Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bir şey sorcam ya kasıktan bacağa vuran ağrının sebebi ne olabilir? 2 gündür var bende
Aynı şey bende de var 9 gün var bata,yanlış hareket yaptım ondan diye düşünüp belirti aramamak istiyordum ama sizde de duyunca dikkatimi çekti 🤣

Endometrium kalınlığı 12 mm olculmus nasil acaba 🤔🤔

Normalde kaç gün sürüyo canım adet benim 6 cı günde lekelenmem oluyo bazı aylar. Değerlendir boş geçme pik olmuş 😊
Değerlendirdik bakalım.. Bugünde kasık ağrım var çatlıyor sanırım
Bende yoktu aslainda 12 martta vejinal ultrasona girmistim hicbir sorun yoktu ama regl olmadigimdan oldu herlde kanamali kistmis

Evet oyleymis doktor korkulacak birsey yok dedi
Geçmiş olsun..
Benimde geçen sonbaharda olmuştu 1ay gecikmişti adetim ve kasık ağrım vardı mide bulantısı ara ara oluyordu.. Meğer bendede kistleşme olmuş o zaman doktor transvajinal ultrason la baktı 1-2güne adet olursun dedi ertesi gün adet oldum.. Adetle bütün ağrılarım dertlerim bitti😂
Seninde biter ve hemen hamile kalırsın inşallah canım.. Bu ay olmasada üzülme sorun basitmiş en azından☺️

Değerlendirdik bakalım.. Bugünde kasık ağrım var çatlıyor sanırım

Geçmiş olsun..
Benimde geçen sonbaharda olmuştu 1ay gecikmişti adetim ve kasık ağrım vardı mide bulantısı ara ara oluyordu.. Meğer bendede kistleşme olmuş o zaman doktor transvajinal ultrason la baktı 1-2güne adet olursun dedi ertesi gün adet oldum.. Adetle bütün ağrılarım dertlerim bitti😂
Seninde biter ve hemen hamile kalırsın inşallah canım.. Bu ay olmasada üzülme sorun basitmiş en azından☺️
Evet cok sukur ama adet sokturucu falan vermedi herhangi bi ilac

Eklentiler

• Screenshot_20210524_083040.jpg
    Screenshot_20210524_083040.jpg
    113,8 KB · Görüntüleme: 37
Günaydın kızlar🌸

Haso18 Haso18 çok geçmiş olsun canım moralini hiç bozmuyorsun daha adet olmadın sonucta umut hep var calısmalara devam😬

Back