Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben eşime baktirmadim yüzüstü derken canım ayak dikiyorum yastık koyup bak ne yapmaliyim
Canım istersen diz dirsek pozisyonu yani doggy deniyor galiba o pozisyon değerlendirip sonrasında yüzüstü yatabilirsin ben çatlamayı öyle değerlendirdim yada sırtüstü değerlendirip ayaklarını dikip bi süre öyle kalıp yüzüstü dönersin bi süre de öyle bekleyebilirsin denemekte fayda var

Belirtisi olan var mi aranizda acaba? Pek bi fikrim yok acikcasi normal duzenimin disinda su gibi akintim var 2 gundur ped takmak zorunda kaliyorum koku yok renk yok ayiptir soylemesi altima kacirmisim gibi Belirti sayiliyo mu acaba merak ettim

Belirtisi olan var mi aranizda acaba? Pek bi fikrim yok acikcasi normal duzenimin disinda su gibi akintim var 2 gundur ped takmak zorunda kaliyorum koku yok renk yok ayiptir soylemesi altima kacirmisim gibi Belirti sayiliyo mu acaba merak ettim
En cok belirti bende vardı oda bebek degil kistmis

hmm ben doggy yapıyorum geçen aydan beri ayak dikiyorum o zaman yüzüstü yatayım. Ayak dikmek yerine=)

Bata kaç gün var

Yaa ama bak belirti vermis kimisi hic anlamiyor vucudun hassas demek ki uyariyi vermis hemen iyi bisey aslinda cabuk fark etmissin
Evet oyle galiba baklm yine bi umut var hcg sonucu cikana kadar

En cok belirti bende vardı oda bebek degil kistmis
Over kistimi acaba bende de var ebru ceylanin youtubeda egzersizi var bu ay hamile degilsem adetle birlikte onu yapmayı dusunuyorum sizede tavsiye ederim memnun kalan baya fazla insan var

Over kistimi acaba bende de var ebru ceylanin youtubeda egzersizi var bu ay hamile degilsem adetle birlikte onu yapmayı dusunuyorum sizede tavsiye ederim memnun kalan baya fazla insan var
Bende yoktu aslainda 12 martta vejinal ultrasona girmistim hicbir sorun yoktu ama regl olmadigimdan oldu herlde kanamali kistmis

Bende yoktu aslainda 12 martta vejinal ultrasona girmistim hicbir sorun yoktu ama regl olmadigimdan oldu herlde kanamali kistmis
Yaa hic duymadim bunu belkide adetle giden cinstendir benimde geciktigi icin gitmistim kist var demisti sol overde

Tekrar yumurtlama mi olacak acaba ovulasyon testin varsa yarın yap istersen canm
Valla testle takip etmiyorum henuz akintima ve agrima gore hesapliyorum cok belirgin oluyolar cunku ama bu yumurtlama donemi gibi degil seffaf ama kivami yok degisik bisey ya usuttum diyorum yada gebelik belirtisi mi acaba dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…