- 4 Mayıs 2021
- 151
- 220
- 23
- 36
Yaa benimde bata 13 günüm var ama sabahtan beri sağ kasığımda ince ince sızı var kendimi dinlediğim için değil ama baya hissettiriyor bu kadar erken kasik ağrısı olur mu kiBata suan 13 gün var bakalım öyle diye diye temizliği öteliyorum yaaa yapıyorum yavaş yavaş ama bakalım hadi insallah yaaa
Benmde catlamadan 1 sonraki gun basladi 6 gun var hala sag kasikta sızı agri devam ediyor insallah belirtidirYaa benimde bata 13 günüm var ama sabahtan beri sağ kasığımda ince ince sızı var kendimi dinlediğim için değil ama baya hissettiriyor bu kadar erken kasik ağrısı olur mu ki
Olur olur canım kendini dinleme akışına bırak herseyi bak mesela suan benim belim agriyor insallah bu ayYaa benimde bata 13 günüm var ama sabahtan beri sağ kasığımda ince ince sızı var kendimi dinlediğim için değil ama baya hissettiriyor bu kadar erken kasik ağrısı olur mu ki
Vallahi kendimden çok sendeki belirtiyi hamilelik olarak düşünün bir ben insallah öylesinde yaaaBenmde catlamadan 1 sonraki gun basladi 6 gun var hala sag kasikta sızı agri devam ediyor insallah belirtidir
AnlamadimmmVallahi kendimden çok sendeki belirtiyi hamilelik olarak düşünün bir ben insallah öylesinde yaaa
Valla benim 8.gun bu koyulasma normalde 14.gun falan olurdu çok sasirdimHastalığın kaçıncı günü olacak peki canım ya ben uygulamaya göre gittim erken yumurtlama ihyimalim çok yüksek suan En erken hastalığın kaçıncı gününden başlar yumurtlamaya peki ya
Mutlaka bugünüde degerlendirDünü değerlendirdim bugün de olsun mu ?
Diyorumki senin belirtilinden kendimden çok seni hamile düşünüyorum hissediyorum diyorum belirtiler vs varya çok ondan dolayı gögusunde agri falan varmi ?Anlamadimmm
Hastalığın 1 günü itibaren 8. Gunumu canımValla benim 8.gun bu koyulasma normalde 14.gun falan olurdu çok sasirdim
Sag gogsumde dokundukca var ama sis ve sert umarim hepimiz hamileyizdirDiyorumki senin belirtilinden kendimden çok seni hamile düşünüyorum hissediyorum diyorum belirtiler vs varya çok ondan dolayı gögusunde agri falan varmi ?
Umarım kuzum umarımSag gogsumde dokundukca var ama sis ve sert umarim hepimiz hamileyizdir
Yanmamış agrimi kuzumBen dünkü şiddetli mide ağrımın nedenini çözdüm. Avokadodan olmuş. Bugünde test amaçlı yedim ve hemen 10 dk sonra mide ağrım başladı.
Yanmamış agrimi kuzum
Yanmami agrimi mi kuzumBen dünkü şiddetli mide ağrımın nedenini çözdüm. Avokadodan olmuş. Bugünde test amaçlı yedim ve hemen 10 dk sonra mide ağrım başladı.
Kzlar bir bakip söylermisinizKızlar bir şey soracağım size ben şimdi tuvalete gittim de kahverengine benzer adet sonrasi akıntı olur ya afedersiniz mideniz bulanmasın ama sildigimde değilde günlük pede kremsi şeklinde bir şey gelmiş çok kahverengi de değil çok sarı da değil hafif kahverengine çalıyor hafif sarıya doğru ama kremsi böyle ? Sizce nedendir
Kuzum şiddetli bir ağrı bak 1.5 saat oldu hala kıvranıyorum göğüs arama baskı yapıyor resmen. Dünde avokado yedikten hemen sonra böyle oldum 2-3 saat kıvrandım bugünde oldu. Demek ki bana yaramıyor bu avokado dicem de önceden yerdim hiç böyle ağrımazdı anlamadım.Yanmami agrimi mi kuzum
Yumurtlama geçtiyse belki yerlesme kanamasi dir
Evet aynen oyleHastalığın 1 günü itibaren 8. Gunumu canım
Yerlesme kanaması olabilir. Bende de dün aynı şey oldu anlam veremedim ama bidaha gelmedi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?