8 gun oldu 6 gun vsr çatlamaya goreBen regli gunume göre sayıyorum suan catladimi bu ay ben anlamadim o yüzden sen catlamayi say kaç gün oldu çatlama
Ben çatladıysa anlamadim vallahiCatlamaya goremi sayiyoruz
Hayırlısı kuzum herseyin bir bakmissin tutmuşÇatlama gününü 0 kabul edersek 6. Günümdeyim, bata da 8 gün var. Tam agri diyemeyecegim ama hani regl sancisi baslamadan once olur ya hafif sinyal verir arara oyle bi agrim oluyo, erken baslayan regl habercisi de olabilir gebelik belirtisi de. Istahim cok acik ama zaten genelde öylebelimde agri var ama bel fitigim da var ondan olabilir gogus hassasiyeti yok ama regl oncesi de hic yasamadigim bir sey.
6 gun var o zaman cuma test yapsam ciksr galibaBen çatladıysa anlamadim vallahisen çatlamaya göre say
Bende 8. Gundeyim 6 gun var sag kasikta baya bi agrim var bacagimi kendiem cektigimde egildigimde mesanem doldugunda giriyo gogus ağrısı vsr ozellikle yine sag gogsum şiş sert ve dokununca sizliyor hadi hayirlisiÇatlama gününü 0 kabul edersek 6. Günümdeyim, bata da 8 gün var. Tam agri diyemeyecegim ama hani regl sancisi baslamadan once olur ya hafif sinyal verir arara oyle bi agrim oluyo, erken baslayan regl habercisi de olabilir gebelik belirtisi de. Istahim cok acik ama zaten genelde öylebelimde agri var ama bel fitigim da var ondan olabilir gogus hassasiyeti yok ama regl oncesi de hic yasamadigim bir sey.
Yapma. Bati bekle6 gun var o zaman cuma test yapsam ciksr galiba
Bati bekleyemem cunku ben marattan beri adet gormeden yunuetluyorum ne olacagi belli olmazYapma. Bati beklebu seferde batı bekle yaaa erken yapma daha ben erken gebelik testlerine inanmıyorum hayal kırıklığı ;(
Kız hastaneye gittin mi hiç bunla ilgili baya olmuş seninBati bekleyemem cunku ben marattan beri adet gormeden yunuetluyorum ne olacagi belli olmaz
Gittim maalesef hormonlsrimda hicbir sorun cikmiyo vajinal ultrasona girdim kistim falanda yok hersyeim normal cikiyoKız hastaneye gittin mi hiç bunla ilgili baya olmuş senin
Endokrine gitmeni öneririm canım tiroidlerine baktır istersen birde. Bende de nodül var o tetikliyor bazen iyot eksikligimden dolayıGittim maalesef hormonlsrimda hicbir sorun cikmiyo vajinal ultrasona girdim kistim falanda yok hersyeim normal cikiyoevelndikten sonra boyle bozuldu dongum dogru duzgun adet olamiyorum 2 ayda 1 3 ayda 1 falannolmaya basladi
Heee anladım kuzum yap o zaman pazartesi günüBati bekleyemem cunku ben marattan beri adet gormeden yunuetluyorum ne olacagi belli olmaz
Troidlerimede baktirdimEndokrine gitmeni öneririm canım tiroidlerine baktır istersen birde. Bende de nodül var o tetikliyor bazen iyot eksikligimden dolayı
Pazartesi cok erken olmazmi cuma yapayim diyorumHeee anladım kuzum yap o zaman pazartesi günü
Tekrar git bir görün kuzum bu ayda olmazsan eğer insallaj bebis tutmuştur ondan olmassinGittim maalesef hormonlsrimda hicbir sorun cikmiyo vajinal ultrasona girdim kistim falanda yok hersyeim normal cikiyoevelndikten sonra boyle bozuldu dongum dogru duzgun adet olamiyorum 2 ayda 1 3 ayda 1 falannolmaya basladi
Bilmem sen 6 gün var değince erken gebelik testleri 6 gün önceden diyorlar yaaaPazartesi cok erken olmazmi cuma yapayim diyorum
Kuzum bencede hamilesindir sanki ya onda da bi soeun yoksa. Ne zaman en son test yaptın sen? Göbüsde harbiden hamile gibi olmuş gibi geldi banaTroidlerimede baktirdimsimdi uzman bir doktorla gorustum bu ay gebe kalmazsam ona gdiicem baklm ben hamile oldugumu dusunuyorum ama nasip tabi hayirlisis
Bilmem sen 6 gün var değince erken gebelik testleri 6 gün önceden diyorlar yaaa
Maalesef kan verdim ovulasyon testi 3 gun pespese yunurtlama gosterince negatifKuzum bencede hamilesindir sanki ya onda da bi soeun yoksa. Ne zaman en son test yaptın sen? Göbüsde harbiden hamile gibi olmuş gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?