- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
Selam arkadaşım Nasıl oldun tedavide ne aşamadasın ben ameliyatımı oldum tüpe geçiş yapılacak tarihi belli degilHadi hayırlı olur inşallah hep birlikte pozirifleri görelim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam arkadaşım Nasıl oldun tedavide ne aşamadasın ben ameliyatımı oldum tüpe geçiş yapılacak tarihi belli degilHadi hayırlı olur inşallah hep birlikte pozirifleri görelim
Selam arkadaşım durumun nasil ben ameliyatımı 2gun oldu yaptiraliHadi hayırlı olur inşallah hep birlikte pozirifleri görelim
Benm en son yapılan testte 0.51 cıktıAmh niz kac
Evet şuan merkezdeyim inşallah güzel olacak teşekkür ederimAmin canım benim inscanim çok olmasida önemli değil kalitesi iyi olsun bir tane olsun tutsun ins önemli olan o hayirlisiyla olur sen merak etme
![]()
Allah kaliteli güzel yumurtalar nasip etsin canımEvet şuan merkezdeyim inşallah güzel olacak teşekkür ederim![]()
Canım benim adetim dün bitti bugün başladım sanırım ilaç olarak ilk gün olacak haftaya cumartesi kontrol varYarin kontrolum var canim seninde hayırlısı olsun inşallah senin kaçıncı günün bugün![]()
Hayırlısı olsun tatlım en kaliteli ve seni bebeğine kavuşturacak yumurtan toplansın insEvet şuan merkezdeyim inşallah güzel olacak teşekkür ederim![]()
Allah razı olsun canım inşallah seninde herşey yolunda giderCanım benim adetim dün bitti bugün başladım sanırım ilaç olarak ilk gün olacak haftaya cumartesi kontrol varhadi hayırlısı yarın ins herşey istediğin gibi olur güzel haberler alırsın canım
![]()
Inş canım geçen sefer kalınlık olmayıp iptal edince suan biraz korkum var haftaya ne olacak diye hayırlısı diyelimAllah razı olsun canım inşallah seninde herşey yolunda gider❤
Seni cok iyi anlıyorum canim benimde 2 sefer iptal olunca bu sefer tedirgin oluyor insan hakkımızda hayırlısı olsunInş canım geçen sefer kalınlık olmayıp iptal edince suan biraz korkum var haftaya ne olacak diye hayırlısı diyelim![]()
Amin inşallah çok teşekkürlerAllah kaliteli güzel yumurtalar nasip etsin canım
Bugün opu vardı haftaya inşallah transfer olcak çok hafif bi ağrım var o kadar iyiyim teşekkür ederim
Allah razı olsun hepimiz yavrularımıza kavuşalım inşallah evet 1 tane olsun bizim olsun
İnşallah çok sağolun bakalım dr bekliyoruz merakla neler oldu hiç bilmiyorumHayırlısı olsun tatlım en kaliteli ve seni bebeğine kavuşturacak yumurtan toplansın inshaberdar et kendinden canım mutlaka
![]()
çok çabuk yazdın sıkıntısız atlattın sanırım opuyu geçmiş olsun sonuçları güzel olur inşallahAmin inşallah çok teşekkürler![]()
Evet çok şükür çıktığımda az bi ağrım vardı o da yarım saate kalmadan geçtiçok çabuk yazdın sıkıntısız atlattın sanırım opuyu geçmiş olsun sonuçları güzel olur inşallah
beklediğinden fazla çıktı mı yumuşların söylenenden daha çok çıkıyor yaEvet çok şükür çıktığımda az bi ağrım vardı o da yarım saate kalmadan geçti
Evet çok şükür çıktığımda az bi ağrım vardı o da yarım saate kalmadan geçti
Ayy evet canım kusura bakma benim hatam opu vardı bugünBugün opu vardı haftaya inşallah transfer olcak çok hafif bi ağrım var o kadar iyiyim teşekkür ederim![]()