- 25 Ocak 2021
- 791
- 597
- 53
- 33
Anlamadim ki yaaa bende kuzum ;/Yerlesme kanaması olabilir. Bende de dün aynı şey oldu anlam veremedim ama bidaha gelmedi hiç
Yumurtlamam geçti kuzum bu ay değişik bir hal oldu yaaa bende ki uygulamalara göre gününde belirti olmamıştı önce olmuş diye düşünüyorum yaaa ;/Yumurtlama geçtiyse belki yerlesme kanamasi dir
Senin ki nasıl di kuzumkanaması olabilir. Bende de dün aynı şey oldu anlam veremedim ama bidaha gelmedi hiç
Adetinin kacinci gunu bu gunnYumurtlamam geçti kuzum bu ay değişik bir hal oldu yaaa bende ki uygulamalara göre gününde belirti olmamıştı önce olmuş diye düşünüyorum yaaa ;/
Birşey olmaz inşallah canım benim hiç belirtim olmadı için adet geçene kadar bilmiyordum hamile olduğumu ağır temizlik yaptım bişey olmadı sonradan kötü gitti herşey ama sen yinede dikkat et hamileymişsin gibi davran allah korusunİnsallah yaaahali sirkeliyorum cam siliyorum acaba varsa bir şey olur mu ? Sizce o aklıma geldi şimdi yaaa
16. GünüAdetinin kacinci gunu bu gunn
Pembe hayali çizgi var canım kaset testler genelde yanıltmaz inşallah bebiş vardır hayırlı olsun şimdidenMerhaba hanımlar yumurtlamanın 17.Günü bat 1 gün geçti, siz ne görüyorsunuz?
Ayyy canım benim insallah hayırlısı yapmıyorum vallahi sersemledim zatenBirşey olmaz inşallah canım benim hiç belirtim olmadı için adet geçene kadar bilmiyordum hamile olduğumu ağır temizlik yaptım bişey olmadı sonradan kötü gitti herşey ama sen yinede dikkat et hamileymişsin gibi davran allah korusun
Attm özelden canım sanaSenin ki nasıl di kuzum
Normalde kaç gün sürüyo canım adet benim 6 cı günde lekelenmem oluyo bazı aylar. Değerlendir boş geçme pik olmuşKızlar günaydın..
Bugün adetim in 6. Günü hala lekeleniyorum..
Elimde fazla test var diye ne olur ne olmaz yapayım dedim sonuç pik
Eki Görüntüle 2855279
Yooo yoo teste karsiyim ben bat gününü bekliyorum insallah olmazsam öyle yapacağım bu ay kendime sözüm varTest yapsan cikar mi acaba
Hmm hadi hayırlısı bakalımYooo yoo teste karsiyim ben bat gününü bekliyorum insallah olmazsam öyle yapacağım bu ay kendime sözüm var
Bende öyle bi rüya gördüm çok güzel bi kızım oluyordu eşim vardı sadece yanımda kucağıma aldım çok ağırdı maşallahOlur olur inşallah hayra yoralım rüyalarımızı
Sen ne zaman gördünBende öyle bi rüya gördüm çok güzel bi kızım oluyordu eşim vardı sadece yanımda kucağıma aldım çok ağırdı maşallah
Aynen bebişten kıymetli mi boşver eşler ne güne duruyor yardım ederlerAyyy canım benim insallah hayırlısı yapmıyorum vallahi sersemledim zaten
3 4 gün oluyordur belki canım hatta direk eşime anlattım gerçek gibiydi keşke gerçek olsa dedimSen ne zaman gördün
Ayy ayni bende esime anlatttim gercek gibiydi diye3 4 gün oluyordur belki canım hatta direk eşime anlattım gerçek gibiydi keşke gerçek olsa dedim
Aynen bebişten kıymetli mi boşver eşler ne güne duruyor yardım ederler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?