- 25 Ocak 2021
- 791
- 597
- 53
- 33
Canım sen her gün kullandığın zaman tutmadı mi nasıl oldu şimdi hamilesin saglikla kucağına almayı nasip etsin rabbimSen de haftada 3 gün kullan canım
Yani o yüzden olmadıı diyemem zaten folik asit olmasını değil olursa sağlıklı tutunmasını ve sağlıklı bir bebiş olmasını sağlıyor, ama her gün kullandığım zaman da korunmuyordum yaniCanım sen her gün kullandığın zaman tutmadı mi nasıl oldu şimdi hamilesin saglikla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Canım idrarını yaptıktan sonra bakıyosum genelde hamilelerde beyaz beyaz tortular oluyomıs icindeTortuyu biraz açsana kuzum bilemedim onu
idrarırını yaptıktan sonra canımNasil bakcaz
Benımde öyle canım ara ara oluyor tortular devamlı değilMerhaba, benim geçen hafta birkaç gün beyaz parçacıklar var gibiydi idrarımda ama kesildi devamlı öyle değil.
Kanda da pozitif çıkarsa daha çok sevineceğim inşallah canım benimCanım sen her gün kullandığın zaman tutmadı mi nasıl oldu şimdi hamilesin saglikla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Allah allah hiç dikkat etmedim buna bidaha gidince lavaboya dikkat edeyimCanım idrarını yaptıktan sonra bakıyosum genelde hamilelerde beyaz beyaz tortular oluyomıs icinde
idrarırını yaptıktan sonra canım
Yaaaa yunurtlamayi kac gun gecmistiBu arada bende gene ishal olduHaso18
hemde bu sefer baya bi agrıyla geldi tuvalete koştum adet olcam korkusuyla
Canım benım en fazla 7 gün gecmistirYaaaa yunurtlamayi kac gun gecmisti
Hadi baklm cuma gunu belki birlikte test yaparizCanım benım en fazla 7 gün gecmistir
Valla hala wc de pinekliyorum o derece oldum yaniHadi baklm cuma gunu belki birlikte test yapariz
Benmde karin agrim vardi sabah bende ishalim devam ediyor sandim wc gittim gazdanmis ishalim kesilmisValla hala wc de pinekliyorum o derece oldum yani
Cok fenada karın ağrısı giriyor. Hani adet olcagımız gün ağrıyla ishalde gelir ya genelde. Aynen öyleyim suanda
Bendede gaz varmıs hepsi birlikte cıktıBenmde karin agrim vardi sabah bende ishalim devam ediyor sandim wc gittim gazdanmis ishalim kesilmisne degisik seyler bunlar
Ahahajahah ah bu korkular benmde hafiften belim agriyo bende korkuyom adet olcam diyeBendede gaz varmıs hepsi birlikte cıktıama hala karnım agrıyor hafiften felaket bir şeydi sok oldum yani. O kadar korktum ki kan gelecek devamında diye
Aynı benımde öyleAhahajahah ah bu korkular benmde hafiften belim agriyo bende korkuyom adet olcam diye
Anladım canım bundan sonra haftada 3 alim canım saol bilgilendirdigin içinYani o yüzden olmadıı diyemem zaten folik asit olmasını değil olursa sağlıklı tutunmasını ve sağlıklı bir bebiş olmasını sağlıyor, ama her gün kullandığım zaman da korunmuyordum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?