Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haber et bizide kuzum da evde yaptığın test atsana kaç gün var bata peki ?
Bir gün geciktim canım. Tabi haber veririm. Biliyor musunuz sağlık ocağında kan tahlilleri bir gün sonra mı çıkıyor?
Ne kadar anlayışsızlar, üslup ne çok önemli, İlk defa duyuyorum bende böyle bir şey, neyse sıkma canını sabah sağlık ocağına gidersin canım
Hayırlısı kuzucum, sıkmıyorum vardır bunda da bir hayır ben hissediyorum zaten inşallah hislerimde yanılmam.

Eklentiler

• IMG_20210523_114318.jpg
    97 KB · Görüntüleme: 56
Altıma yastık alıp yüzüstü yatsam olur mu illa ayakları dikmek mi lazım acaba?

İlk yatışımı yaptim neyse dikelim bakalım ayağı. Belim ağrıyor boylede

Selam kızlar, bende acil servisten geliyorum, beta hcg bakmadılar son aldıkları karara göre beta bakmıyorlamış, beta bakmaktan normal hastaya bakamıyorlarmış aşırı sinirlerim bozuldu
Canım şöyle diyeceksin benim şiddetli sancım var mide ve bağırsaklarımda gaz sancısı mi bilemiyorum ama ilaç da alamadım çünkü korunmuyorum yani gebe olabilirm diyeceksin. O zaman kanda gebeliğe bakmak zorunda kalıyorlar çünkü ona göre ilaç veriyorlar .. ben oyle yapip kac defa kan verdim devlette

Hahaha çok mantıklıymış bir daha böyle deneyim olmazsa

Bat 17 Haziran yaş 28

Var kuzum silik bu kaset test batina kaç gün var peki o yüzden idrarda çıkmamış olabilir kuzum

Altıma yastık alıp yüzüstü yatsam olur mu illa ayakları dikmek mi lazım acaba?
Yüzüstü yatarken altına niye yastık alıyorsun ilk duydum ben sırtüstü yatarken kalçanın altına yastık koy dik ayakları 20 dk sonra da altına bişey koymadan yüzüstü yat 20 dk daha istersen ben bu ay öyle yaptım level atlamak için her tuşa basan çocuk gibiyim ne varsa deniyorum

Ay ne bilim belim ağrıyor artık ne yapmamı şaştım artık ama mecbur yine yastık koyup diktik ayakları kacinci ayın canım 5.aya girdim bende napcaksak böyle

Ay ne bilim belim ağrıyor artık ne yapmamı şaştım artık ama mecbur yine yastık koyup diktik ayakları kacinci ayın canım 5.aya girdim bende napcaksak böyle
Benimde 5 ay ama ilk aylarda çok tutturamadık yumurtlamayı 3 aydır ovulasyon yapıyorum hadi bakalım başaracağız Bat ve yumurtlaman ne zaman canım senin

Benimde 5 ay ama ilk aylarda çok tutturamadık yumurtlamayı 3 aydır ovulasyon yapıyorum hadi bakalım başaracağız Bat ve yumurtlaman ne zaman canım senin
Ya ben de geçen ay bi düzgün yapmisim diğer aylar hiç olmamış.
Bat 13 haziran adet biteli 2 gün oldu ama durum bu 2 gundur.
Normalde haftaya pazarda yumurtlama bakalım nolcak =)

Eklentiler

• 20210523_143322.jpg
    67,5 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…