baskılamak icin dogmkontrol başlattı böyle olan var mı aranızda ?

Biz de din bir ümit gittik heves heyecanla ancak e2 değerim yüksek cıktı 1 ay öteledik kistleri baskılamak icin dogmkontrol başlattı böyle olan var mı aranızda ?
Geçen ay bana da yumurta yatakların sönmedi diyerek doğum kontrol hapı başlanmıştı. Benim de 2 ay ertelendi bi ay da progesteron değeri kötü çıkmıştı. Zaman geçio hayırlısı ne zamansa vaktini dolduruyordur🥰 geç olsun güç olmasın. allah yardımcınız olsun🙏

Back
X