Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gecen ay bendede bu şekilde oldu ama kist yok dedi doktor belkide lekelenmedir gebelik vardır inş iyi haberler verirsin cnm
Bende kist oldugunu sanmiyorum ama agri belimi ve vajinami zonklatiyo resmen enfeksiyon olabilir diye dusunuyorum ben umarim gebeliktir

Evet rahat oluyor ama sonuçlar geç çıkıyor orada da o yüzden kafam karıştı keşke özel hastane olsaydı burada
Gittim canım yukarda anlattım beta bakmak yasaklanmış acilde, size bakmaktan normal hasta bakamıyoruz dedi sevgili doktorcum yarın sağlık ocağına gideceğim
Salak salak is yapıyorlar düşünsene acillksin serum vermek zorundalar ama hamilelik şüphen var bakmak zorundalar yaaaa nasıl serumu takacaklar vay arkadaş yaaa

Gittim canım yukarda anlattım beta bakmak yasaklanmış acilde, size bakmaktan normal hasta bakamıyoruz dedi sevgili doktorcum yarın sağlık ocağına gideceğim
Aaaaaa salak doktor ben hep gidip yaptiiryorum ilk defa duydum boyle birsey saglik olsun ne diyelim

Aaaaaa salak doktor ben hep gidip yaptiiryorum ilk defa duydum boyle birsey saglik olsun ne diyelim
Salak salak is yapıyorlar düşünsene acillksin serum vermek zorundalar ama hamilelik şüphen var bakmak zorundalar yaaaa nasıl serumu takacaklar vay arkadaş yaaa
Kızlar bende ilk defa duyuyorum bundan bir ay öncede baktırdım kalabalık olsa anlayacaktım ama ben kaydımı oluşturduktan 3 sn sonra muayne oldun arkamda da hiç kimse yoktu yani üzüldüm gerçekten

Kızlar bende ilk defa duyuyorum bundan bir ay öncede baktırdım kalabalık olsa anlayacaktım ama ben kaydımı oluşturduktan 3 sn sonra muayne oldun arkamda da hiç kimse yoktu yani üzüldüm gerçekten
Direk beta baktirmak istiyorummu dedin

Ben sende kötü bişey olduğunu düşünmüyorum, aksine gebe olduğuna inanmak istiyorum, inşallah da öylesindir.
Hadi insallah baklm bu gece belli olur Allahin izniyle acaba kanda cikarmi gebeysemde yumurtlamadan 9 gun catlamadan 8 gun gecti

Ne kadar anlayışsızlar, üslup ne çok önemli, İlk defa duyuyorum bende böyle bir şey, neyse sıkma canını sabah sağlık ocağına gidersin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…