- 22 Şubat 2021
- 143
- 58
- 48
- 28
Bu ay benim de 4. Ayım ve benim bat tarihimde 30 mayıs ve yazdığım belirtilerin hepsini ben de yaşadım bakalım bu ay nasıl geçecek :)Geri sayımda tek basamaklı günlere indim bat 31 mayıs. Bu ay dördüncü ayımız, ilk 3 ay hep belirtilerim vardı ateş basması, yorgunluk hatta geçen ay sık idrara çıkma da olunca çok ümitliydim, psikolojikmiş hepsibu sefer henüz bir belirtim yok psikolojik de olsa ve kendimi dinlememeye gayret ediyorum. Var mı bat aynı tarih olan, birlikte bekleriz:))
Hahaha hadi inşallahİkimizin bat günü aynı ben elimden geldiği kadayi ile kendimi dinlememeye karar verdim inşallah başarılı olurum
Siz gebelik planlaması için bat tarihi yazmışsınız. Gebe olduğunuz halde bu topiği neden açtınız?Koca gobegimle merhaba teyzeler
Gebe degilimSiz gebelik planlaması için bat tarihi yazmışsınız. Gebe olduğunuz halde bu topiği neden açtınız?
Ben gecen ay butun belirtilerin ustune lekelenme bile yasadim artik emin gibiydim dedim yerlesme kanamasi ama degilmisBu ay benim de 4. Ayım ve benim bat tarihimde 30 mayıs ve yazdığım belirtilerin hepsini ben de yaşadım bakalım bu ay nasıl geçecek :)
adet günüm bugün kuzum değerin artması lazım değil mi şimdiAdet günün daha gelmedi dimi canım değerin çok güzel maşallah rabbim sağsalim kucağına almanı nasip etsinValla bende duygulandım aynı durumda bende ağlardım ayy gel sarılalım
kuzum preductor erken gebelik testi yanılttı önce sevinirdi sonra üzdü surelab ın normal kaset gebelik testi ile ilk denedim baya güzel koyuydu o ovulaston testinin içinde 1 tane çıkmıstıHangi marka testle gebeliği öğrendin canım. Normal kaset test mi yaptın bugün yoksa erken gebelik testi mi. Gecen ay erken gebelik yanlış sonuç verdi demiştin
rabbim tutunma gücü versin ve değer artışı versin kuzummOyleyse 3+3 falan
Gönlünü ferah tut çok iyi değerin her gün ikiye katlanır benim düşükte adet gecikmesinin 5 günü kan verdim 1000 di keseyide görmüştük yani sen bana göre yükseksin süper benceadet günüm bugün kuzum değerin artması lazım değil mi şimdibir ağladım bir güldüm çok değişik tabiii sarılalım bebişimmm
Aminnn insallah sağlıkla kucağına al insallahrabbim tutunma gücü versin ve değer artışı versin kuzumm
inşallah kuzum bakalım pazartesi tekrar kan veririmGönlünü ferah tut çok iyi değerin her gün ikiye katlanır benim düşükte adet gecikmesinin 5 günü kan verdim 1000 di keseyide görmüştük yani sen bana göre yükseksin süper bence
Odem bunlar hep siskinlikEyvahlar olsun bende ilk bakışta gebe sandım
Çok sagol canımkuzum preductor erken gebelik testi yanılttı önce sevinirdi sonra üzdü surelab ın normal kaset gebelik testi ile ilk denedim baya güzel koyuydu o ovulaston testinin içinde 1 tane çıkmıstıyanlıs koymuslar herhalde sanırım bayatta değildi değer çok net çıktı bugun aylar önce aldığım laboquik markasını yaptım mesela control çizgisi bile hafif silikti ama hespinde ilk 5 dk da çıktı şükür 3 dk da belirmeye başladı yani hepsi kaset testlerdendi kuzum
Gebelik habercisi olsun inşallah, gerceği olsun. Bebiş göbeğiOdem bunlar hep siskinlik
İnsallahGebelik habercisi olsun inşallah, gerceği olsun. Bebiş göbeği
Nasip, İnşallah bu ay olur.Ben gecen ay butun belirtilerin ustune lekelenme bile yasadim artik emin gibiydim dedim yerlesme kanamasi ama degilmis
İnşallah pozitif sonucu alacaksınbize klavuz olması için yumurtlama sonrası detaylı belirtileri ve kaç gün sonra öğrendiğini yazar mısın
evet şimdi yumurtlamam 6 mayıstı 16 gün dayanmışım bak gecen aydan hüsran olunca aslında hedefim 1 haziranda test yapmaktı yine beceremedim erken davrandımÇok sagol canımYumurtlamadan sonra 16 gün dayandın herhalde. Birkaç gün önce test yaptım, negatifti gibi bir durum yok di mi? Beklemek lazım test için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?