çok video izledim belirtilerle ilgili kimi diyo arttı, kimi diyo bir gün böyle böyle oldu ama geçti bi daha da bi belirtim olmadı. kişiden kişiye değişiyo sanırım bu daMerhaba kızlar tekrardangebelik belirtileri hergün olmak zorunda mı yani artarak devam eden bir sey mi merak ettim
Kuzum o kişiden kişiye çok değişiyor kimisi çok belirgin diyor kimisi farkında bile olmuyor anlican benim arkadaslarimdan yola cikarak söyledim bu arada hepsi farklı farklı yanıMerhaba kızlar tekrardangebelik belirtileri hergün olmak zorunda mı yani artarak devam eden bir sey mi merak ettim
inşallah canım inşallahİnsalah tutmuştur belki kuzum. Hayırlısı yumurtlama günleri degerlensirmisisn gerisi tutunmaya bırak tutunursa senindir. İnsallah
Amin inşallah canım hoş geldinMerhaba hanımlar aranıza yenimkatıldım beklenen adet tarihim 28 mayıs yaşım 27 mayıs rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Hoşbulduk canımAmin inşallah canım hoş geldin
Aaaa batina 7 gün kalmış neler hissediyorsun bakalım test galam yaptın mi canımHoşbulduk canım
Yok canım valla yapmadım adet günüm geçmedikçe yapmıyorım boş yere hüsran yaşıyorum1 senedir istiyorumAaaa batina 7 gün kalmış neler hissediyorsun bakalım test galam yaptın mi canım
En güzeli bata geçince haklisin vallahi insallah yumurtlama donemini iyi geçirmişsiniz insallah bu ay tutar nasipse kuzumYok canım valla yapmadım adet günüm geçmedikçe yapmıyorım boş yere hüsran yaşıyorum1 senedir istiyorum
Yok kasigimda var ozellikle cis yaparken cok oluyoBacaginda sizi falan varmi kuzum senin
İnşallah canım inşallah tutarEn güzeli bata geçince haklisin vallahi insallah yumurtlama donemini iyi geçirmişsiniz insallah bu ay tutar nasipse kuzum
Belkide tutmuştur yaaaYok kasigimda var ozellikle cis yaparken cok oluyo
7. GünBelkide tutmuştur yaaaay hadi insallah yumurtlamadan kaç gün geçti peki kaçıncı gün
Benim bundan once baya belirti vardi ama bugün sadece kasık ağrım vardı digerleri yok oldu psikolojik oldugunu dusunuyorum ama yinede merak ettimçok video izledim belirtilerle ilgili kimi diyo arttı, kimi diyo bir gün böyle böyle oldu ama geçti bi daha da bi belirtim olmadı. kişiden kişiye değişiyo sanırım bu da
Kuzum o kişiden kişiye çok değişiyor kimisi çok belirgin diyor kimisi farkında bile olmuyor anlican benim arkadaslarimdan yola cikarak söyledim bu arada hepsi farklı farklı yanı
İnsallah tutmuştur bekleyip göreceğiz hep birlikte batın ne zamandi senin canım yakınmiydiBenim bundan once baya belirti vardi ama bugün sadece kasık ağrım vardı digerleri yok oldu psikolojik oldugunu dusunuyorum ama yinede merak ettim
Anladim canım tamamdiradet gununu bekliyorum test için ama bugun ara ara sadece kasık agrim oldu simdide biraz midem yanıyor yemektendir diye dusunmek istiyorum umutlanmak istemiyorum
Merhaba arkadaşım malesef belirtiler kişiye özel ve farklılık gösteriyor ben dört gebelik yaşadım hepsinde birbirinden farklıydı. Herkeste aynı belirtiler olsa da tahmin yürütebilsek ne güzel olurdu ama bazen psikolojik olabiliyor geçen ay gebe olma ihtimalim yoktu şiddetli kasık ağrısı göğüs ağrısı ve adetten bir hafta önce lekelenme yaşadım ihtimal sıfır olmasına rağmen test yaptım silik ikinci çizgi çıktı kan verdim negatif çıktı azıcık ihtimal olsa kesin hamileyim derdim biraz oluruna bırakıp kendimizi dinlemememiz en iyisiMerhaba kızlar tekrardangebelik belirtileri hergün olmak zorunda mı yani artarak devam eden bir sey mi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?