Canım istersen diz dirsek pozisyonu yani doggy deniyor galiba o pozisyon değerlendirip sonrasında yüzüstü yatabilirsin ben çatlamayı öyle değerlendirdim yada sırtüstü değerlendirip ayaklarını dikip bi süre öyle kalıp yüzüstü dönersin bi süre de öyle bekleyebilirsin denemekte fayda varBen eşime baktirmadim yüzüstü derken canım ayak dikiyorum yastık koyup bak ne yapmaliyim
En cok belirti bende vardı oda bebek degil kistmisBelirtisi olan var mi aranizda acaba? Pek bi fikrim yok acikcasi normal duzenimin disinda su gibi akintim var 2 gundur ped takmak zorunda kaliyorum koku yok renk yok ayiptir soylemesi altima kacirmisim gibiBelirti sayiliyo mu acaba merak ettim
hmm ben doggy yapıyorum geçen aydan beri ayak dikiyorum o zaman yüzüstü yatayım. Ayak dikmek yerine=)Canım istersen diz dirsek pozisyonu yani doggy deniyor galiba o pozisyon değerlendirip sonrasında yüzüstü yatabilirsin ben çatlamayı öyle değerlendirdim yada sırtüstü değerlendirip ayaklarını dikip bi süre öyle kalıp yüzüstü dönersin bi süre de öyle bekleyebilirsin denemekte fayda var
YaaEn cok belirti bende vardı oda bebek degil kistmis
Bata kaç gün varBelirtisi olan var mi aranizda acaba? Pek bi fikrim yok acikcasi normal duzenimin disinda su gibi akintim var 2 gundur ped takmak zorunda kaliyorum koku yok renk yok ayiptir soylemesi altima kacirmisim gibiBelirti sayiliyo mu acaba merak ettim
Evet oyle galibaYaaama bak belirti vermis kimisi hic anlamiyor vucudun hassas demek ki uyariyi vermis hemen iyi bisey aslinda cabuk fark etmissin
Hadi tutar inşallah da peşpeşe iyi haberler alırızhmm ben doggy yapıyorum geçen aydan beri ayak dikiyorum o zaman yüzüstü yatayım. Ayak dikmek yerine=)
Over kistimi acaba bende de var ebru ceylanin youtubeda egzersizi var bu ay hamile degilsem adetle birlikte onu yapmayı dusunuyorum sizede tavsiye ederim memnun kalan baya fazla insan varEn cok belirti bende vardı oda bebek degil kistmis
8 gun var suanBata kaç gün var
20 sinde yumurtlamassin sanırsam en yogunu oydu çünkü sen daha iyi anlarsın 21 Indeki ise siliklesmeye baslamis bakMerhaba benimde böyle ama bişey anlamadım devam edeyim mi
Bende yoktu aslainda 12 martta vejinal ultrasona girmistim hicbir sorun yoktu ama regl olmadigimdan oldu herlde kanamali kistmisOver kistimi acaba bende de var ebru ceylanin youtubeda egzersizi var bu ay hamile degilsem adetle birlikte onu yapmayı dusunuyorum sizede tavsiye ederim memnun kalan baya fazla insan var
Tabi oyle diyorum ya annem gozumun onunde onca kistle bebek sahibi olduEvet oyle galibabaklm yine bi umut var hcg sonucu cikana kadar
İnsallahTabi oyle diyorum ya annem gozumun onunde onca kistle bebek sahibi olduVarsa nasibi ne olursa olsun gelir o haber insallah
Tekrar yumurtlama mi olacak acaba ovulasyon testin varsa yarın yap istersen canm8 gun var suan
Yaa hic duymadim bunu belkide adetle giden cinstendir benimde geciktigi icin gitmistim kist var demisti sol overdeBende yoktu aslainda 12 martta vejinal ultrasona girmistim hicbir sorun yoktu ama regl olmadigimdan oldu herlde kanamali kistmis
Evet oyleymis doktor korkulacak birsey yok dediYaa hic duymadim bunu belkide adetle giden cinstendir benimde geciktigi icin gitmistim kist var demisti sol overde
Valla testle takip etmiyorum henuz akintima ve agrima gore hesapliyorum cok belirgin oluyolar cunku ama bu yumurtlama donemi gibi degil seffaf ama kivami yok degisik bisey ya usuttum diyorum yada gebelik belirtisi mi acaba dedimTekrar yumurtlama mi olacak acaba ovulasyon testin varsa yarın yap istersen canm
Geçmiş olsun canım,sonucun ne zaman çıkarEvet oyleymis doktor korkulacak birsey yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?