Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla testle takip etmiyorum henuz akintima ve agrima gore hesapliyorum cok belirgin oluyolar cunku ama bu yumurtlama donemi gibi degil seffaf ama kivami yok degisik bisey ya usuttum diyorum yada gebelik belirtisi mi acaba dedim
Gebelikte öyle oluyo ama biraz erken gibi geldi bende adet günü başlamıştı dediğin gibi sanki adet oldum sanıp wc giderdim şeffaf akıntıydı çok geliyo gebelikte inşallah hamilesindir

Gebelikte öyle oluyo ama biraz erken gibi geldi bende adet günü başlamıştı dediğin gibi sanki adet oldum sanıp wc giderdim şeffaf akıntıydı çok geliyo gebelikte inşallah hamilesindir
Aynen evet arastirayim biraz bu ne diye baktim hep hamilelerin problemiymis insallah pek fazla bilgi bulamadim bende aklima takildi

Valla testle takip etmiyorum henuz akintima ve agrima gore hesapliyorum cok belirgin oluyolar cunku ama bu yumurtlama donemi gibi degil seffaf ama kivami yok degisik bisey ya usuttum diyorum yada gebelik belirtisi mi acaba dedim
Benden de aynı bahsettiğiniz sekilde su gibi bir akıntı geldi reglimin 20.günü civarı aslında yumurtlamam olmuştu öncesinde. O günü de degerlendirdim. Yumurtlama testleri de %100 olmayabilir her zaman, belirtileri de takip etmeli. Ya yerlesme akıntısı ya da yumurtlama, degerlendirmekte fayda var. Yumurtlamanın üstünden kaç gün gecti sizin?

Onuda degerlendirdik evet ama donem geldi ovulasyondayim hadi diye yapmiyoruz akisina biraktik bu ay baya denk geldi butun gunler o yuzden ayri bi umutlandim en sonra 14 ve 15i 2 gun seffaf uzayan akintim oldu o gunler dahil 10 gunu degerlendirik 10 gun oldu yani

Ben de bu konuyu çok arastırdım çünkü benim yumurtlamadan 10 gün sonra oldu. Tam yerlesme zamanı. Ama net birsey bulamadım. Genelde kanama seklinde oluyormuş yerleşme. O yüzden acaba yumurtlama mı, ovulasyondan anlayamadım mı diye karar kıldım. Her belirtiyi hamileliğe yormak da insanı bunaltıyor. Mesela şimdi göbek çizgisi gibi birsey görüyorum belirgin. Ama %10 insanda ilk ay bu belirti olurmuş, oran çok düşük. Gebelik testi sipariş ettim. O gelince akla, kara belli olacak benim yumurtlama sonrası 15.günüm, testte çıkar artık

Ay yok belirti takip etmek coook bunaltici ve bos umut yani cunku acikcasi bir cogunu uyduruyoruz psikoloji iste kesinlikle agri sizi yanma batma kanama takmiyorum bakmiyorum bu ilk defa oldu noluyoruz dedim ama bisey bulamadim dedigin gibi.. Evet senin cikar artik en iyi sonuc icin supheli iliskiden 21 gun sonra diyolar ama 15te silik ihtimali yuksek.. Adet dongun kac gun? Benim 26 ve yaklasik 12 13. gun yumurtlama oluyo yuksek ihtimal bir sonraki adetin gecmesini mecbur bekliyorum

Adet gününüz geçtimi hanımlar benim 5 gün var heyecan dorukta sizlerin ne kadar kaldı

Bende pcos var, adetim düzensiz maalesef 45 günde bir oluyorum genelde, bu nedenle yumurtlama gününü baz alabiliyorum. Adet basından sayarsam 16.gün yumurtlama oldu. Yumurtlama üstünden 15 gün gecti. 17.günde idrarda net sonuç çıkıyormuş. En garantisi test, belirtiler psikolojik mi artık bilemiyorsun

Adet gününüz geçtimi hanımlar benim 5 gün var heyecan dorukta sizlerin ne kadar kaldı
8 kaldi benimde
O zaman mutlaka cikar insallah cikar Seyi de dusunuyorum belirti bak test yap tamam bu kadar erken ogrenmenin handikapida acaba kese olustu mu kalbi atti mi stresi yasamak kimisi 6 haftalik ogreniyo ama hepsini birden ogreniyo Stres ustune stres biniyo boyle dogru mu yapiyorum acaba diye dusunmuyo degilim

Kendimizi motive ediyoruz, bu da iyi aslında. Şu belirti var diye diye motüvasyon tavan testte tek çizgi görene kadar, umarım hepimizin çift çizgi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…