Benin 4 ay oldu=/Biz ilk defa deneyeceğiz 6 aylık evliyizSiz?
Ovu testi yapiyomusunBat tarihim 7 haziran sizce idrar testinde en erken hangi gün belli olur silik bile cıksa?
Merhaba, erken gebelik testi yaparsan adet gecikmesi olmadan 6 gün öncesinden sonuç veriyor diye yazıyor prospektüslerde. Sağlıkla gelsin inşallah vardır bebişBat tarihim 7 haziran sizce idrar testinde en erken hangi gün belli olur silik bile cıksa?
Umarım beklediğimiz güzel haberleri alırızBende deneyecehim onu umarim olumlu sonuc alırız
Yumurtlamaya kadar devam edeyim dedimUmarım beklediğimiz güzel haberleri alırızyumurtlama tarihine kadar mı uygulayacaksınız yoksa adet bitimi 2-3 gün mü
Benim de bu konu hakkında pek bilgim yok burada arkadaşların verdiği bilgiler doğrultusunda yapacağım bakalımYumurtlamaya kadar devam edeyim dedim
Bu ay ilk kez denemeye basladık o yüzden ovu testi hic denemedim. 3 günde bir birliktelik yaşıyoruz sadece. Eğer bu ay tutmazsa diğer ay ovu testi deneyecegimOvu testi yapiyomusun
Yumurtlamadan sonra yapilmasi gerekiyo ona gore hesaplaniyo ondan sordumBu ay ilk kez denemeye basladık o yüzden ovu testi hic denemedim. 3 günde bir birliktelik yaşıyoruz sadece. Eğer bu ay tutmazsa diğer ay ovu testi deneyecegim
Hadi inşallah hayırlısıyla sağlıkla olurBele yapistiriliyomus bebegin tutunmasini sagliyormus
Evet normalde öyle benım adetlerimde düzensiz normalde bakalım kısmet bu ay artık haziranın 7 si gibi belli olur:)Yumurtlamadan sonra yapilmasi gerekiyo ona gore hesaplaniyo ondan sordum
Bat= beklenen adet tarihiBat nedir bilmiyorum ama beni de ekler misiniz yas 24 haxiran için düşünüyorum.
Evet normalde öyle benım adetlerimde düzensiz normalde bakalım kısmet bu ay artık haziranın 7 si gibi belli olur:)
Birde birliktelikten sonra 15-20 dk belimde yastıkla bekliyorum ama sonra cok sıkısıyorım ve mecburen wcye gidiyorum. Bu bir engel olusturur mu cok fa
İliskiden önce hem kadın hem erkek mesanesinin boslatilmasi gerekiyormus cnmEvet normalde öyle benım adetlerimde düzensiz normalde bakalım kısmet bu ay artık haziranın 7 si gibi belli olur:)
Birde birliktelikten sonra 15-20 dk belimde yastıkla bekliyorum ama sonra cok sıkısıyorım ve mecburen wcye gidiyorum. Bu bir engel olusturur mu cok fazla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?