Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat tarihim 7 haziran sizce idrar testinde en erken hangi gün belli olur silik bile cıksa?

Merhaba hanımlar
Hepimizin meleği sağlıkla, kolaylıkla gelsin inşallah 🕊
Listeye beni de ekleyebilir misiniz rica etsem?
Bat 28 Mayıs yaş 28 teşekkürler

Bat tarihim 7 haziran sizce idrar testinde en erken hangi gün belli olur silik bile cıksa?
Merhaba, erken gebelik testi yaparsan adet gecikmesi olmadan 6 gün öncesinden sonuç veriyor diye yazıyor prospektüslerde. Sağlıkla gelsin inşallah vardır bebiş

Umarım beklediğimiz güzel haberleri alırızyumurtlama tarihine kadar mı uygulayacaksınız yoksa adet bitimi 2-3 gün mü
Yumurtlamaya kadar devam edeyim dedim

Selamlar Bat 5 haziran yaş 24 inşallah bu ay hepimiz muradımıza ereriz hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin Rabbim hepimize

Ovu testi yapiyomusun
Bu ay ilk kez denemeye basladık o yüzden ovu testi hic denemedim. 3 günde bir birliktelik yaşıyoruz sadece. Eğer bu ay tutmazsa diğer ay ovu testi deneyecegim

Bat nedir bilmiyorum ama beni de ekler misiniz yas 24 haxiran için düşünüyorum.

Bu ay ilk kez denemeye basladık o yüzden ovu testi hic denemedim. 3 günde bir birliktelik yaşıyoruz sadece. Eğer bu ay tutmazsa diğer ay ovu testi deneyecegim
Yumurtlamadan sonra yapilmasi gerekiyo ona gore hesaplaniyo ondan sordum

Yumurtlamadan sonra yapilmasi gerekiyo ona gore hesaplaniyo ondan sordum
Evet normalde öyle benım adetlerimde düzensiz normalde bakalım kısmet bu ay artık haziranın 7 si gibi belli olur:)
Birde birliktelikten sonra 15-20 dk belimde yastıkla bekliyorum ama sonra cok sıkısıyorım ve mecburen wcye gidiyorum. Bu bir engel olusturur mu cok fazla?

Merhabalar, 05.06 beklenen tarihim. yaşım da 37. Umarım olumlu sonuç alır, burada da ileri yaş gebelikte endişeleri olan arkadaşlar için yardımcı olabilirim

Ben kesin regl olurum haziran için yerimi alayım 25 haziran bat yaş 26 4 ayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…