Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay benim de 4. Ayım ve benim bat tarihimde 30 mayıs ve yazdığım belirtilerin hepsini ben de yaşadım bakalım bu ay nasıl geçecek :)

İkimizin bat günü aynı ben elimden geldiği kadayi ile kendimi dinlememeye karar verdim inşallah başarılı olurum
Hahaha hadi inşallah benim tam bat gününe doktor kontrolüm var bata dikkat etmemisim onceden almistim. Regl olmussam ertelerim, olmamissam zaten test ister o yuzden bu ay hic test de almicam

Bu ay benim de 4. Ayım ve benim bat tarihimde 30 mayıs ve yazdığım belirtilerin hepsini ben de yaşadım bakalım bu ay nasıl geçecek :)
Ben gecen ay butun belirtilerin ustune lekelenme bile yasadim artik emin gibiydim dedim yerlesme kanamasi ama degilmis

Adet günün daha gelmedi dimi canım değerin çok güzel maşallah rabbim sağsalim kucağına almanı nasip etsin Valla bende duygulandım aynı durumda bende ağlardım ayy gel sarılalım
adet günüm bugün kuzum değerin artması lazım değil mi şimdi bir ağladım bir güldüm çok değişik tabiii sarılalım bebişimmm

Hangi marka testle gebeliği öğrendin canım. Normal kaset test mi yaptın bugün yoksa erken gebelik testi mi. Gecen ay erken gebelik yanlış sonuç verdi demiştin
kuzum preductor erken gebelik testi yanılttı önce sevinirdi sonra üzdü surelab ın normal kaset gebelik testi ile ilk denedim baya güzel koyuydu o ovulaston testinin içinde 1 tane çıkmıstı yanlıs koymuslar herhalde sanırım bayatta değildi değer çok net çıktı bugun aylar önce aldığım laboquik markasını yaptım mesela control çizgisi bile hafif silikti ama hespinde ilk 5 dk da çıktı şükür 3 dk da belirmeye başladı yani hepsi kaset testlerdendi kuzum

adet günüm bugün kuzum değerin artması lazım değil mi şimdi bir ağladım bir güldüm çok değişik tabiii sarılalım bebişimmm
Gönlünü ferah tut çok iyi değerin her gün ikiye katlanır benim düşükte adet gecikmesinin 5 günü kan verdim 1000 di keseyide görmüştük yani sen bana göre yükseksin süper bence

Çok sagol canımYumurtlamadan sonra 16 gün dayandın herhalde. Birkaç gün önce test yaptım, negatifti gibi bir durum yok di mi? Beklemek lazım test için

Hayırlı akşamlar kızlar ben bu ay ilk kez yumurta geliştirici ve çatlatma iğnesi denedim maalesef sonuç negatif. Rahim filmi çekilmeye karar verdim. Rahim filmini çekindiğimiz ay yumurta geliştirici ve iğne kullanan var mı yoksa tedavi diğer aya mı aksar

İnşallah pozitif sonucu alacaksın bize klavuz olması için yumurtlama sonrası detaylı belirtileri ve kaç gün sonra öğrendiğini yazar mısın

kızlar ben şu kısacık zamanda yaşadığımı anlatayım. Sizlere inşallah yardımcı olurum. Adetim 5 gün sürdü. Bazen 26 günde bazen 28 günde adet görürüm. Adetimin 8. günü ovulasyon testi yapmaya başladım. Adetimin 11. günü ovulasyon testinde yumurtlamayı gördüm. Ovulasyon testi yaptığımdan beri neredeyse her gün değerlendirdik. Belki bir gün atlamış olabiliriz. Ama özellikle yumurtlama ve çatlama döneminde (adetin 12. Günü çatladı) değerlendirdik. Bunun yanında yaklaşık 2-3 aydır akşamları havuç suyu içip yatıyoruz. Propolis ham bal tarzı macundan (apitera markası) hem corona için hem de antioksidan olsun diye sabahları aç karnına 1 tk tükettik. Eşimin belki sperm sorunu olur diye ginsgenli kuvvet macunundan başlamıştı bu ay 10 kaşık yemiştir yani daha yeni başlamıştı. Yumurtlamadan itibaren her gün avokado yedim ben sabah aç karnına ilk iş olarak. Çay hiç içmedim. Demir bağlamam çok düşük çünkü onun yerine hep portakal suyu içtim. Ceviz her kahvaltıda yedim. Folik asit içerikli demir + benexol + ocean mumy kullandım. Yumurtlama dönemi hatta 1-2 gün öncesi inanılmaz bel ağrısı(uykumdan uyandırmıştı) kasıkalarım yumurtalıklarım çok ağrıyordu. Kasıklarım şiş şiş duruyorlardı. Hala duruyorlar kilo olabilir. Mide yanması oldu. Onu avokadoya bağladım. Göğüs ağrım hassasiyetim oldu. Yanlarına dokunamıyordum. Ama damarlarım belli olmuştu göğüslerimde. Hafif baş ağrım oldu. Yani normalde hiç olmayan şeyleri anlayabiliyorsunuz. Kronik kabızım ishal oldum 1-2 gün 1 hafta önceye kadar canavar gibi yemek yiyordum. Şimdi görmek istemiyorum. 3 gündür baya iştahsızım. En belirgin özelliğide kızlar tamam adet oldum diye wc ye koşmanız. Öyle ağrı öğle sızı. Akıntım hep oldu. Sonrasında devam etti. Şu anda da iç çamaşırım hep yaş maalesef. Değerim inşallah artar en büyük tedirginliğim şu anda bu. Sizler için dua edeceğim inşallah bu ay bu topiktekiler pozitifleri görür. Ben heyecandan yanlış topiğe yazmışım çift çizgi görünce sonra fark ettim. Ama sizleri tanımış oldumm. Ben kayıt yapmıştım. Gün gün ne zaman yumurtladım ne zaman çatladı diye. İnşallah yardımcı olur kızlar. Çatlamadan sonra test yapmayı bıraktım. Birde adetime 2 gün kadar önce teste öğrendim. Adet günü kanda öğrendim. Fotograf inşallah nettir.

Eklentiler

• CollageMaker_20210510_184254482_resized_20210522_092935788 (1).jpg
    111,3 KB · Görüntüleme: 76
Çok sagol canımYumurtlamadan sonra 16 gün dayandın herhalde. Birkaç gün önce test yaptım, negatifti gibi bir durum yok di mi? Beklemek lazım test için
evet şimdi yumurtlamam 6 mayıstı 16 gün dayanmışım bak gecen aydan hüsran olunca aslında hedefim 1 haziranda test yapmaktı yine beceremedim erken davrandım idrarda en son yükselen bir değermiş. Önce kanda belirirmiş yani belki bugun negatif ama 10 gün sonra idrarda pozitif moral bozmaya gerek yokmuş bu ay bunu öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…