Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ve yerlesme kanamasıyla birlikte bel ağrısı,kasık ağrısı,ishal,karın ağrısı falan diye devam ediyormus. Zaten testlerde bile yerlesme kanamasından 6-12 gün sonra cıkar yazıyor.

Benim belirtilerim baya erken zamana denk gelmiş o zaman Bata 5 gün kaldı ama belirtilerim azaldı Bakalım hayırlısı Allahtan hepimiz için
Araştırmalarıma göre olası ilk belirti yerleşme kanamasıymıs
O da olmadı henüz

Ve yerlesme kanamasıyla birlikte bel ağrısı,kasık ağrısı,ishal,karın ağrısı falan diye devam ediyormus. Zaten testlerde bile yerlesme kanamasından 6-12 gün sonra cıkar yazıyor.
Ama herkesde yerleşme kanamasi olmuyormus bitanem vücuttan vücuda fark olur benim arkadasim hiç hissetmeden kaldı hastaligi gecikince test yaptı öyle öğrendi

Buna katılıyorum. Çoğu şeyi psikolojik yaşıyoruz. En garantisi o c ve t çizgisi gebelik testinde bir arada çıkacak. C hep yapayalnız benim yine de inatla yüz milyon test yapmak istiyor insan

Buna katılıyorum. Çoğu şeyi psikolojik yaşıyoruz. En garantisi o c ve t çizgisi gebelik testinde bir arada çıkacak. C hep yapayalnız benim yine de inatla yüz milyon test yapmak istiyor insan
Vallahi öyle ben de son bir tane vardı şimdi yaptım silik çizgi var ama buraya attığım kadar belirgin değil onu öğlen uykudan kalkınca yapmıştım bunu şimdi yaptım, acaba o mu etkili ya da gebe değil miyim bilmiyorum

Artk her ay negatif gormekten cok yoruldum korkuyorum
Temsili suan ben ben de öyleydim ama sal kendini düşünme serbest bırak canı veren rabbim o ol derse oluyor her şeyin vakti saati vardır elbette bende çok yakınıyordum ama yakinmayla olmuyor her şeyin hayırlısı vakti saati vardır kuzum sadece çok düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…