Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar geçen ay yumurtlamam 14 gündü bugünde 13 gün bi baksanıza teste yumurtlama bugün mü yoksa yarın mı olur acaba ya
Bence bugün gözüküyor bugünü değerlendir yine de kuzum bakalım yarın bir anda siliklesebilirde bilemeyiz boş geçme

birmuhendis eee tatlım sen nasıl hissediyorsun agrin sizin varmı bakalım
Balımmm ben bugun tahlile gidemedim çok yoğundu işyeri başka ilçede çalısıyorumm misafir olarak sağlık ocakları bakmıyor maalesef yoksa çatlayacağım meraktan kasıklarımda ağrı var biraz karnımda pazartesi kan veririm kesin

Oooo masallah pazartesi günü beta hcg fırlar desene insallah yaaa

Gogus agrim geçmiyor dokunamiyorum tam cildirmalik

Kızlar benim bat 1 haziran. Ovulasyon testi falan kullanmıyorum ama. Tahmini yumurtlamama göre iyi değerlendirdik. Bugün de aniden akıntım geldi su gibi. Sonra hafif kanlı bi akıntım geldi. Sonra da lekelenme oldu çok hafif. Acaba çatlama belirtisi mi yoksa tutunma belirtisi mi. Şuan kasıklarımda baya bir ağrı var. Bi haftada evde yokuz daha değerlendiremeyeceğiz. Bu ay olur mu acaba sizce çatlıyorum

İnsalah tutmuştur belki kuzum. Hayırlısı yumurtlama günleri degerlensirmisisn gerisi tutunmaya bırak tutunursa senindir. İnsallah

Merhaba kızlar tekrardan gebelik belirtileri hergün olmak zorunda mı yani artarak devam eden bir sey mi merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…