Hadi inşallah bol koyulu görürüm umarımYarin olur
Hadi inşallahHadi inşallah bol koyulu görürüm umarım
Keşke ama nerde amanKeşke ovulasyon testi yapsaydın emin olurduk işte
Bence bugün gözüküyor bugünü değerlendir yine de kuzum bakalım yarın bir anda siliklesebilirde bilemeyiz boş geçmeKızlar geçen ay yumurtlamam 14 gündü bugünde 13 gün bi baksanıza teste yumurtlama bugün mü yoksa yarın mı olur acaba ya
Balımmm ben bugun tahlile gidemedim çok yoğundu işyeri başka ilçede çalısıyorumm misafir olarak sağlık ocakları bakmıyor maalesef yoksa çatlayacağım meraktan kasıklarımda ağrı var biraz karnımda
Bence yumurtlamışsın tatlımm değerlendir mutlakaKızlar geçen ay yumurtlamam 14 gündü bugünde 13 gün bi baksanıza teste yumurtlama bugün mü yoksa yarın mı olur acaba ya
Oooo masallah pazartesi günü beta hcg fırlar desene insallah yaaaBalımmm ben bugun tahlile gidemedim çok yoğundu işyeri başka ilçede çalısıyorumm misafir olarak sağlık ocakları bakmıyor maalesef yoksa çatlayacağım meraktan kasıklarımda ağrı var biraz karnımdapazartesi kan veririm kesin
İnşallah bebişimmOooo masallah pazartesi günü beta hcg fırlar desene insallah yaaa
Riske atar mıyım boş geçme olmazBence bugün gözüküyor bugünü değerlendir yine de kuzum bakalım yarın bir anda siliklesebilirde bilemeyiz boş geçme
Dua et bizede canım inşallah bizde pozitifleri görürüzBence yumurtlamışsın tatlımm değerlendir mutlaka
Tutmuştur inşallah canım seninkideKeşke ama nerde amangeçti artık yaaa
Ay hadi insallah kuzum yaaaTutmuştur inşallah canım seninkide
Gun asiri denedimEvet ben sizin mesajları görmüştüm hergun mu denediniz yoksa gün aşırı mi?
Dün benimki de öyleydi ucu aciyor resmen ya. Kaç gün kaldı bata peki canım.Gogus agrim geçmiyordokunamiyorum tam cildirmalik
İnsalah tutmuştur belki kuzum. Hayırlısı yumurtlama günleri degerlensirmisisn gerisi tutunmaya bırak tutunursa senindir. İnsallahKızlar benim bat 1 haziran. Ovulasyon testi falan kullanmıyorum ama. Tahmini yumurtlamama göre iyi değerlendirdik. Bugün de aniden akıntım geldi su gibi. Sonra hafif kanlı bi akıntım geldi. Sonra da lekelenme oldu çok hafif. Acaba çatlama belirtisi mi yoksa tutunma belirtisi mi. Şuan kasıklarımda baya bir ağrı var. Bi haftada evde yokuz daha değerlendiremeyeceğiz. Bu ay olur mu acaba sizce çatlıyorum
12 var daha cokDün benimki de öyleydi ucu aciyor resmen ya. Kaç gün kaldı bata peki canım.
İnşallah inşallah canım benm dualarım sizinleDua et bizede canım inşallah bizde pozitifleri görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?